Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
9 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Znaczy jaka?

...a moje konta odnowione po co kolekcjonujesz?

To twój sąsiad zza wody. Pisz do modów nie są głupie. Ogarka złapali gdy był na banicji😁

Opublikowano
2 minuty temu, ciapek102 napisał(a):

Już ci kiedyś pisałem. Spodziewałem się po tobie więcej jakieś nabytej intuicji. Wszystkie twoje przypuszczenia prowadzą cię na manowce. Wynika to z tego że przeceniasz moje możliwości a jam tylko zwykły chłopek roztropek🙂😗

Gdyby tak było, to już byłbyś moim kolegą. A nie chcesz🤷

A wogóle, to jakie są te moje przypuszczenia 🤔. Może jakiś cytat z archiwum 🤔

Opublikowano
Teraz, Bogdan_ja napisał(a):

ja złapali mnie i gówno zrobili 🤣🤣🤣

Do tamtego konta się już nie zalogujesz jest zbanowane na wieki, a to ci zostawili żebyś nie płakał. Krowy trak parobek i af to całe twoje życie😂

Opublikowano
29 minut temu, galan99 napisał(a):

Pakować walizki . Wracają  do domu .

Może być zdjęciem przedstawiającym flaga i tekst „ŻYDZI Z IZRAELA MASOWO UBIEGAJĄ SIĘ O POLSKIE OBYWATELSTWO”

juz od kilku lat tak sie dzieje. jesli maja rodzicow z polskim obywatelstwem to jaki masz problem..

miliony emigrantow w europie i ameryce tez tak robia.

juz sie boisz ze wroca po swoje ?/

27 minut temu, dysydent napisał(a):

parados bo lajkujesz właśnie jeden z tworów tego dobrobytu
na dodatek chełpiący się na tym forum szczególnie swą "zachodniością"

wy nie macie problemu ze swoja wschodnioscia. 

wielka wam krzywde uczynil napoleon .

ty masz tez tak ladna fasole jak w okolicach pulaw . gdzies tam mieszkasz przy trasie z kazimierza na pulawy ?

parchatka  to jakies zaglebie fasolowe czy sa wieksze ??

12 minut temu, Qwazi napisał(a):

Podlajkowałem jedno zdanie. Dlatego to wyraźnie napisałem. W większości to, co Jacuś pisze, jest moim zdaniem oderwane od rzeczywistości w dużym stopniu. A czy on jest tworem dobrobytu, to trzeba by podyskutować, ale nie bardzo widzę sens takiej dyskusji znając go tylko z tego, co wypisuje na AF. Czasami mi się jawi jako ktoś z mocno obniżonym poczuciem wartości i dużą potrzebą, żeby je na tym forum podnieść. Czasami jako zwykły trol. Czasami jako osoba z przypadłością i nazwie zaburzenia adaptacyjne, które objawia się tym, że człowiek odczuwa tzw mrożenie i się zacina jak zdarta płyta. Czasami wreszcie, jako gospodarz partacz, który sam nic nie potrafi, ale wszystkich wokoło by pouczał i instruował. Wyczuwalne jest u niego często to, co można nazwać patrzeniem z góry "Mam swój piedestał, jestem kimś, a wy jesteście pospólstwem. To ja byłem w Wenecji (autobusem liniowym 🤭- żarcik), a wy nigdy tam nie byliście, więc nie macie prawa głosu". To jest postawa zubożałego szlachetki z zaścianka, któremu pozostał jeno kutas przy kontuszu...

Ale to nie jest powód, żeby nie podlajkować mądrego stwierdzenia, które napisał 🤷

dopisz ze to rzeczywistos powiatowa priwislanskiego kraju-tej nasze wy nie rozumiecie i sie jej boicie ..

ale to do nas wasze dzieic uciekaja.. az dziw ze ich nie powstrzymujecie takim gadaniem..

chlopie gdybys byl u nas kraweznikiem ...

nigdy nie rozmowielse  z kolegami zmiasta ..nawe lodzi czy warszawy ??

nie macie w trakcie szluzby zadnych szkolen wojewodzkich czy ogolnopolskich ?? czy sie baliscie nawet do miastowych podejsc i porozmawiac ??

9 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Nie.

Pisałem wiele razy..

Nie lubię tłoku, ścisku, smrodu w autokarach.

nawet do lublina sie boisz jechac ?? moze do warszawy ?? wnuki odwiedzisz -zeby wiedzialy jak wygladasz .

jeszcze raz ci powtroze -idz do kucia i zapytaj o smrod w autokarach 😂

stoje sobie na swiatlach pod wawelem a tu patrze - kuciotravel  kock wiezie bidne dzieci na zatracenie w miescie..pewnie tak jak ja do dzisiaj wspominaja  wycieczke zycia 

5 minut temu, ciapek102 napisał(a):

Fiu fiu nie dość że śledczy to jeszcze psychiatra😗

w zadnm fachu sukcesow nie osiagnal...choc byl dzielnicowym roku w powiecie.

2 minuty temu, Qwazi napisał(a):

Przecież Ty to wszystko doskonale wiesz. I wiele więcej. Znasz to chyba lepiej ode mnie 🤷 

pewnei nie kojarzysz ale on tez z malopolski 😂

zreszta to do niedawna wegry byly-wiec dla was kraj swiety .

Opublikowano
3 minuty temu, Qwazi napisał(a):

Gdyby tak było, to już byłbyś moim kolegą. A nie chcesz🤷

A wogóle, to jakie są te moje przypuszczenia 🤔. Może jakiś cytat z archiwum 🤔

Tak samo jak ty unikasz zręcznie gdy wpraszam się na zięcia😂

Patrycja Elon Michał i  im podobni. Przecież żaden mod nie pozwoli na takie zabawy

Opublikowano
1 minutę temu, jacus napisał(a):

nawet do lublina sie boisz jechac

Jeżdżę swoimi pojazdami.

Z musu pojechał bym i autokarem, zdarzało się jechać ..ale nie lubię.

Bać się, a nie lubić, to jednak duża różnica.

Opublikowano
2 minuty temu, ciapek102 napisał(a):

Do tamtego konta się już nie zalogujesz jest zbanowane na wieki, a to ci zostawili żebyś nie płakał. Krowy trak parobek i af to całe twoje życie😂

do tego 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Screenshot_20240103-182136 (1).png

Opublikowano

Kowalski, a to forum jest aż tak ważne  z punktu, sam nie wiem bezpieczeństwa narodowego czy też żywnościowego, że tak je monitorujecie i nawet właściciela za mordę trzymacie? Po co to wszystko?

I czemu te pikantne szczegóły kto z jakiego konta, gdzie, kiedy tu przedstawiasz?

Opublikowano

No co? Zna się na robocie. Nie banuje na podstawie czyich sugestii

Opublikowano (edytowane)

i temu zbanował ci  kilkanaście kont ....teraz żaden mod nie zawraca sobie głowy owiecym poganiaczem bo po co 🤪..po co tracić czas na takie nic ......dzieciaku nic nie zdziałałes i nic nie zdziałasz żebyś nawet tu 100 kont miał bo jesteś poprostu nikim ... żadna głupia na dziada nie poleci bo po co jej owiecy smród 🤣

Edytowane przez Bogdan_ja
Opublikowano

Pomóż Giertychowi przeliczać głosy a nie tu siedzisz😆 

Opublikowano
1 minutę temu, jacus napisał(a):

dopisz ze to rzeczywistos powiatowa priwislanskiego kraju-tej nasze wy nie rozumiecie i sie jej boicie ..

ale to do nas wasze dzieic uciekaja.. az dziw ze ich nie powstrzymujecie takim gadaniem..

To jest też zdarta płyta uruchomiona na piedestale 

2 minuty temu, jacus napisał(a):

chlopie gdybys byl u nas kraweznikiem ...

To jest trolling

2 minuty temu, jacus napisał(a):

nigdy nie rozmowielse  z kolegami zmiasta ..nawe lodzi czy warszawy ??

A tutaj znowu zdarta płyta z piedestału 

4 minuty temu, jacus napisał(a):

nie macie w trakcie szluzby zadnych szkolen wojewodzkich czy ogolnopolskich ?? czy sie baliscie nawet do miastowych podejsc i porozmawiac ??

I sam piedestał

A teraz odpowiedź. Jacku, gdybyś był trochę normalniejszy, to bym Ci odpowiedział, że szkolenia miałem, nawet sporo. Kolegów w Krakowie też mam, też nie jednego. Moje dzieci do Krakowa nie uciekły, a w okolicy nie znam przypadku, żeby ktoś się tam przeniósł. Jest Łódź, Warszawa, Toruń, Poznań i inne, ale o Krakowie nie słyszałem. Moja córka, zastanawiając się nad wyborem uczelni miała do dyspozycji 6 miast i Kraków wyeliminowała jako pierwszy. Ze względu na odległość. W Małopolsce też są normalni ludzie, tylko Ty przyszywasz temu regionowi łatkę na tym forum. Ja Cię nie traktuję przez pryzmat Twojego miejsca zamieszkania, bo to byłoby nie w porządku. A co do krawężnika, to szanuj tych ludzi, bo to oni pierwsi będą reagować, gdy na jakimś parkingu w pysk dostaniesz, bo się jakiemuś krewkiemu młodzieńcowi nie spodoba Twoje wywyższanie. A od krawężnika można dojść do pułkownika. I to jest chwalebne. 

• Like 1
Opublikowano
3 godziny temu, hubertuss napisał(a):

Ty taki naiwny jak przeciętny wyborca pisu. Szczuje się was fejkami a wy łykacie i powielacie. Kobieta odsiadywała wyrok za oszustwa a nie za mandaty. Jak relacjonowała jej znajoma czekała ją jeszcze odsiadka 4miesięcy za burdy. Kolejna święta niepokalana w pisie. Żeby jeszcze nie wyszło że dzieciak zmarł na skutek zaniedbań mamusi.

To fakty że jest zwolennikiem Pisu czy tylko twoje urojenia ? Mówiłem ci abyś się leczył bo psychoza cię dopadła a ty bagatelizujesz objawy :ph34r:. I główna sprawa, która jest tu pomijana. Dlaczego policja nie zostawiła dzieci pod opieką rodziny ?

3 godziny temu, Mateusz1q napisał(a):

USA zaatakowała Iran zaczęło się 

Izrael na to chyba liczył. Zaczął, poszczekał i patrzył czy USA pomoże. Iran to jednak nie Palestyna.

Godzinę temu, Bogdan_ja napisał(a):

image.jpeg

To jeszcze wstaw dla kontrastu co mówił kiedyś Tusk i Giertych a co mówią teraz.

Godzinę temu, jacus napisał(a):

Ale to na wszystkich ? Ty jesteś gość jednak bo mi by się nie chciało :ph34r:.

widziales jak sie prowadzi wiezniow na pogrzeb ?

Przyjmij wyrazy współczucia. A za co siedziałeś jeżeli wolno zapytać ?

• Like 1
Opublikowano
16 minut temu, ciapek102 napisał(a):

Tak samo jak ty unikasz zręcznie gdy wpraszam się na zięcia😂

Patrycja Elon Michał i  im podobni. Przecież żaden mod nie pozwoli na takie zabawy

Czujny bądź. Nie odkrywaj się 🤷. Nie psuj mi zabawy

• Haha 1
Opublikowano

dobrobyt tworzy slabych ludzi-na zachodzie europy to widac dokladnie..

Yyyyyy dobrobyt to przyciąga słabych.  Ci silni nie dają się omamić kapitalistyczną propaganda i zostają w bidzie. 

Opublikowano
1 minutę temu, Qwazi napisał(a):

Czujny bądź. Nie odkrywaj się 🤷. Nie psuj mi zabawy

Baw się dobrze Panie Kwasi😊

1 minutę temu, Bogdan_ja napisał(a):

jeden dziad  z kupa gówna drugi z baranami ...ot elita na forum z Małopolski 🤪

2 krowy i pies to wszystkie zwierzaki. Krowy moje własne, a psa tylko karmię😂

Opublikowano
4 minuty temu, Bogdan_ja napisał(a):

jeden dziad  z kupa gówna drugi z baranami ...ot elita na forum z Małopolski 🤪

Wszystko już ci się myli. Idź do lekarza bo już nie wyrabiam jak z siebie robisz pacana. 

Opublikowano
10 minut temu, Bogdan_ja napisał(a):

prokurator generalny zarządził już dochodzenie ,więc jestem spokojny że beda ....ci co fałszowali już wiedzą że wszystko się wyda ...🤪...marszałkuniu już zmienił zdanie i ryż twierdzi że głosy muszą być przeliczone ponownie ....więc się dzieje 🤣

Poczekajmy do 27 sąd wyda decyzję .

Sam koniu się ośmiesza jak Tusk u Rymanowskiego podał za światka pośmiewisko .

https://www.facebook.com/watch/?ref=saved&v=1086292160228419

d*pa im się pali .

https://www.facebook.com/watch/?ref=saved&v=1259661179099230

Może być zdjęciem przedstawiającym 2 osoby, newsroom i tekst „KAPİF KAPiF G rbra OK. 35 000 SKARG PONAD 593 238 SKARG”

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v