Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 godziny temu, jacus napisał(a):

hejterem tutaj jest kazdy a wariat suwalski jest raczej niegrozny. ten orawski nawet dzwonil do mnie 

bohaterowie w necie pizdy w swiecie -ot elektorat pis-u i konederacji.

po tym forum właśnie widać .. masz racje wyzywasz mnie ze rodzina gdzieś z Niemcem walczyła .... co jest nie prawdą a pochodzisz z miejscowości zdrajców , wyzywasz mnie ze za dużo pije  masz racje w sylfka 5luty  i wczoraj na grillu 😁               a sam walisz piwa na potęgę wyglądasz jak alkus z baru  

typowy wyborca rudego 

Teraz, Tomasz0611 napisał(a):

Tylko na tyle stać ?? 5 lat temu szambo, a teraz ogórki i Prince Polo ?? Coś słabo jak nic więcej nie można wymyśleć ...

lepiej nie bo braknie tu forum na to szambo 

Opublikowano
4 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Ale wiesz, że to wina władz miasta Nowy Sącz ?? Bo to oni nie wydali zezwoleń ??

Tak tylko zwróć uwagę na przynależność partyjną decydentów władz miasta. 

Opublikowano
1 godzinę temu, mirro napisał(a):

Nooooo i wczoraj znowu Pan Prezydent nakrzyczał na mnie z telewizora. 😂 A ja strasznie tego nie lubię jak sie na mnie drze.

https://wiadomosci.wp.pl/tusk-skrytykowal-dude-prezydent-potrafil-jak-nikt-7152736991881920a

"Ponieważ to państwo, moi rodacy, zgodziliście się na tę konstytucję w referendum. Czytając ją tak, jak ją napisano, w swojej większości nie jesteście państwo ekspertami od interpretacji prawniczej. Nie jesteście państwo ekspertami od rozumowania prawniczego. Jest wielkim oszustwem ustrojowym wyciąganie z treści Konstytucji tego, czego nigdy w niej nie zapisano. Mówię to z całą mocą - podkreślił."

Yyyyy to ja po raz kolejny zapytam. A jak w przysiędze , którą składałem, jest napisane że mam stać na straży Konstytucji, to parę lat temu powinienem wziąć sprawy w swoje ręce i polegając na własnej ocenie naparzać po łbach wybrańców Narodu?

W pierwszej chwili można było pomyśleć, że Donald Tusk podczas przemówienia prezydenta Dudy z okazji Święta Konstytucji 3 Maja był po prostu znudzony lub oburzony. Miny mówiły wiele – skrzyżowane ręce, spojrzenia gdzieś w dal. Ale może to nie chodziło o Dudę. Może to chodziło o to, że Tusk... po prostu czuł się obco?

Obco na polskich uroczystościach, obco wśród biało-czerwonych sztandarów, obco wobec symboli, które dla większości z nas są oczywiste. Może to już nie jego święto, nie jego konstytucja, nie jego kraj? Może dziś jego zainteresowanie skupia się wyłącznie na tym, co dzieje się za Odrą – w kraju, który najwyraźniej czuje jako swój.

Czas pokaże, czy jeszcze nas czymś zaskoczy. A może już wszystko zostało powiedziane, tylko nie wszyscy chcą to usłyszeć?

• Confused 1
Opublikowano
1 minutę temu, PRIMO napisał(a):

Tak tylko zwróć uwagę na przynależność partyjną decydentów władz miasta. 

W Małej Polsce to pewnie PiSuar bo on tam przeważa ... U nas też będą robić prawoskręt na skrzyżowaniu bo są duże korki, PiSuary wymyśliły że prawoskręt pomoże, ale to będą tylko wywalone pieniądze, bo tam mniej niż 5% samochodów skręca w prawo ... Ale znajomy mający firmę budowlaną na tym zarobi, to się liczy ...

Opublikowano
1 minutę temu, Roman176 napisał(a):

a prezydent platformowski 

Widać że wielkie G wiesz, bo takie miasto jak Nowy Sącz nie ma prezydenta, co najwyżej burmistrza. Ale samozaoranie to u Ciebie specjalność ... W Nowym Sączu rządzi koalicja nowosądecka, czyli bez powiązań partyjnych ...

Opublikowano
17 minut temu, PRIMO napisał(a):

Za to to podziękuj poprzedniej władzy czyli pisowi bo to za ich rządów nie mógł dostać wymaganych pozwoleń.

za nim coś napiszesz pomyśl  

Teraz, Tomasz0611 napisał(a):

Widać że wielkie G wiesz, bo takie miasto jak Nowy Sącz nie ma prezydenta, co najwyżej burmistrza. Ale samozaoranie to u Ciebie specjalność ... W Nowym Sączu rządzi koalicja nowosądecka, czyli bez powiązań partyjnych ...

aha czyli ten pan nie był za peło w radzie nadzorczej orlenu ? 

Opublikowano

aha czyli ten pan nie był za peło w radzie nadzorczej orlenu ? 

Radek Sikorski był MON za PiSu ?? Czy mnie pamięć myli ? To chyba wielki specjalista musi być ?

Opublikowano
3 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

W Nowym Sączu rządzi koalicja nowosądecka, czyli bez powiązań partyjnych ...

Alee to jakies fatum nad tym Nowym Sączem wisi. Najpierw NEWAG se programy blokujące do swoich produktów ładuje, teraz FAKRO fabryki postawić nie może. O co kaman? Co z tymi ludźmi się tam dzieje?

Opublikowano
2 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Radek Sikorski był MON za PiSu ?? Czy mnie pamięć myli ? To chyba wielki specjalista musi być ?

25 września 2005 został wybrany do Senatu jako kandydat bezpartyjny z ramienia Komitetu Wyborczego Prawa i Sprawiedliwości w okręgu bydgoskim. Kadencję rozpoczął 20 października tego samego roku, w Senacie VI kadencji był członkiem komisji spraw zagranicznych.

31 października 2005 został zaprzysiężony na ministra obrony narodowej w rządzie Kazimierza Marcinkiewicza, a 14 lipca 2006 w rządzie Jarosława Kaczyńskiego. Podczas swojej kadencji w MON przeniósł akta z okresu Układu Warszawskiego do Instytutu Pamięci Narodowej, odtajnił mapy, które obrazowały sowieckie plany użycia broni nuklearnej w konflikcie z NATO, oraz odebrał wojskową emeryturę Helenie Brus[25][26].

Teraz, mirro napisał(a):

lee to jakies fatum nad tym Nowym Sączem wisi. Najpierw NEWAG se programy blokujące do swoich produktów ładuje, teraz FAKRO fabryki postawić nie może. O co kaman? Co z tymi ludźmi się tam dzieje?

spokojnie tak całej Polsce się dzieje wróciła normalność 

Opublikowano
3 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Radek Sikorski był MON za PiSu ?

Był, pamietam nawet co wyczyniał. A hasło jakie wtedy obowiązywało następujące. " Musztrą i Wu-eFem wygramy z eNRFem".

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
35 minut temu, Roman176 napisał(a):

a prezydent platformowski 

Nie PISowski. 

31 minut temu, Roman176 napisał(a):

A ty przeczytaj do końca anie będziesz zaklinał rzeczywistość. 

21 minut temu, Roman176 napisał(a):

I to jest kolejny przykład jak PIS zniechęcił inwestorów. 

Edytowane przez PRIMO
Opublikowano
1 minutę temu, dsbh napisał(a):

Ta Izera podobno to nie był taki głupi pomysł ale wykonanie fatalne. Coś jak sto konkretów Tuska. Czyli same obietnice bez pokrycia.

I to jest najlepszy dowód że PO i  PIS TO to samo szambo. 

Opublikowano
5 minut temu, dsbh napisał(a):

Ta Izera podobno to nie był taki głupi pomysł ale wykonanie fatalne. Coś jak sto konkretów Tuska. Czyli same obietnice bez pokrycia.

Znam ze studiów ludzi którzy pracowali przy tej Izerze, największe głąby jakich pamiętam xD W tym dziewczyna która będąc na Automatyce i Robotyce nie wiedziała czym się różni stycznik od przekaźnika. To nie miało prawa się udać xD 

• Haha 1
Opublikowano
12 minut temu, dsbh napisał(a):

Ta Izera podobno to nie był taki głupi pomysł ale wykonanie fatalne.

Raczej pomysł fatalny a wykonanie równie dobre.

8 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

W tym dziewczyna która będąc na Automatyce i Robotyce nie wiedziała czym się różni stycznik od przekaźnika.

Łooooo to na project general manager w sam raz .

Opublikowano
2 minuty temu, mirro napisał(a):

Łooooo to na project general manager w sam raz .

Dlatego mówię, że to nie miało prawa się udać xD Wiedząc kto brał udział w tym projekcie musieli by mnie zmusić siłą abym wsiadł do tego pojazdu xD W tym projekcie na wysokim poziomie była tylko propaganda opisująca jaki to wspaniały samochód xD 

Opublikowano
36 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

A jak tam fabryka Izery ?? Jakoś PiSuar obiecywał, że pierwsze samochody zjadą z taśmy pod koniec 2023r., więc gdzie mogę kupić tą Izerę ??

ty się pytasz o obietnice ?   czy głosujesz na kogo kto cie bardziej wyrucha ? 

Opublikowano

Chyba Kenia ma produkować swój pojazd elektryczny . Chorwacja ma swój , Szwecja itd , Polska też w ostatnich latach miała kilka projektów taki chyba największy to Husaria , ale było kilka innych mniejszych 

Opublikowano

ty się pytasz o obietnice ?   czy głosujesz na kogo kto cie bardziej wyrucha ? 

Zadałem proste pytanie. W 2016 ogłoszono że pierwsze samochody zjadą z taśmy pod koniec 2023r, więc gdzie są te samochody ?? Chyba dosyć proste pytanie zadałem ?? Jakoś było chyba hasło "Milion elektryków w 2025" czy jakoś tak ?