Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
19 minut temu, KarolTD90 napisał(a):

Po ile wyszło Ci mleko za grudzień???

Radek jest jedynym gościem tu na forum co nigdy nie podał po ile ma mleko a od kogoś to pierwszy najlepiej to zdjęcie faktur mu wysłać 

• Thanks 1
Opublikowano
4 minuty temu, damianek2019 napisał(a):

Radek jest jedynym gościem tu na forum co nigdy nie podał po ile ma mleko a od kogoś to pierwszy najlepiej to zdjęcie faktur mu wysłać 

i tak mi nie wierzyta 😂

Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, ChiquitaB napisał(a):

Nówka na dniach odbieram. Serwis mam już w cenie leasingu poza OC.

Gratulacje. Mlekpol solidna firma . Jeszcze jakby lepiej płacił 

Edytowane przez krzychu121
Opublikowano
ChiquitaB napisał:

Mi się opłaca bo szwagra znajomy ma firme leasingową i dużo taniej przez nich wyszlo samo auto i raty leasingu. Do tego trochę vatu co miech też dojdzie

dobry marketing.....przy tych stopach procentowych ciężko mi w to uwierzyć.Leasing to tylko na dochodowym dobrze wychodzi

Opublikowano

Chodzi o samą zniżkę na cenie auta której normalnie nie ma szans dostać, i wtedy wychodzi to korzystnie. Dlatego też auta nie odbieram u najbliższego dilera tylko we Wrocławiu gdzie mają znajomości i mogli dostać taką cenę. Ale mniejsza o to, ważne że mi odpowiada finansowanie takie

Opublikowano
Godzinę temu, Xawier napisał(a):

Mlekovita za grudzień ilośc 9.500l tłuszcz 4.37 białko 3.78 pod ocena, cała premia lojalnościowa ryczałt brutto 3.06zł

Jaki region???

Opublikowano

Też u siebie w regionie zauważyłem że co drugi bierze nowy samochód prawie 90 % na kredyt lub leasing. Cała gama od Toyoty highlander po nowe Audi Q7 Q 5 kończąc Skodach kodiaq same SUVy  aż sam się zastanawiam ale dla mnie to coś siedmioosobowego np Renault.

Nie jest źle w mleczarstwie 👍👍

Opublikowano
23 minuty temu, ChiquitaB napisał(a):

Chodzi o samą zniżkę na cenie auta której normalnie nie ma szans dostać, i wtedy wychodzi to korzystnie. Dlatego też auta nie odbieram u najbliższego dilera tylko we Wrocławiu gdzie mają znajomości i mogli dostać taką cenę. Ale mniejsza o to, ważne że mi odpowiada finansowanie takie

To ile msc Cie to będzie kosztować? 

Opublikowano
W dniu 14.01.2025 o 12:28, Karol6130 napisał(a):

Nie wiem kto u nich tam doradza 

Ale z jego okolicy facet jak u mnie był to bardzo dużo pozmieniał na niejozyść firmy 

Bardzo fajna rozmowa na argumenty, rzeczowy gość 

Ja jestem trudnym człowiekiem w rozmowie handlowej, dla mnie się liczą suche fakty

Tamten gość obalił wcześniejszej żywienie, zaczęło się zmieniać na plus, finansowo też się poprawiło

Później było jak było, nie ich wina

Obecny ma zapędy handlowe, ale nigdy nie może zrobić takiej oferty na energetyk żeby było taniej kupić gotowy

Biofed się nie pokazuje 

Stw był ostatnio, no i powiedział parę cen na granulki, i nic po za tym 

Był jeden rok temu co mi chciał sprzedać turbo drożdże, działały na wszystko, dlatego były drogie 

A jak cenowo stw do de heus ? Obsługa z de heus jest czy nie mozna sie uprosic o zbadanie próby ?

Opublikowano

To jaka cenę wytargowałes za tego Mercedesa i na koniec jaka cena wykupu? I jakie oprocentowanie lesingu? Bo raty bardzo małe przy tak krótkim okresie i tak małej wpłacie początkowej.

Opublikowano
Godzinę temu, greg1985 napisał(a):

Nie jest źle w mleczarstwie 👍👍

Kto ma dużo mleka na swoich paszach to wiadomo że śpi na pieniądzach. Ci mniejsi gospodarze tak nie kupują

Opublikowano

190tys glb220, cena nierealna jakbym chciał sam załatwiać. Szczegóły podam jak papiery dostane na maila jo nie pamiętam dokładnie. Wykup maks bo i tak z zamiarem że firma go odkupi.

Opublikowano
22 godziny temu, Kubson190 napisał(a):

A kto był z Stw jeśli można spytac albo jaki powiat jesteś?

Nie wiem kto był, z bratem rozmawiał

Łukowski 

3 godziny temu, Kubson190 napisał(a):

A jak cenowo stw do de heus ? Obsługa z de heus jest czy nie mozna sie uprosic o zbadanie próby ?

Stw tańsze, ale to tylko na papierze przy procencie białka, realnie nie liczone bo nie znam składu 

Więc nie wiem 

Na obsługę nie narzekam, w listopadzie był problem z badaniem bo było bardzo dużo prób 

Teraz zobaczymy, po niedzieli pewnie będzie pobranie kukurydzy, ale najpierw wyniki muszą być z oceny

5 godzin temu, damianek2019 napisał(a):

Może dla GUS pracuje