Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, witejus napisał(a):

Po prostu w d*pie się przewróciło od tego ,,sukcesu"

Bo Rafał lepiej wypadł na tych spotkaniach, bo nie lizał d*py w stylu "Tak jest panie doktorze, zgadzam się panie doktorze, też tak uważam panie doktorze" ?? 

Opublikowano
1 minutę temu, Tomasz0611 napisał(a):

Bo Rafał lepiej wypadł na tych spotkaniach, bo nie lizał d*py w stylu "Tak jest panie doktorze, zgadzam się panie doktorze, też tak uważam panie doktorze" ?? 

Tomek ale on kłamał co drugie słowo.!

Opublikowano
3 minuty temu, PRIMO napisał(a):

Oj nie wiem nie wiem. 

Może to tak ma wyglądać. 

Głupki dały się złapać i już wieszczą wielką klęskę. 

Czas pokaże kto miał rację a kto nie. 

tu nie chodzi o wyborców pis czy po tylko konfy

jeszcze może wyjść i powiedzieć żeby nie głosować na bążura ale plamy nie zmaże 

zobacz komentarze jego zwolenników w necie 90% masakruje mentzena

bosak powiedział, że nigdy by tego nie zrobił

• Haha 1
Opublikowano
3 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Bo Rafał lepiej wypadł na tych spotkaniach, bo nie lizał d*py

Czy lepiej wypadł, kwestia gustu, tylko po co chodzą do niego lizać mu d*pe, na co oni liczą? że powie głosujcie na tego czy tamtego?a ludzie, jego wyborcy jak stado baranów pójdą i zagłosują na tego kogo Mencen wskaże?

Opublikowano
Teraz, witejus napisał(a):

Czy lepiej wypadł, kwestia gustu, tylko po co chodzą do niego lizać mu d*pe, na co oni liczą? że powie głosujcie na tego czy tamtego?a ludzie, jego wyborcy jak stado baranów pójdą i zagłosują na tego kogo Mencen wskaże?

Nawrocki chyba na to liczył wylizując rów Mentzena, Trzaskowski po prostu przedstawił swoje poglądy ...

• Haha 1
Opublikowano
Teraz, nie napisał(a):

tu nie chodzi o wyborców pis czy po tylko konfy

jeszcze może wyjść i powiedzieć żeby nie głosować na bążura ale plamy nie zmaże 

zobacz komentarze jego zwolenników w necie 90% masakruje mentzena

bosak powiedział, że nigdy by tego nie zrobił

Łykacie wszystko jak pelikan na zimno. 

To jest właśnie polityka a nie własne widzimisie jasnowidzów internetowych. 

Spotkał się i co z tego jak nie padły żadne deklaracje. 

Opublikowano

Trzaskowski po prostu przedstawił swoje poglądy ...

Pisane przez tfuska. 😂😂😂😂

Opublikowano
6 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

A Nawrocki nim kogut zapiał to 30 razy się PiSu wyrzekł xD byle się podlizac Mentzenowi...

Ale trzaskowskiego już dobrze wszyscy znają jaki to cukierek. 

A Nawrocki czas pokaże.

Opublikowano

Już pokazał co jest warty ...

Co?

Opublikowano
Teraz, PRIMO napisał(a):

Łykacie wszystko jak pelikan na zimno. 

To jest właśnie polityka a nie własne widzimisie jasnowidzów internetowych. 

Spotkał się i co z tego jak nie padły żadne deklaracje. 

to jest polityka, że 90% twoich wyborców cię krytykuje :D 

👏 za analizę

na prawicy i lewicy już świrują redaktorki

jedni ogłaszają, że mentzen poparł trzaskowskiego i już nie jest faszystą, antysemitą, ruską onucą i już nie bije kobiet

Image

a drudzy 

JacekKarnowski: Skąd ta zdrada? Zakulisowe presje? Szantaże? Małostkowość? Jedno jest jasne: Sławomir Mentzen idzie drogą Janusza Radziwiłła.

Opublikowano
4 minuty temu, nie napisał(a):

to jest polityka, że 90% twoich wyborców cię krytykuje :D 

👏 za analizę

na prawicy i lewicy już świrują redaktorki

jedni ogłaszają, że mentzen poparł trzaskowskiego i już nie jest faszystą, antysemitą, ruską onucą i już nie bije kobiet

Image

a drudzy 

JacekKarnowski: Skąd ta zdrada? Zakulisowe presje? Szantaże? Małostkowość? Jedno jest jasne: Sławomir Mentzen idzie drogą Janusza Radziwiłła.

Twoja opcja polityczna (PIS) jak i PO to są debile. 

Mi się wydaje że to była celowa zagrywka Mentzena. 

Opublikowano
Teraz, PRIMO napisał(a):

Twoja opcja polityczna (PIS) jak i PO to są debile. 

Mi się wydaje że to była celowa zagrywka Mentzena. 

Dla mnie po prostu napili się piwa i pokazali że mimo różnych poglądów można z sobą rozmawiać a nie się opluwać.

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Dla mnie po prostu napili się piwa i pokazali że mimo różnych poglądów można z sobą rozmawiać a nie się opluwać.

To konfederaci nie są już ruskimi onucami? Szybko się zdanie zmienia...

Opublikowano

twoja opcja polityczna po, dzisiaj na marszu mówi, że za nawrockim stoi mentzen, skrajna prawica i że trzeba zamknąć drzwi brunatnej sile :D 

Opublikowano
3 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

@witejus a z czego ty się tak cieszysz?

Pewnie już jakiś spisek wietrzysz. 🤣

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, nie napisał(a):

twoja opcja polityczna po, dzisiaj na marszu mówi, że za nawrockim stoi mentzen, skrajna prawica i że trzeba zamknąć drzwi brunatnej sile :D 

Dlaczego kłamiesz ??

Posłuchaj co Radek mówi ... Pochwalił Mentzena za to że pokazał że mimo różnych poglądów można wypić piwo i porozmawiać ...

Ale PiSuar już ma ból tyłka bo Mentzen nie powiedział żeby głosować na Alfonsa xD

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
2 minuty temu, PRIMO napisał(a):

a z czego ty się tak cieszysz?

Że przy piwie rozmawiali o pogodzie i dziewczynach, zwłaszcza Sikorski ma w tym temacie bogate doświadczenie 😆

• Haha 1
Opublikowano
Teraz, witejus napisał(a):

Że przy piwie rozmawiali o pogodzie i dziewczynach, zwłaszcza Sikorski ma w tym temacie bogate doświadczenie 😆

Czyli wietrzysz jednak spisek. 😱🤣😂

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v