Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
Godzinę temu, tomek222 napisał(a):

Podziękuj PiSowi że niema reparacji...

"Anna Fotyga, była minister spraw zagranicznych w rządzie Prawa i Sprawiedliwości, nie była w stanie wytłumaczyć, dlaczego jej podpis znajduje się pod pismem o zrzeczeniu się reparacji od Niemiec. - Być może mi ktoś to podłożył - mówi europosłanka."

"Dobrosz-Oracz zwróciła uwagę, że pod dokumentem był podpis Fotygi. Dziennikarka dopytywała więc, czy ktoś za polityczkę podpisał pismo.

- Nie będę o tym dyskutować. Powiedziałam, że nie zaprzeczam, bo po prostu nie wiem - mówiła."

https://wiadomosci.wp.pl/metne-tlumaczenie-fotygi-ws-reparacji-moze-mi-ktos-to-podlozyl-6938647308552800a

kogo ty chcesz zmanipulować  :D chyba tylko po-łgłówków

Opublikowano
1 minutę temu, nie napisał(a):

to są ludzie chorzy z nienawiści, powinni się leczyć

Łooooooo gołąbek pokoju z gałązką oliwną w dziobku się odezwał.

• Thanks 1
  • Haha 1
Opublikowano
4 minuty temu, mirro napisał(a):

Ścigać, prześladować.

Przecież to PiSowski sztab, to na kogo ma zmienić?

Przecież to niezależny i obywatelski kandydat to w czym problem wywinąć numer :ph34r:.

Opublikowano
1 minutę temu, dsbh napisał(a):

A jak Ci Trzaskowski prezydent i Tusku premier dokręcą śrubę to wtedy też będziesz czekał aż dopier**lą pisdzielcom i bił im brawo ?

pralka tvn dokonała nieodwracalnych zniszczeń, nie ma dla nich żadnej nadziei 

Opublikowano
2 minuty temu, dsbh napisał(a):

A jak Ci Trzaskowski prezydent i Tusku premier dokręcą śrubę to wtedy też będziesz czekał aż dopier**lą pisdzielcom i bił im brawo ?

Mi ? Za co ? Jak coś to wszystkim.

Opublikowano
1 minutę temu, mirro napisał(a):

Myślisz że na Białoruś ucieknie?

Jak zmieni sztab na swoich to Pis mu wystawi rachunek za kampanię :ph34r: ?

• Haha 1
Opublikowano
6 minut temu, jacek1296 napisał(a):

Mi ? Za co ? Jak coś to wszystkim.

Właśnie wszystkim. Rób jak uważasz ja tam nie chcę mieć prezydenta i premiera z jednej partii to już było. Ale na premiera Tuska czekałem. Jest jazda 🤣.

2 minuty temu, mirro napisał(a):

Czarnek tylko czeka aby wskoczyć na jego miejsce. 

Inteligentny facet wbrew pozorom ale ja cały czas czekam na informacje ile PO zapłaciło za poprzednią kampanię i wymianę kandydata. Tu taki numer już nie przejdzie

Opublikowano
3 minuty temu, mirro napisał(a):

Łooooooo gołąbek pokoju z gałązką oliwną w dziobku się odezwał.

o tym mówisz?

8 minut temu, mirro napisał(a):

Ścigać, prześladować.

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

https://wiadomosci.wp.pl/marsz-przeciwko-nielegalnej-migracji-bakiewicz-nagle-wyciagnal-kose-7155193462876672a

- My jako naród nie zgadzamy się na tą inżynierię społeczną. Na ten projekt, który zniszczył państwa Europy Zachodniej, Skandynawię. Nie zgadzamy się na te wszystkie wydarzenia, które stały się dzisiaj codziennością dla mieszkańców Paryża, Madrytu, czy Londynu. [...] Przepraszam, musiałem wziąć tutaj jeden atrybut, który będzie pokazywał, jak będziemy bronili naszej ojczyzny w sposób metaforyczny - krzyczał ze sceny.

- Dzisiaj jako ruch ochrony granic wzywamy państwa do tego, żebyście przyłączyli się do tej walki, wspólnej z nami. Żebyście razem z nami podnieśli te symboliczne kosy, żebyśmy poszli w Polskę i obudzili jeszcze tą część narodu, która śpi - zaapelował.

Nnnnoooo cuś się tu zmieniło, bo do niedawna występowali jako Rycerze Chrystusa, więc chyba tam nie pojszło i trza było coś innego odpalić. No i te kosy. Kużwa ja bym jednak ich ta ostentacyjnie nie nosił, bo po tym gościu co zabił siekierą portierkę, to mogą być passe.

2 minuty temu, nie napisał(a):

o tym mówisz?

A to ja moralizuję? Przecież od dawna moje stanowisko jest znane.

7 minut temu, dsbh napisał(a):

Inteligentny facet wbrew pozorom

Ja bym się nie zdziwił gdyby stał za tymi przeciekami kwitów.

Edytowane przez mirro
Opublikowano
21 minut temu, jacek1296 napisał(a):

Pisałem nie raz: przyłożyć pisdzielcom ile tylko wlezie, tak aby nikomu nie przyszło do łba odstawiać takie numery. Gdy koalicyjni odstawią, przyłożyć podwójnie.

Ale przecież odwalają to samo.

Tak samo niszczą system.prawny leją na konstytucję, przejmują media, kłamią, kradną. No może z taką różnicą że zadłużają nas szybciej .

Opublikowano

https://wiadomosci.wp.pl/marsz-przeciwko-nielegalnej-migracji-bakiewicz-nagle-wyciagnal-kose-7155193462876672a

- My jako naród nie zgadzamy się na tą inżynierię społeczną. Na ten projekt, który zniszczył państwa Europy Zachodniej, Skandynawię. Nie zgadzamy się na te wszystkie wydarzenia, które stały się dzisiaj codziennością dla mieszkańców Paryża, Madrytu, czy Londynu. [...] Przepraszam, musiałem wziąć tutaj jeden atrybut, który będzie pokazywał, jak będziemy bronili naszej ojczyzny w sposób metaforyczny - krzyczał ze sceny.

- Dzisiaj jako ruch ochrony granic wzywamy państwa do tego, żebyście przyłączyli się do tej walki, wspólnej z nami. Żebyście razem z nami podnieśli te symboliczne kosy, żebyśmy poszli w Polskę i obudzili jeszcze tą część narodu, która śpi - zaapelował.

Nnnnoooo ciś się tu zmieniło, bo do niedawna występowali jako Rycerze Chrystusa, więc chyba tam nie pojszło i trza było coś innego odpalić. No i te kosy. Kużwa ja bym jednak ich ta ostentacyjnie nie nosił, bo po tym gościu co zabił siekierą portierkę, to mogą być passe.

Chyba mu się czasy Kościuszki i kosynierów przypomniały i tym sposobem gamoń dał pole do popisu Platformie.

5 minut temu, mirro napisał(a):

Ja bym się nie zdziwił gdyby stał za tymi przeciekami kwitów.

To mówisz że on jest kretem i chce zająć miejsce Kaczyńskiego swoimi działaniami ?

Opublikowano

Jakie to samo? Na razie to są przedszkolaki. Nie twierdzę, że jest cacy. Nie wszystko mi się podoba, ale do piziomu pisu to jeszcze lata świetlne.

2 minuty temu, Agrest napisał(a):

Ale przecież odwalają to samo.

Tak samo niszczą system.prawny leją na konstytucję, przejmują media, kłamią, kradną. No może z taką różnicą że zadłużają nas szybciej .

Opublikowano
1 minutę temu, 12Pafnucy napisał(a):

Jednak twarze inne...,🤷

Jak inne?

Zapomniałeś ich poprzednie 8 lat?

Zmarszczek przybyło tak jak zuchwałości i buty

Opublikowano
Teraz, Agrest napisał(a):

Eeeeee to sa kalumnie, pomówienia i kłody rzucane pod nogi rodzącej się demokracji. To kapitalistyczne mamienie socjalistycznego robotnika. Eta wsio atrapa. Zachodnia reakcja za amerykańskie dolary gotowa zrobić wszystko aby naszemu rządowi nie udało się dokonać oczekiwanych przez społeczeństwo zmian i reform. 

3 minuty temu, dsbh napisał(a):

To mówisz że on jest kretem

On walczył o prezydenturę. W dupsku ma miejsce Kaczyńskiego, bo tam wyżej wała nie podskoczy.

• Haha 2
Opublikowano
1 godzinę temu, nie napisał(a):

najpierw insynuujesz, że zmyślam a teraz kłamiesz, że nie wiem

jesteś mendą 

Nie unoś się bo ci zwieracze puszczą z przejęcia. Jeśli masz żródło informacji na poparcie twojego twierdzenia o pochodzeniu kasy Adamowicza to podaj bo chętnie bym się z tym zapoznał. 

2 godziny temu, hubertuss napisał(a):

Domniemają. Ale to, ze z ujni kasę bierze i na nią pluje to się ludzie śmieją. Euro be ujnia be ale jak na konto z PE wypłata przychodzi to jest cacy.

Eurosceptyków jest w ujni wielu i żaden wstyd wyciągać kase ze swoich podatków. Ty popierasz pisowski socjal pińcet i kolejne emerytury? 

Opublikowano
2 minuty temu, mirro napisał(a):

Eeeeee to sa kalumnie, pomówienia i kłody rzucane pod nogi rodzącej się demokracji. To kapitalistyczne mamienie socjalistycznego robotnika. Eta wsio atrapa. Zachodnia reakcja za amerykańskie dolary gotowa zrobić wszystko aby naszemu rządowi nie udało się dokonać oczekiwanych przez społeczeństwo zmian i reform. 

Kurna...dobry Ty jesteś...😄

• Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, jacek1296 napisał(a):

Jakie to samo? Na razie to są przedszkolaki. Nie twierdzę, że jest cacy. Nie wszystko mi się podoba, ale do piziomu pisu to jeszcze lata świetlne.

Tak uważasz bo brak krytyki że strony mediów i UE. Nie ma kto ukazywać patologii.

I Twoja ocena będzie skrajnie różna gdyż na pierwszym miejscu masz program wyborczy i jego realizację czyli 8 gwiazdek.

Gdyby jeszcze oprócz jebania pisu cokolwiek nie destrukcyjnego robili...

Opublikowano
3 godziny temu, Tomasz0611 napisał(a):

Oooo, PiSowski przydupas Stanoooski zaczyna działać i bronić Karolka "Alfonsa" Nowogrodzkiego vel Tadeusza Batyra xD

Wszystkie ręce na pokład w celu mycia smrodu szamba w którym wykąpał się czysty jak łza PiSowski, a może obywatelski, już nie wiadomo jaki kandydat xD

stanowski to ma wesołe życie

po rozmowie z nawrockim nazwano go pisowcem

po rozmowie z trzaskowskim nazwano go peowcem 

musi mieć niezłą bekę z takich głupków sekciarskich 

Opublikowano
3 minuty temu, jacek1296 napisał(a):

Przypomnij sobie drugą kadencję PO poprzedniego rządu. Było podobnie. Po nas choćby potop. Żadna partia nie powinna rządzić dłużej niż jedną kadencję. Potem idzie to w patologię.

Papież też człowiek.

https://wiadomosci.wp.pl/papiez-leon-xiv-i-zaskakujaca-rozmowa-z-bratem-dlaczego-nie-odbierasz-telefonu-7155263897016864a

Opublikowano

On walczył o prezydenturę. W dupsku ma miejsce Kaczyńskiego, bo tam wyżej wała nie podskoczy.

O widzisz, ustawiłeś ich na równi z kc PZPR. Tylko tamci oprócz propagandy kupę przemysłu zbudowali

Opublikowano
6 minut temu, mirro napisał(a):

Ale uwalając Nawrockiego odbije się to na Kaczyńskim. Po wyborach czas rozliczeń i najlepiej się ustawili Kosiniak z Kamyszem :ph34r: i Czarzasty.

5 minut temu, Ulman napisał(a):

Eurosceptyków jest w ujni wielu i żaden wstyd wyciągać kase ze swoich podatków. Ty popierasz pisowski socjal pińcet i kolejne emerytury? 

Nie popiera ale wyciąga rękę bo mu coś zabrali. To się hipokryzja nazywa.

Opublikowano
1 minutę temu, Agrest napisał(a):

O widzisz, ustawiłeś ich na równi z kc PZPR.

Taki był plan.PZPR stworzyła podwaliny, których trzymają się wszystkie partie. Wszyscy (nawet mimowolnie) idą w tym kierunku, bo inaczej nie potrafią.