Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, dsbh napisał(a):

@Bogdan_ja Ty tam jesteś biegły w prawie :ph34r:. Można w więzieniu podpisać akt notarialny ?

Areszcie śledczym a to trochę co innego niż zwykłe więzienie. A najlepsze jest to, że przed chwilą w polsacie Nawrocki został o to zapytany i udzielił odpowiedzi wymijającej czyli chyba sam rozumiesz jak naprawdę było. Bo gdyby podpisał Jerzy to Batyr by twardo potwierdził a tu widzisz nie chce mówić jak było.

Opublikowano

Pytacie dlaczego głosować na alfonsa?

Skoro w tych kategoriach to rozpatrujemy to zadam pytanie - kto może nad tymi k**wami zapanować?  Tylko alfons. 

Opublikowano
1 minutę temu, hubertuss napisał(a):

Areszcie śledczym a to trochę co innego niż zwykłe więzienie. A najlepsze jest to, że przed chwilą w polsacie Nawrocki został o to zapytany i udzielił odpowiedzi wymijającej czyli chyba sam rozumiesz jak naprawdę było. Bo gdyby podpisał Jerzy to Batyr by twardo potwierdził a tu widzisz nie chce mówić jak było.

No trochę słabo car PiSu wybrał..a mógł Czarnka ...nominować...ale musi się go bal...

Opublikowano
Teraz, Agrest napisał(a):

Skoro w tych kategoriach to rozpatrujemy to zadam pytanie - kto może nad tymi k**wami zapanować? 

Nikt. 

Teraz, 12Pafnucy napisał(a):

No trochę słabo car PiSu wybrał.

Przekombinował.

Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, dsbh napisał(a):

@Bogdan_ja Ty tam jesteś biegły w prawie :ph34r:. Można w więzieniu podpisać akt notarialny ?

pewnie można jak się jest na przepustce albo notariusz ma przepustkę do więzienia 🤣🤣🤣ale jakoś gangus jeszcze nie dorobił nowej wersji do tego 🤣

Edytowane przez Bogdan_ja
Opublikowano
1 minutę temu, mirro napisał(a):

Przekombinował.

No nie tak łatwo znaleźć...by uległy, i jakoś się reprezentował...

Chyba za późno szukać zaczął ...że takie wtopy.....no chyba że tych uległych mało już...

Opublikowano
1 minutę temu, 12Pafnucy napisał(a):

No trochę słabo car PiSu wybrał..a mógł Czarnka ...nominować...ale musi się go bal...

Mógł Bocheńskiego. PIs przyjął błędną koncepcję kandydata obywatelskiego .Chcieli ludzi okłamać, że nie mają z nim nic wspólnego a potem i tak się przyznali. Zainwestowali w Nawrockiego wyszkolili jak mówić jak ma mowa ciała wyglądać. Ale Batyr ma nasrane w papierach. Gdyby wzięli Bocheńskiego i włożyli w niego te pieniądze szkoląc go z mowy ciała itd plus to, ze ma czyste konto to by miał więcej szans.

Opublikowano
4 minuty temu, mirro napisał(a):

Nikt. 

Może zapanować to za dużo, ale choć trochę przystopować.

Opublikowano (edytowane)

Kancelaria która obsługiwała szwindel Batyra słynie z takich numerów. Obsługiwała też szwindel kumpla wielkiego bu za który ten kumpel teraz siedzi też z przejęciem mieszkania.

W każdej okolicy są tacy notariusze co to przymkną oko. U nas też ludzie wiedzą że jak się coś robi i coś tam nie do końca to do kogo iść. 

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano
Godzinę temu, Tomasz0611 napisał(a):

Ludzie mieszkający poza granicami tego kraju nie powinni mieć prawa wyborczego ...

Za chlebem kolego, nie każdy był spadkobiercą imperium truskawkowo-bobowego 😁 mogę mówić na ciebie szach? Master? 🤭

Godzinę temu, 12Pafnucy napisał(a):

...przed kobietą, to się nie liczy...🤭

Alimentami 🤭🙆

Opublikowano (edytowane)
13 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Car PiSu myślał że jeśli wybierze osobę która była mniej widoczna to będzie miał asa w rękawie " brudów na niego nie znajdą " okazało się jednak że jest to kandydat który jest kimś kto zrobi dym  Choć wiadomo że między dwoma kandydatami PO i PISu nie ma dużo różnicy około 5% więc wszystko jest możliwe. Nigdy do końca nie wiadomo kto wygra. Zawsze wyborach jest jak z Rosyjską ruletka nigdy nic nie wiadomo 

Powiadają że w areszcie można zdziałać więcej niż na wolności. Nawet największy gangsterzy maja lepiej niż na wolności. Takich osób o których mówisz to lepiej do komory gazowej. 

Edytowane przez Patrycja2
Opublikowano (edytowane)
34 minuty temu, hubertuss napisał(a):

Czyli jednak nie ma dowodów że wysłał. A dwa jeśli mówimy o moralnych skreśleniach to Batyr po numerze z mieszkaniem nie powinien być jednak prezydentem. Tym bardziej, że chyba machnęli się z datą podpisując akt notarialny sami ze sobą bo Jerzy akurat siedział. A to już paragrafy są.

PS skoro Tusk wysłał syna po łapówkę i skoro są dowody to dlaczego pis ich obu nie posadził?

Prosiłem, żebyś mnie nie wciągał w taki spór, bo nie będę w nim brał udziału. Zachowujesz się typowo dla wyznawcy jednej ze stron, a ja kimś takim nie jestem. Odpowiem Ci tylko na postscriptum. I ta odpowiedź jest taka, że ani jedna ani druga strona nie dąży i nie będzie dążyć do rozliczania przeciwników, bo obie mają swoje za uszami. 

Myślałem, że trzymasz wyższy poziom🤷

Edytowane przez Qwazi
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)

naszczalnik myśli tylko o tym aby w partii władzy nie stracić ,to że te wybory są przegrane wiedział od początku... bo tu stały elektorat to za mało, żeby wygrać a na nic innego nie może liczyć ... tylko na otumaniony tłum durniów 

Edytowane przez Bogdan_ja
  • Like 1
Opublikowano
10 minut temu, Qwazi napisał(a):

Prosiłem, żebyś mnie nie wciągał w taki spór, bo nie będę w nim brał udziału. Zachowujesz się typowo dla wyznawcy jednej ze stron, a ja kimś takim nie jestem. Odpowiem Ci tylko na postscriptum. I ta odpowiedź jest taka, że ani jedna ani druga strona nie dąży i nie będzie dążyć do rozliczania przeciwników, bo obie mają swoje za uszami. 

Myślałem, że trzymasz wyższy poziom🤷

Ha haha już ci się skończyły teksty? Ja się odniosłem do twojego tekstu a ty masz problem, że to nie tak jak byś chciał.  Nie masz co strzelać focha. Sprawa jest prosta jak cep. 

Skoro Tusk wysyłał syna po łapówkę i skoro są dowody to czemu pis nie posadził. Bo może jednak nie ma tych dowodów? Pis go nie posadził to co teraz Tusk ma sam się aresztować bo nie rozumiem?Sprawa druga moralność To nie jest prawo a gdyby nią się kierować to Batyr nie miał by prawa zostać prezydentem. Odpowiedzialności ojca za czyny dorosłego syna to już nawet szkoda do ciebie pisać bo nie zrozumiesz.

• Haha 1
Opublikowano
6 minut temu, hubertuss napisał(a):

Ha haha już ci się skończyły teksty? Ja się odniosłem do twojego tekstu a ty masz problem, że to nie tak jak byś chciał.  Nie masz co strzelać focha. Sprawa jest prosta jak cep. 

Skoro Tusk wysyłał syna po łapówkę i skoro są dowody to czemu pis nie posadził. Bo może jednak nie ma tych dowodów? Pis go nie posadził to co teraz Tusk ma sam się aresztować bo nie rozumiem?Sprawa druga moralność To nie jest prawo a gdyby nią się kierować to Batyr nie miał by prawa zostać prezydentem. Odpowiedzialności ojca za czyny dorosłego syna to już nawet szkoda do ciebie pisać bo nie zrozumiesz.

Nie zrozumiemy się. Ja patrzę nie z Twojego pułapu. To nie jest kwestia argumentów, tylko braku chęci do takiej dyskusji. Po prostu nie chce się w tym szambie babrać i tyle. Nie popieram ani jednego ani drugiego, ani żadnego, co do którego jest chociażby cień podejrzenia, nawet niepotwierdzony. To ma być prezydent mojego kraju. Zresztą nie popieram żadnego z polityków, którzy kandydują obecnie na ten urząd. Co do samej kampanii to uważam, że to nie jest kampania prezydencka, pomimo, że tak się nazywa. A w przyszłości przyniesie ona tylko szkody. Mógłbyś moje podejście łaskawie zaakceptować, ale wątpię czy to zrobisz, bo takiej postawy nie ma w Twoim katalogi postaw. Jedyną którą byś zaakceptował, to taka sama jak Twoja własna. Ja akceptuje, że popierasz swojego kandydata. Masz do tego prawo. Ja mam prawo nie popierać żadnego 🤷

• Like 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v