Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Teraz, Tomasz0611 napisał(a):

Inni latali z jakimiś flagami, obiecywali 6 elektrowi atomowych w 6 miesięcy itp głupoty, a ona odpowiadała na zadane pytania bez zbędnego kręcenia i gadania o innych kandydatach ;) 

Show...

Coraz bardziej wszystko na pokaz...

..chyba naprawdę naród coraz bardziej głupi...

Tylko patrzec jak szklanymi koralikami głosy zdobywać będą...

• Like 1
Opublikowano
Teraz, 12Pafnucy napisał(a):

Show...

Coraz bardziej wszystko na pokaz...

..chyba naprawdę naród coraz bardziej głupi...

Tu akurat prawda, więcej w tej debacie jakiegoś kabaretu i standUp'u było niż jakiś ciekawych informacji dla potencjalnego wyborcy ...

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Tu akurat prawda, więcej w tej debacie jakiegoś kabaretu i standUp'u było niż jakiś ciekawych informacji dla potencjalnego wyborcy ...

Tak już dłuższy czas jest...

Honor i polityka to rozbieżne cechy... 

Cza będzie kiedy obejrzeć powtórkę...

Ale to nie jutro....bo niedziela handlowa...jest...

Edytowane przez 12Pafnucy
Opublikowano
1 minutę temu, 12Pafnucy napisał(a):

Tak już dłuższy czas jest...

Honor i polityka to rozbieżne cechy...

Gorzej że wyborcy się z tego cieszą, najważniejsze dla nich że Alfons dał jakąś flagę Bonżurowi ... 

Opublikowano (edytowane)
11 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Inni latali z jakimiś flagami, obiecywali 6 elektrowi atomowych w 6 miesięcy itp głupoty, a ona odpowiadała na zadane pytania bez zbędnego kręcenia i gadania o innych kandydatach ;) 

I widziała że Rafał sobie nie radził i go musiała ,,bronić,,  zresztą ona ma swój konflikt z Czarzastym i kandyduje tylko po to żeby rozbic lewicę i jak najwięcej odebrać głosów Biejat bo przecież szans na więcej niż 1-2% to nie ma.

Screenshot_2025-04-12-19-58-00-60_a23b203fd3aafc6dcb84e438dda678b6.jpg

Edytowane przez MariuszDe
Opublikowano

@nie twój trampek znowu się osrał. Właśnie wycofał cła na elektronikę z chin.

https://www.bankier.pl/wiadomosc/Cla-Owszem-ale-z-wyjatkami-Trump-rezygnuje-z-taryf-na-elektronike-8924129.html

Z listy artykułów objętych nowymi dwustronnymi cłami ogłoszonymi przez prezydenta USA Donalda Trumpa wyłączono smartfony, komputery i inne urządzenia elektroniczne - wynika z obwieszczenia zamieszczonego w piątek wieczorem przez amerykański urząd celny CBP. Z ceł zwolniono też twarde dyski, procesory do komputerów i mikroczipy.

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, MariuszDe napisał(a):

I widziała że Rafał sobie nie radził i go musiała ,,bronić,, 

I publicznie napisała co myśli, co robiła ... I w sumie to przecież prawdę napisała ...

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Nie ukrywa tego co uważa ... Rzecz rzadko spotykana u polityka ...

Ona już w tej chwili nie jest w  polityce i nic w wyborach nie osiągnie  więc może sobie wszytko mowic...tak jak Miller poczytajcie sobie jego wypowiedzi na FB jak się zmienił...

Opublikowano (edytowane)

To że komuchem był i jest to ja wiem ale chodzi mi o jego wypowiedzi teraz może wszystko i na jednych i na drugich...bo już w polityce nie jest,też stwierdził że Trzaskowskiemu ta debata nie była potrzebna i sobie nie poradził 

Screenshot_2025-04-12-20-18-21-31_a23b203fd3aafc6dcb84e438dda678b6.jpg

Opublikowano
2 godziny temu, hubertuss napisał(a):

Nowogrodzki został postawiony pod ścianą musiał przyjść

Przez kogo?miotasz się rozpaczliwie usiłując usprawiedliwić potężny łomot jaki dostał wafelek od reszty kandydatów. Hołownia rozwalił całą prymitywną ustawkę ogóra i cały plan sztabu czaskoskiego podzedł w piz🤣du

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v