Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy „mef” i „krople” będą pasowały do pałacu prezydenckiego? Wkrótce możemy się przekonać.

Nie za bardzo interesuje mnie umawianie się przez jednego z najważniejszych ludzi w sztabie pewnego kandydata na prezydenta Polski z gejami przez telefon. Nie za bardzo interesuje mnie wysyłanie potencjalnemu partnerowi swoich zanęcających zdjęć z powiewającymi 22 centymetrami (według oświadczenia właściciela). Nie za bardzo interesuje mnie szczegółowe omawianie przez panów przyszłych ról i położeń. Zastanawia mnie jednak czy facet, który chce wzmacniać doznania seksualne mefedronem i LSD mógłby ewentualnie stać się bliskim współpracownikiem głowy polskiego państwa, gdyż teraz jest bardzo, bardzo blisko kandydata. Zastanawia mnie czy ten sztab, o którym mówi się to i owo wie o narkotykach, wie też o figlach naszego bohatera?
Za parę dni zapewne ktoś upubliczni zdjęcia i telefoniczną korespondencje – nazwijmy go – „pana z megafonem”. Wybacz mi Boże, że na to zerknąłem, boję się, że tego nie odzobaczę. Z ostrożności informuję służby, że nie mam tych zdjęć na żadnym nośniku i nigdy nie miałem, więc nie ma sensu znowu przyjeżdżać mi do domu, żeby mi ukraść kolejny telefon. Oszczędzę Państwu podawania szczegółów tej gejowskiej zdjęciokorespondencji, ale warszafka, która już ją widziała i komentuje gorąco zwraca uwagę na fragment dialogu dwóch panów: „Masz coś?”, „Mam, napisz co lubisz”, „A co masz?”, „Mef i krople”…
„Mef” to oczywiście mefedron, zwany kokainą dla ubogich, zakazany, syntetyczny narkotyk silnie uzależniający. „Krople” to oczywiście LSD, czyli silny halucynogenny narkotyk powodujący omamy, wizje i niszczący psychikę.
Kandydatów na prezydenta trzeba wnikliwie prześwietlać, a ich doradców i współpracowników pilniej.

Sławomir Jastrzębowski

pieprzone zboki 🤮

głosujcie na trzaskowskiego 

Opublikowano
W dniu 11.05.2025 o 10:01, Agrest napisał(a):

Śmieszne to są zdjęcia z Trumpem, to jest temat do komentowania na 3 dni, a nie jakieś poddaństwo czy podanie marynarki🤣

Na tym filmiku widać jak biedak się tuła na peronie. A taki ważny był...

https://vm.tiktok.com/ZNdM6p6xe/

Może premier zabezpiecza tyły :ph34r: ? Tu mi się takie pytanie nasuwa. Jak wszyscy wiemy :P Duda w USA  rozmawiał z Trumpem całe 7 minut. Kandydat na prezydenta RP zrobił sobie zdjęcie z Trumpem. Ile minut rozmawiał z prezydentem USA Tusku ? Zrobił sobie jakieś zdjęcie ? @hubertuss odpowiesz :ph34r: ?

20 godzin temu, Ulman napisał(a):

Dla ciebie to ktoś z trójki Biajat , Zandberg, Nawrocki

Czytałeś program Zandberga ? Czarzasty się ustawił wstawiając Biejat na kandydata. Gorzej dla niego jak Zandberg po wyborach przejmie elektorat Czarzastego bo tak też może być.

17 godzin temu, DTaras napisał(a):

W drugiej turze to niema takiej Polski co by dokoptowała do Trzaskowskiego. Tak, że wiadomo kto będzie zgrywał szefa.

Zastanawiam się skąd taka pewność że to Trzaskowski wygra wybory ? Platforma powinna zabiegać aby Nawrocki wszedł do drugiej rundy a dopiero potem wyciągnąć kwity na niego. A tak gdy w drugiej turze gdy wejdzie ktoś inny niż Nawrocki, może być ciekawie. Ciekawe też czy wtedy znajdą się również kwity na kontrkandydata Trzaskowskiego ?

29 minut temu, Ulman napisał(a):

Kandydat na prezydenta RP spotyka się z prezydentem USA. Kandydat USA na ambasadora w Polsce spotyka się z opozycją w PL. Gdzie jest premier i rząd w takim razie ?

Opublikowano
6 minut temu, dsbh napisał(a):

Kandydat na prezydenta RP spotyka się z prezydentem USA. Kandydat USA na ambasadora w Polsce spotyka się z opozycją w PL. Gdzie jest premier i rząd w takim razie ?

Ch... tam z premierem i rzadem - pasuje ci starotestamentowy z ramienia państwa któremu jemy z ręki? A może Braun ma jednak dużo racji?

Opublikowano
33 minuty temu, Ulman napisał(a):

Ch... tam z premierem i rzadem - pasuje ci starotestamentowy z ramienia państwa któremu jemy z ręki? A może Braun ma jednak dużo racji?

A to my sobie wybieramy ambasadora ? Będzie co było. Nic się nie zmieni. Chociaż @jarecki ma rację. Może to zostać odczytane jako ingerencja obcego państwa w wybory.

Opublikowano
25 minut temu, jarecki napisał(a):

ngerencja obcych służb tylko PIS nie ma kandydata na prezydenta , och cwany ten Kaczyński 

A to PiS jakiś alternatywny rząd przygotowuje? To może niech sie tez z alternatywnymi ambasadorami spotyka? No tym to już na baniaki padło i to z wysoka.

Opublikowano
16 minut temu, dsbh napisał(a):

A to my sobie wybieramy ambasadora ? Będzie co było. Nic się nie zmieni. Chociaż @jarecki ma rację. Może to zostać odczytane jako ingerencja obcego państwa w wybory.

Ingerencja w wybory? A po co? Oni trzymaja na pasku jednych i drugich. Pamietasz jak niejaka Mosbacher naprostowała Ziobrę i PIS w ekspresowym trybie jak zaczęli uchwalać coś nie po myśli? 

Opublikowano

Początek debaty a już prawdopodobnie trzaskowskirmu show zabrał Stanowski. Jakubiak poprawił.

Pojechał po prowadzącej aż jej mimika zamarła w jednej pozie. Chyba szczękościsku biedna dostała

Opublikowano
2 godziny temu, witejus napisał(a):

Lekarstw brakło czy pijany?

to ze ty laczysz jedno z drugim to mnie nie dziwi .a nie powinienes 🤣

to ze ty piles w pracy, nie znaczy ze inni tak robia..

ile razy mam powtarzac -okularow brak ..to i tak lepsze niz brak mozgu u pis-uarow.

Opublikowano

Trzecie pytanie sformuowane przez tvn bezpośrednio pod Nawrockiego .

Perfekcyjna zagrywka sztabu Trzaskowskiego 

Opublikowano

E tam, fajnie jest 😁. Skoro rządzący mówią co trzeba zrobić to proste pytanie. Dlaczego tego nie robią ?

Hołownia sam się przyznał że w zamrażarce jest projekt jego partii. Sam sobie go zamroził czy ktoś inny czy robi idiotów z ludzi ?

29 minut temu, Agrest napisał(a):

Trzecie pytanie sformuowane przez tvn bezpośrednio pod Nawrockiego .

Perfekcyjna zagrywka sztabu Trzaskowskiego 

Bardzo dobrze. Bez Nawrockiego w drugiej turze jest po Trzaskowskim.

Opublikowano
Teraz, jacus napisał(a):

16zmieniaj_si_has_a_wyborcze_jandydat_w.jpg

Twoja inicjatywa?

Pomysłowo. Kupę na tym gównie zarobisz🤣

Opublikowano
7 minut temu, jarecki napisał(a):

Aż jutro obejrzę powtórkę jak tak zachwalanie 

TVP pewnie będzie miała problemy techniczne z materiałem 🤫.

Opublikowano

Biejatowa się zbłaźniła pytaniem.o alimenty a zwłaszcza swoją ripostą gdzie sama się przytkała🤣

A imperatorowej sztab podsunął pomysł walki o głos rolnika🤣

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v