Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kościół od zawsze mieszał się w politykę. Nawet Franciszek nie potępiając rosji powiedział więcej niźli by coś powiedział

Opublikowano
5 minut temu, Agrest napisał(a):

Słuchaj , owoce pestkowe wymarzły 100 % mogę teraż ciąć gałęzię czy czekać do lipca , sierpnia ? chciałem okoo 30-40 % gałezi przyciąc takich grubszych , głównie wisnie , czeresnie , sliwy 

Opublikowano
7 minut temu, Agrest napisał(a):

I Europa się osrała. Leją na trumpa, a tu jeszcze Amerykanina wybrali. 

Idzie rewolucja, lewaki rozwolnienia dostają😜

toż nie dawno gadaliśta że w ameryce południowej to same potomki hitlera 😛

• Haha 1
Opublikowano
8 minut temu, Agrest napisał(a):

I Europa się osrała. Leją na trumpa, a tu jeszcze Amerykanina wybrali. 

Idzie rewolucja, lewaki rozwolnienia dostają😜

Póki co, to prawaki...popuszczają...

6 minut temu, Roman176 napisał(a):

jedyny kłamcom i manipulantem jesteś ty 

Oj chyba więcej jest...

Opublikowano
1 minutę temu, jarecki napisał(a):

Słuchaj , owoce pestkowe wymarzły 100 % mogę teraż ciąć gałęzię czy czekać do lipca , sierpnia ? chciałem okoo 30-40 % gałezi przyciąc takich grubszych , głównie wisnie , czeresnie , sliwy 

Jeśli zmarzły to cała energia pójdzie w rozwój wegetatywny. Tnij to się korony odbudują wedle Twego zamysłu

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, 12Pafnucy napisał(a):

Nadal nie rozumiem czemu ten pan ważny?

Znaczy kim był i co robił?

jakos inaczej rozgrzeszać Nawrockiego chcesz?

sprawa jest prosta nie dla wyborców rudego  bo to tępaki  ... on się dogadał  z Nawrockim wydziedziczył rodzinę .. i tu cała afera dzieci  wyborcy Po i zwolennicy Owsiaka zrobić aferę ale po co  , no jakiś haczyk znaleźć unieważnić testament i wydziedziczenie , i ooooooooooo mamy spadek wtedy 120 tyś dzisiaj pewnie warte 350tyś albo 400tys no drogą nie chodzi a teraz jest stary zniedołężniały i cyk czekać na jego śmierć i pyk skarbonka   ......... 20lat temu gdzie byli jego dzieci czemu na stare lata sie nim nie zajmowali bo po co sobie robić kłopoty wtedy był świadomy i pełni rozumu i wiedział co robi i nie bez powodu wydziedziczył ich ............ przypominam wam ze to rudy zrobił ustawę korporacyjnym bankom hipoteka za emeryturę mieszkania za 500tyś albo więcej idą z 1200zł   ile ta osoba pożyję 10/15lat wiec ruda qurwa by zamilkła chodzisz 

nie wiem czy on c*pie z nitrasem ale rozwalił mnie z hasłem repolonizacją 

a wczoraj musiał dostać dobry towar i chce wrócić do reparacji od Niemiec 🤣 

a czy to nie ta qurwa co wygrała wybory pierwsze podpisała ze sie rzekł reperacji i czegokolwiek od Niemiec ?

ale wyborcy rudego to tepaki co wszystko łykną jak pelikany    

Edytowane przez Roman176
  • Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, Roman176 napisał(a):

sprawa jest prosta nie dla wyborców rudego  bo to tępaki  ... on się dogadał  z Nawrockim wydziedziczył rodzinę .. i tu cała afera dzieci  wyborcy Po i zwolennicy Owsiaka zrobić aferę ale po co  , no jakiś haczyk znaleźć unieważnić testament i wydziedziczenie , i ooooooooooo mamy spadek wtedy 120 tyś dzisiaj pewnie warte 350tyś albo 400tys no drogą nie chodzi a teraz jest stary zniedołężniały i cyk czekać na jego śmierć i pyk skarbonka   ......... 20lat temu gdzie byli jego dzieci czemu na stare lata sie nim nie zajmowali bo po co sobie robić kłopoty wtedy był świadomy i pełni rozumu i wiedział co robi i nie bez powodu wydziedziczył ich ............ przypominam wam ze to rudy zrobił ustawę korporacyjnym bankom hipoteka za emeryturę mieszkania za 500tyś albo więcej idą z 1200zł   ile ta osoba pożyję 10/15lat wiec ruda qurwa by zamilkła chodzisz 

nie wiem czy on c*pie z nitrasem ale rozwalił mnie z hasłem repolonizacją 

a wczoraj musiał dostać dobry towar i chce wrócić do reparacji od Niemiec 🤣 

a czy to nie ta qurwa co wygrała wybory pierwsze podpisała ze sie rzeka reperacji i czegokolwiek od Niemiec ?

ale wyborcy rudego to tepaki co wszystko łykną jak pelikany    

No dobra...a teraz tak na Polski...żebym i ja zrozumiał...

Opublikowano
1 minutę temu, 12Pafnucy napisał(a):

No dobra...a teraz tak na Polski...żebym i ja zrozumiał...

Trochę słabo wypadasz pisząc że nic nie rozumiesz

Opublikowano
2 minuty temu, Ulman napisał(a):

Co sądzicie o oświadczeniu majatkowym Nawrockiego? Jak oceniacie jego dorobek?

zależy do czego chcesz porównać trzaska czy platformy to blado   

Opublikowano
Teraz, Agrest napisał(a):

Trochę słabo wypadasz pisząc że nic nie rozumiesz

jedna grupa wyborców tak ma ... jutro zamiast rzeki popłynie whisky i nie bd podatków i milion dla każdego   

Opublikowano
22 minuty temu, Agrest napisał(a):

Kościół od zawsze mieszał się w politykę. Nawet Franciszek nie potępiając rosji powiedział więcej niźli by coś powiedział

...ale czy powinien?

4 minuty temu, Roman176 napisał(a):

jedna grupa wyborców tak ma ... jutro zamiast rzeki popłynie whisky i nie bd podatków i milion dla każdego   

...uwierzyłeś Macierewiczowi, to i w to uwierzysz ..

Opublikowano
10 minut temu, Roman176 napisał(a):

zależy do czego chcesz porównać trzaska czy platformy to blado   

Nie chodzi o porównanie. Chłop po 40tce  i dorobek taki jak w oświadczeniu majątkowym. Zaradny czy lebiega? 

Opublikowano

A gdzie że nie?

Romuś, zawiodłeś się na Nawrockim?

1 minutę temu, Ulman napisał(a):

Nie chodzi o porównanie. Chłop po 40tce  i dorobek taki jak w oświadczeniu majątkowym. Zaradny czy lebiega? 

To zależy od miary... piniendze to nie wszystko..

Opublikowano
35 minut temu, Agrest napisał(a):

NO ok jak już to nowy papież uważany jest za centrowego a jego kariera nabrała rozpędu za Franciszka który był uważany za lewicowego.

Opublikowano
5 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

A gdzie że nie?

Romuś, zawiodłeś się na Nawrockim?

wyjaśni dlaczego ? 

‼️PILNE‼️
.⚠️ PO odwraca uwagę i przykrywa wielką AFERĘ !!! ❗️
➡️ Ukraina z dostępem do rynku UE do 2028 roku - bez ceł i bez limitów ❗️❗️❗️
Udostępniajcie i ostrzegajcie wszystkich.🤬
odwracanie afery i pyk 
Może być zdjęciem przedstawiającym tekst „Ofarmer.pl Bez ceł i bez limitów: Ukrainaz z dostępem do rynku UE do 2028 roku Monika Chlebosz Opubilikowano:06-05-2025,2:02 06-05-2025, 21:02 Opublikowano: Opublikowano:06-05-2025,2 Podziel Podzielsię się 37 Ukraina z pełnym dostępem do unijnego rynku, fot. shutterstock/hodim shutte”

Może być zdjęciem przedstawiającym 1 osoba i tekst „Drodzy maturzyści! Jeśli ona ma maturę to Wy też ją będziecie mieli. Powodzenia!”

Likwidujesz górnictwo, bo masz węgiel i stawiasz na gaz, którego nie masz. Czego tutaj nie rozumiecie?🤨

Może być zdjęciem przedstawiającym 2 osoby i tekst „Strefa Biznesu Maciej Badowski Opracowanie: 23 kwietnia 2025, 2025,12:32 12:32 Udostępnij -Uznaliśmy, że do 2050 r. gaz jest narzędziem, które da nam bezpieczeństwo przyznał Ireneusz Fąfara, prezes Orlenu podczas EKG. Adam Jankowski”

Opublikowano
Teraz, Roman176 napisał(a):

wyjaśni dlaczego ? 

Tylko pytam...z ciekawości...

Nieźle kurdupel się przejechał...

Tak szczerze, to i tak mnie dziwi że ten pokurcz tak długo, i tak mocno tyle się trzyma koryta...

Nawet śmierć, i rozwiązłość bliskich mu nie zaszkodziły...

Kiedyś będą o tym uczyć ..

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v