Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Tomuś, czy to jest takie zabawne?

Przecież te k**wy kurwią się po stukroć bardziej niż pisowcy.

Policjant który ponoć lewaczce Nowackiej dał gazem po oczach dziś po 4 latach dostanie po d*pie bo k**estwo ma władzę i się mści.

Jak policja ma spełniać swe obowiązki jak jakaś menda wyglądająca jak lump w tłumie najpierw prowokuje i atakuje by potem oznajmić że ma immunitet? 

Edytowane przez Agrest
Opublikowano (edytowane)
31 minut temu, Agrest napisał(a):

Tomuś, czy to jest takie zabawne?

Przecież te k**wy kurwią się po stukroć bardziej niż pisowcy.

Jest dokładnie to samo co było. Tylko PiS obiecywał praworządność i równość ... Że będzie dobra zmiana, nie będzie tłustych kotów na państwowym garnuszku xD Jak Duduś ulaskawiał Ogórkową, Ziemkiewicza, niektórych nawet przed prawomocnym wyrokiem ... Tu się nic nie zmienia, tylko o wstępach PiSiorków Negatyw Ci nie napiszę ...

Wróci PiS to będzie lepiej ?? Będą pier**lić w TV tą swoją propagandę jak to jest wspaniale, jak to nie zgadzają się na unijny dyktat, a i tak będą robić to co robili ...

Porzeczka kwitnie, zmrozi coś to co nadchodzi czy zakłady nakupia towaru za śmieszne pieniądze ??

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano

A realnie ścigałeś ich kiedyś? Czy teraz szwadrony tworzycie?🤣

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, Agrest napisał(a):

A realnie ścigałeś ich kiedyś? Czy teraz szwadrony tworzycie?🤣

Ogólnie, personalnie to szkoda mi czasu na takie zabawy. Ale teraz jest klimat na ściganie PiSowców, to wpisuję się panujące trendy. A jak trza będzie ścigać KO wców, to też mi na rękę. W zasadzie to skoro można by ułaskawić na zaś, to i pościgać na zaś, oczywiście jako prewencja- zapobieganie, też by się przydało. 😂

Ale nie, bo ścignąłem jedną babę z PiSu co przylazłą mi na pole i chciała wmówić że pryskam, kiedy ja grzecznie siałem se saletrę. Potem zapytała czy się tym nie otruje, bo chciała posiedzieć na tarasie, To jej grzecznie wyjaśniłem że jak tego nie zeżre, to się nie otruje, Niestety sezon na debili już się zaczął.

Edytowane przez mirro
Opublikowano
Godzinę temu, 12Pafnucy napisał(a):

Pewno litwinom tłumaczył że są z Litwy c...😆

Myślisz że NFZ dofinansuje mu implanty? 

2 minuty temu, mirro napisał(a):

Ogólnie, personalnie to szkoda mi czasu na takie zabawy. Ale teraz jest klimat na ściganie PiSowców, to wpisuję się panujące trendy. A jak trza będzie ścigać KO wców, to też mi na rękę. W zasadzie to skoro można by ułaskawić na zaś, to i pościgać na zaś, oczywiście jako prewencja- zapobieganie, też by się przydało. 😂

Ale nie, bo ścignąłem jedną babę z PiSu co przylazłą mi na pole i chciała wmówić że pryskam, kiedy ja grzecznie siałem se saletrę. Potem zapytała czy się tym nie otruje, bo chciała posiedzieć na tarasie, To jej grzecznie wyjaśniłem że jak tego nie zażre, to się nie otruje, Niestety sezon na debili już się zaczął.

Ale legitymowałeś ją że ona z pisu? W kao medialnie uświadomionych o dokuczaniu rolnikowi się nie znajdzie?

A prewencja potrzebna tylko patrz na ściganie policjanta który prewencyjnie gazem Nowacką potraktował

Opublikowano
7 minut temu, Agrest napisał(a):

Ale legitymowałeś ją że ona z pisu?

A po kija? Jak se PiSowskie banery wyborcze na plocie wywieszała, to pewnie z KO nie była.😂

Opublikowano

A u nas u jednego na płocie wisi braun metzen biejat nawrocki trzaskowski i beksa szymuś🤭

Podejrzewam że albo bierze kasę albo ma wyebane co mu wieszają

Opublikowano
Godzinę temu, jacus napisał(a):

Odpust pod Krakowem?😁

Godzinę temu, 12Pafnucy napisał(a):

Ale wszyscy zazdroszczą . 🤭 

...mało kto komentuje, bo wszystkich zatkało....😆

Ciekawe czy w skórze?🤭

Opublikowano (edytowane)
4 godziny temu, jacus napisał(a):

I tylko pisowskie świry są nasze wschodniopolskie..

Pobudka .tutaj jedynie czas jest do przodu a reszta jak lubelskie czy podlasie stolica i pustka

Licz się ze słowami.

Wszyscy widzieli jak masz do przodu czas w obejściu.

...twoje wyzwiska i frustracja prawdy nie zmieni...🤷

Edytowane przez 12Pafnucy
Opublikowano
10 godzin temu, Agrest napisał(a):

A u nas u jednego na płocie wisi braun metzen biejat nawrocki trzaskowski i beksa szymuś🤭

Podejrzewam że albo bierze kasę albo ma wyebane co mu wieszają

U nas przed poprzednimi wyborami wisiały na płocie PiS Konferencja i Trzecia druga jako że,,jesteśmy bastion PiS "przyjechało TVN i pytanie,, dlaczego nie ma Po""odpowiedź: bo się nie zapytali...

23 minuty temu, jacus napisał(a):

I tylko pisowskie świry są nasze wschodniopolskie..

Pobudka .tutaj jedynie czas jest do przodu a reszta jak lubelskie czy podlasie stolica i pustka

U ciebie w domu wszyscy zdrowi 🤔🤔🤔🤔

• Haha 1
Opublikowano
30 minut temu, jacus napisał(a):

tutaj jedynie czas jest do przodu a reszta jak lubelskie czy podlasie stolica i pustka

Czyli w sumie jak w Golicji xD też mają gówno na środku podwórka i płot z palet powiązanych sznurkami a na plecach skórzane kurtki z kontenera PCK ??

• Haha 2
Opublikowano
14 godzin temu, Tomasz0611 napisał(a):

Jest dokładnie to samo co było. Tylko PiS obiecywał praworządność i równość ... Że będzie dobra zmiana, nie będzie tłustych kotów na państwowym garnuszku xD Jak Duduś ulaskawiał Ogórkową, Ziemkiewicza, niektórych nawet przed prawomocnym wyrokiem ... Tu się nic nie zmienia, tylko o wstępach PiSiorków Negatyw Ci nie napiszę ...

Wróci PiS to będzie lepiej ?? Będą pier**lić w TV tą swoją propagandę jak to jest wspaniale, jak to nie zgadzają się na unijny dyktat, a i tak będą robić to co robili ...

Porzeczka kwitnie, zmrozi coś to co nadchodzi czy zakłady nakupia towaru za śmieszne pieniądze ??

PIS tym się różni od PO że spełnia większość swoich obietnic.

Jaki nie był ten rząd PIS-owski ale działali w ramach prawa uchwalonego przez sejm i podpisanego przez prezydenta a tu wszystko jest załatwiane uchwałami, wytycznymi czy instrukcjami

PIS robił swoją propagandę o PO, tusku, lewicy i wszystko się sprawdziło

image.jpeg