Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Można ??można !!! Dlatego też nie odpowiadałem na komentarz mateusz1q że oni cały czas mają premię bo to logiczne każdy o tym wie ale jeżeli ktoś pisze że będzie premia za marzec to logiczne że dodatkowo coś dadzą ,tak czy inaczej Piątnica dba o dostawców żeby mieli chęci do pracy oraz mieli możliwość rozwoju 

• Like 7
Opublikowano
3 minuty temu, krzychu121 napisał(a):

A molochy się zacięły chyba. Ostatni dzień a tu cisza. Patrzą ile kto obniży żeby się dostosować 

pewnie utrzymaja cene i beda zadowoleni 🙃

Opublikowano
2 minuty temu, krzychu121 napisał(a):

A molochy się zacięły chyba. Ostatni dzień a tu cisza. Patrzą ile kto obniży żeby się dostosować 

No coś dziwne że cisza .Mam nadzieję że Mlekpol czekał na ruch Piątnicy bo z tego co mi mówiła instruktorka to oglądają się właśnie na nich i ich poczynania bo boją się ucieczek 

Opublikowano
5 minut temu, konradek88 napisał(a):

Można ??można !!! Dlatego też nie odpowiadałem na komentarz mateusz1q że oni cały czas mają premię bo to logiczne każdy o tym wie ale jeżeli ktoś pisze że będzie premia za marzec to logiczne że dodatkowo coś dadzą ,tak czy inaczej Piątnica dba o dostawców żeby mieli chęci do pracy oraz mieli możliwość rozwoju 

miałeś racje. Ukłony dla Piątnicy 

Opublikowano
6 minut temu, konradek88 napisał(a):

No coś dziwne że cisza .Mam nadzieję że Mlekpol czekał na ruch Piątnicy bo z tego co mi mówiła instruktorka to oglądają się właśnie na nich i ich poczynania bo boją się ucieczek 

Tam już dawno wszyscy dostawcy Mlekpolu by byli żeby nie to że Piątnica ma ograniczoną ilość dobierania nowych dostawców 😛

• Like 4
  • Haha 1
Opublikowano

Hehe dobre sobie mlekpol patrzy na Piątnice😁 Giżycko utrzymało cenę za luty kumpel będzie miał po 2.80brutto ilość prawie 60 tys i parametry ma bardzo dobre

Opublikowano
10 minut temu, mr1997 napisał(a):

Hehe dobre sobie mlekpol patrzy na Piątnice😁 Giżycko utrzymało cenę za marzec, w lutym kumpel będzie miał po 2.80brutto ilość prawie 60 tys i parametry ma bardzo dobre

• Like 1
Opublikowano

No oczywiście nie oszukujmy się gdyby była możliwość to z całą pewnością 99% rolników poezja by do z Mlekpolu do Piątnicy ale niestety miejsc mają mało a podań na biurku setki 

Opublikowano

Na miejscu Piatnicy nie przyjmowałbym już żadnych nowych dostawców, jest fenomenalnie po co to zepsuć, to podobnie jak z wielkością stada,jak jest w miarę możliwości to jest dopilnowane na cacy a jak moloch to każdy wie jak to wygląda i np taki średniak to piatnica a moloch to mlekowita hue hue hue

• Like 2
Opublikowano
2 godziny temu, karol091193 napisał(a):

Tam już dawno wszyscy dostawcy Mlekpolu by byli żeby nie to że Piątnica ma ograniczoną ilość dobierania nowych dostawców 😛

Jacy wszyscy jak u nas nie biorą tych co wirują a ponoć u was co drugi kręci czyli u was porządni hodowcy doją na rzecz nygusów wirujących. Taka jest prawda

• Like 2
  • Thanks 1
Opublikowano
7 godzin temu, czareczek85 napisał(a):

Jakie witaminy i w jakiej cenie 

Witaminy biorę paletami w cenach hurtowych . Ogólnie witaminy mam w dobrej cenie , więc nie przepłacam. Ogólnie cena dobra za młyn ale z tego co rozmawiam z operatorem to i tak na tym zarabiają. 

Opublikowano
22 minuty temu, czareczek85 napisał(a):

Jacy wszyscy jak u nas nie biorą tych co wirują a ponoć u was co drugi kręci czyli u was porządni hodowcy doją na rzecz nygusów wirujących. Taka jest prawda

No a jak , a w mlekowicie to co inaczej to samo .

• Like 2
  • Thanks 1
Opublikowano (edytowane)
25 minut temu, czareczek85 napisał(a):

Taaaaa platynowe mleko 🤣🤣 cena ok jest jak za platynowe ale Czarek nie przesadzaj.  Dobrze wiemy jak jest. Choć to dzięki Piątnicy reszta musi starać się płacić.  

Edytowane przez grzesiu
  • Haha 3
Opublikowano
4 minuty temu, ThePerkins napisał(a):

Pooglądałem teraz trochę zbiorników na sprzedaż. Teraz chyba przed kawą z mlekiem trzeba zbiornik oglądać ... 

Obecny za mały?