Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, Tomasz0611 napisał(a):

Czyli prezydentem Polski może być przestępca który okradł

SĄD WYDAŁ PRAWAMOCNY WYROK?CZY TYLKO BAWISZ SIĘ W SĘDZIEGO, FERUJĄC WYROK GDY JESZCZE NIE MA ZARZUTU.

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, Bogdan_ja napisał(a):

on wyłudził ,niczego nie kupił bo nie zapłacił ....na pewno wygra gangus 🤣🤣🤣🤣🤣

Boguś, powiedz mi, wujasa wzięło na motocykle, okazało się że jest fanem chromu, spodobała mu się Yamaha DragStar 1100, warte jest to oglądania ?? Czy polecasz coś innego w pojemnościach lekko ponad 1000 i budżecie powiedzmy do 25.000

Opublikowano
2 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Acha. Czyli prezydentem Polski może być przestępca który okradł starszego pana, byle by to nie był Trzaskowski ?? Tylko gdzie w tym PiSuarowe dbanie o emerytów i ludzi biednych ??

Pewnie gdyby Pis wiedział tyle o Nawrockim co wie dzis to by go nie wystawił [ choc to kandydat obywatelski ]  , osobiscie boje się całkowitej władzy KO , nawet i obecna ustawa zawetowana wczoraj przez Prezydenta , służba zdrowia w rozsypce brakuje kilkanascie mld zł a rząd wprowadza ustawe która ten deficyt spotęguje 

Opublikowano
3 minuty temu, Bogdan_ja napisał(a):

ja nie jestem ekspertem ..motocykl mam dość krótko ...widzę że sporo właśnie dragstarow jeździ i opinia jest dobra tych motocykli 

jest to dość ciężki motor 

To wiadomo że bliżej 300kg a nie okolice 200 jak tzw plastiki ;)

Opublikowano
Takeda napisał:

tak jak rządzącym kasa z podobno nielegalnego KRS

Póki co to KRS musi być jaki jest bo braknie conajmniej jeden podpis aby to zmienić. Taka logika. Dejta szansę zmienić długopis a potem miejcie zasadne pretensje.

hubertuss napisał:

To co tu próbujesz pisać to jest demagogia lub manipulacja. Przytocz dokładne dane ile np osób ogląda fakty wydarzenia 1930 a ile np główne info w republice.  Republika to jedna stacja a próbuje się ja porównać jako telewizje z poszczególnymi kanałami polsat tvp czy tvn 24 który jest płatny. To jest propaganda dla głupich.

Ja to bym se oglądnął 1911...

Opublikowano
9 minut temu, Bogdan_ja napisał(a):

motocykl trza dobrać do wzrostu i wagi ....na dragstara to powyżej 120 kg trza mieć bo to nie jest popierdolka 🤣

On to 1.80 i 90kg, chce jechać i się przymierzyć, bo ostatnio to na Jawkach i MZ jeździł ;)

Opublikowano
dsbh napisał:

Jakubiak w miarę sensowny

Yyyu.... a w czym? Jaki on ma plan oprócz pasienia siebie?

12Pafnucy napisał:

22 minuty temu, dsbh napisał(a):

Skoro się niczym nie różni jeden od drugiego to dlaczego ciągle wałkujecie temat Nawrockiego a o Trzaskowskim cisza. Przypomnę jeszcze że oprócz nich jest 10 innych kandydatów a tu na tapecie tylko jeden. Wali hipokryzją na odległość.

No raczej o głównych się mówi...nie o tle...

Sam teraz nie wiem komu mój....bezcenny głos oddać...

Ja popierdzielają w wyścigu pokoju to przed metą mówią tylko o dwóch pierwszych - tam to dopiero "hipokryzja". Czemu Hołownia Wam nie pasuje? Idealny cel anty. Ten i Stanowski.

Opublikowano
6 minut temu, DTaras napisał(a):

Czemu Hołownia Wam nie pasuje?

Zbyt czesto zmienia zdanie , boi się mieć własne zdanie i się twardo tego trzymać , no i jest politykiem już , w zasadzie to nic go od trzaskowskiego nie odróznia według mnie choć jest troche mniej ,, lewacki ''

Opublikowano
mirro napisał:

Premier musi jeszcze coś robić. Jako prezydent miałbym na wszystko wywalone. Kopyta na biurko, krawat luźno i spoko wodza.

Aaa to jak na emeryturze chyba...

jarecki napisał:

Zbyt czesto zmienia zdanie , boi się mieć własne zdanie i się twardo tego trzymać , no i jest politykiem już , w zasadzie to nic go od trzaskowskiego nie odróznia według mnie choć jest troche mniej ,, lewacki ''

Pierwsza część to charakterystyka każdego bez wyjątku z kandydatów. Druga część mam wrażenie spełnia Wasze wymagania...

jarecki napisał:

Pewnie gdyby Pis wiedział tyle o Nawrockim co wie dzis to by go nie wystawił [ choc to kandydat obywatelski ]  , osobiscie boje się całkowitej władzy KO , nawet i obecna ustawa zawetowana wczoraj przez Prezydenta , służba zdrowia w rozsypce brakuje kilkanascie mld zł a rząd wprowadza ustawe która ten deficyt spotęguje

Ty uważasz, że o trupach w szafie nic nie wiedzieli? Błagam Cię...

Bogdan_ja napisał:

o to testament co czarodziej pokazał ...czy te ludzie mają jaki rozum ,toć to jest nic prawnie nie warte 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Screenshot_20250506-210748.png

Ważne. Jednakowoż jeśli kogoś przy tym wydziedzicza to prawo jest po stronie kogoś.

Opublikowano
mirro napisał:

Najpierw Pan Jerzy utracił kontakt z rodziną a potem Pan Nawrocki utracił kontakt z Panem Jerzym. Co sie w tym kraju dzieje, że ludzie tak się gubią?

Komórki im kradną.

witejus napisał:

SĄD WYDAŁ PRAWAMOCNY WYROK?CZY TYLKO BAWISZ SIĘ W SĘDZIEGO, FERUJĄC WYROK GDY JESZCZE NIE MA ZARZUTU.

Eee. Można ułaskawić bez wyroku? To można i w drugą stronę...

witejus napisał:

Mam w d*pie mieszkanko Nawrockiego, czy kupił czy nie, ważne by dupiarz nie wygrał

Ale dupiarz to maczo a jak maczo to kibol a jak kibol to prawica przecież.

Opublikowano
10 minut temu, DTaras napisał(a):

Pierwsza część to charakterystyka każdego bez wyjątku z kandydatów. Druga część mam wrażenie spełnia Wasze wymagania...

Ważne. Jednakowoż jeśli kogoś przy tym wydziedzicza to prawo jest po stronie kogoś.

chłopie wydziedziczenie musi być zrobione u notariusza ....takie coś to gangus sobie sam mógł napisać i może się tym podetrzeć ....druga sprawa wytłumacz mi po co kupował coś na co  niby miał testament i był jedyny w tym testamencie obdarowany ...przecież to wszystko jest na niby .....gdzie oni mają rozum żeby takie coś pokazywać 🤣

Opublikowano
12 minut temu, DTaras napisał(a):

Wiem, że pis to dno umysłowe, ale w tych czasach liczyć, że czegoś nie wyciągną przeciwnicy, to tylko pogłębianie tego dna.

Obstawiam, że to mieszkanie ich zaskoczyło.

Opublikowano
Bogdan_ja napisał:

10 minut temu, DTaras napisał(a):

chłopie wydziedziczenie musi być zrobione u notariusza ....takie coś to gangus sobie sam mógł napisać i może się tym podetrzeć ....druga sprawa wytłumacz mi po co kupował coś na co  niby miał testament i był jedyny w tym testamencie obdarowany ...przecież to wszystko jest na niby .....gdzie oni mają rozum żeby takie coś pokazywać 🤣

Jest spisane przez testatora? Ma miejsce, datę i podpis? To najpierw podważ jedno a potem rób co ustawa proponuje.

Opublikowano (edytowane)

każdy pisowski wyborca marzy żeby kogos skroić na chałupę tak jak gangus ....dla nich to jest wzór zaradność 🤣🤣🤣🤣🤣 

taki kawałek papieru bardzo łatwo podważyć tym bardziej że chłop nawet nie wie że chałupa jest nie jego o czym poświadczyła pracownica dps 🤣🤣🤣🤣🤣...mało tego w dniu sporządzenia owego testamentu nie posiadał nic 🤣🤣🤣🤣

Edytowane przez Bogdan_ja
Opublikowano

wzorem zaradnosci to był czas gdy Trzaskowski był zastepcą Gronkiewicz jak była prezydentem stolicy chociaż jest plus bo odnajdowali osoby w wieku 130 lat nawet 🤣

7 minut temu, DTaras napisał(a):

Warunek lewackości ją neguje.

Ma partie założyć swoją i jest miejsce na umiarkowaną lewice w Polsce , jest Zandberg ale on jest zbyt radykalny 

Opublikowano
24 minuty temu, DTaras napisał(a):

Można ułaskawić bez wyroku?

Pod warunkiem że jest się prezydentem Polski, a nie uprawiaczem truskawek i bobu.

27 minut temu, DTaras napisał(a):

dupiarz to maczo

😆dupiarz to galareta.

Opublikowano
Bogdan_ja napisał:

każdy pisowski wyborca marzy żeby kogos skroić na chałupę tak jak gangus ....dla nich to jest wzór zaradność 🤣🤣🤣🤣🤣 

taki kawałek papieru bardzo łatwo podważyć tym bardziej że chłop nawet nie wie że chałupa jest nie jego o czym poświadczyła pracownica dps 🤣🤣🤣🤣🤣...mało tego w dniu sporządzenia owego testamentu nie posiadał nic 🤣🤣🤣🤣

A czy ja coś mówie? Jest kwit. Kwit jest ważny acz, jak twierdzisz, wątpliwy. Należy go pierwej podważyć. Tak czy nie? Jeżeli niema innych zainteresowanych nikt tego podważał nie będzie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v