Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
10 minut temu, jacek1296 napisał(a):

Ograli, nie ograli. Ale dla zwykłych normalnych, powtarzam normalnych, ludzi dużo lepiej zostanie zapamiętane wspólne piwo po rozmowie rozmowie na wizji niż wciągnięcie substancji psychoaktywnej na wizji podczas konsylium lekarskiego.

Przy wspólnym piwie wyszedł sztywno

On poprostu nie umi w politykę 

Chciał rozgrywać, właściwie to nie wiadomo do końca co on chciał tym osiągnąć

Wyborców się nie przekazuje, a przez to co on zrobił się ich traci 

Wystarczyło że przyszedł na piwo człowiek z rozbuchanym ego Radosław, który potrafi rozmawiać, największy konkurent Rafała, no i Sławek został sprowadzony do roli podania piwa

Teraz będą się ratować że to gospodarz itd, tylko kogo to obchodzi

Prezes to dziś dzioba cieszy po wczorajszym 

Opublikowano
Godzinę temu, Agrest napisał(a):

I teraz pytanie co wyborcy Konfederacji zrobią.

Dostaną wkurwa i wywrócą stolik ze Sławkiem czy wypiją piwo.

Ja wiem co ja zrobię i do tego mi Mentzen czy Braun nie potrzebni. Co do piwa niesmak pozostanie i będzie to długo wypominane ale trzeba pamiętać o tym że Konfederacja to nie sam Mentzen ale też inne osoby. Co do samego Mentzena to pisałem już dawno że mi nie leży bo przez niego odeszli Sośnierz, Dziambor i Kulesza gdy objął władzę w partii. Ale nie mam żadnych problemów z tym że na niego głosowałem. Nadaje się na prezydenta bo nie nadaje się na premiera. O tym też już mówiłem.

35 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

Wszyscy wiedzą że bobek to Rafałowi by loda zrobił a on zgrywał niezdecydowanego🤣🤣🤣. Jak panna na wydaniu.

Niekoniecznie. W jednym temacie pisał, że nie idzie na wybory a w drugim że głosuje na Rafała :P.

• Like 1
Opublikowano
20 minut temu, jarecki napisał(a):

Czy Mentzen coś ugrał dla siebie po tych debatach raczej nic a chyba takie było założenie żęby coś pod przyszłe wybory parlamentarne zyskać 

Stracił, mógł powiedzieć że wyborcy sami wybiorą 

• Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, dsbh napisał(a):

Ja wiem co ja zrobię i do tego mi Mentzen czy Braun nie potrzebni. Co do piwa niesmak pozostanie i będzie to długo wypominane ale trzeba pamiętać o tym że Konfederacja to nie sam Mentzen ale też inne osoby. Co do samego Mentzena to pisałem już dawno że mi nie leży bo przez niego odeszli Sośnierz, Dziambor i Kulesza gdy objął władzę w partii. Ale nie mam żadnych problemów z tym że na niego głosowałem. Nadaje się na prezydenta bo nie nadaje się na premiera. O tym też już mówiłem.

Jest jeszcze i Ewa od futer, konserwatystka, dzieci po innym ojcu, przeciwniczka aborcji, ale gdyby jednak coś to być może i by skorzystała 

Opublikowano

No i o co ten szum?

To już przy piwie nie wolno sobie posiedzieć i pogadać jak ludzie?

No chyba że sprawa ma drugie dno?

Opublikowano
2 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

Promocja była że takie kupiłeś?😆

Czyżby Rysiek trenował już lizanie loda?😱

Opublikowano
7 minut temu, PRIMO napisał(a):

O co chodzi bo nie w temacie jestem?

Sikorski pokazał kto jest debeściak, Bosaka zatkało po zobaczeniu tego co zrobił partyjny kolega, nie wiedział jak to skomentować 

Dla jasności, on nie miał wyjścia z tej sytuacji, co by Sławek nie zrobił było by źle

Sławek zrobił to samo co Rafał z Końskimi

Ukręcił bat na siebie 

Opublikowano
3 minuty temu, PRIMO napisał(a):

No i o co ten szum?

No chodzi właśnie o to że pogadali jak ludzie, że mają różne poglądy ale potrafią usiąść i wypić piwo, w PiSowskim świecie to niemożliwe, tam tylko jad i nienawiść ...

• Like 3
  • Thanks 1
Opublikowano
4 minuty temu, Karol6130 napisał(a):

Jest jeszcze i Ewa od futer, konserwatystka, dzieci po innym ojcu, przeciwniczka aborcji, ale gdyby jednak coś to być może i by skorzystała 

Jest jeszcze Bryłka, Bosak, Wawer, Berkowicz. Nie wiadomo czy Winnicki jeszcze wróci do polityki. Kulesza zarzeka się że nie wróci do polityki ale gdyby Mentzen ustąpił to kto wie. Jest jeszcze Sośnierz ale ten ma śmieci na sumieniu 🤣. Poza tym partia to nie tylko ci ze świecznika.

Opublikowano
1 godzinę temu, witejus napisał(a):

Bajki?w jakim sensie?

W takim sensie że mogły złapać dwóch pijanych kibiców z szalikami i im najebać gum. A co do ustawek w lesie to raczej ciężko żeby coś takiego było. Na przykład dwa razy po 70 chłopa to jest 140 to musiały by wojsko wysłać 🤭 zresztą wiecie jakie były tamte czasy milicja po włamaniu do sklepu czyścila go do zera żeby przyklepać kradzież złodziejowi faktycznemu.

Tutaj kilka osób się strasznie oburza A mnie chodzi o to że zbiera się grupka jadą do lasu rozwiązują problem honorowo. A nie o pojebów którzy przychodzą z siekierami na mecz albo z maczetami. 

Opublikowano (edytowane)
22 minuty temu, PRIMO napisał(a):

No i o co ten szum?

O to że nic nie poszło jak miało pójścia 

A na koniec dosiadł się do stolika i podał piwo

I jak ludzie zaczynają to analizować to tam w tej konfie co jeden to lepszy

Mają szczęście że Korwin to już stary dziadek

A Braun nie ma ludzi, struktur

Edytowane przez Karol6130
Opublikowano
1 minutę temu, Wpaw napisał(a):

W takim sensie że mogły złapać dwóch pijanych kibiców z szalikami i im najebać gum. A co do ustawek w lesie to raczej ciężko żeby coś takiego było. Na przykład dwa razy po 70 chłopa to jest 140 to musiały by wojsko wysłać 🤭 zresztą wiecie jakie były tamte czasy milicja po włamaniu do sklepu czyścila go do zera żeby przyklepać kradzież złodziejowi faktycznemu.

Tutaj kilka osób się strasznie oburza A mnie chodzi o to że zbiera się grupka jadą do lasu rozwiązują problem honorowo. A nie o pojebów którzy przychodzą z siekierami na mecz albo z maczetami. 

Tylko że ZOMO czy tam ORMO się nie pier**liło w tańcu wtedy. Teraz by to nie przeszło. A co do ustawek. Jest tyle tych organizacji/freak fight, że mogą się zmierzyć w klatce jeżeli mają taka potrzebę i jeszcze na tym zarobić. Po co łazić do lasu.

Opublikowano
1 minutę temu, Karol6130 napisał(a):

O to że nic nie poszło jak miało pójścia 

A na koniec dosiadł się do stolika i podał piwo

I jak ludzie zaczynają to analizować to tam w tej konfie co jeden to lepszy

Mają szczęście że Korwin to już stary dziadek

A Braun nie ma ludzi, struktór

zaraz wezmą się za łby Bosak ze Sławkiem i podziela konfe na pół ....to taka tradycja tej partii że się co rusz rozpada ...

Opublikowano

Jeśli przy tym piwie nie padły żadne deklaracje polityczne to temat jest bez sensu żeby to dalej drążyć.