Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
2 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

. może to nie jego wina...urodził się....w opóźnionym regionie...

Polska A słynie z żółwi wyścigowych, czyli dogonić szansy nie miał.

• Haha 1
Opublikowano
Teraz, mirro napisał(a):

Z wielu zeczy słynie...szkoda że mało chwalebne ..to..

1 minutę temu, mirro napisał(a):

Z wielu słynie...tylko czy to zaleta...

Opublikowano

wasze zony to chyba zadnego gustu nie maja ,patrzac po waszych wypowiedziach 🤣

nigdy nie mialem zolwia..

to byl zolw kolezanek corki pare domow dalej, z krakowa go na wies przywiozly.. 

dziwna miara postepu -brak internetu ..

na kolanach blagajcie wasze dzieci zeby do nas nie uciekaly..u nas nic dobrego ich nie spotka...

one glupsze niz zolwie ????🤣

Opublikowano

Iiiiii będą, bo taką debatę ma obowiązek zorganizować TVP.  Ta debata to indywidualna ustawka Trzaskowskiego i Nowogrodzkiego. 

Jak to mówił Tusku w poprzedniej kampanii. Jak pan sobie wynajmie halę i zapłaci za nią to pan może robić co chce. Niech zapłacą za prime time z własnej kieszeni to im się odechce debat.

Prime time najwyższa oglądalność w telewizji. Czyli godziny 18 -22.

Opublikowano
3 minuty temu, jacus napisał(a):

Oooooo i wyjaśniło się. A ja myslałem że to jakaś grubsza afera.

• Haha 1
Opublikowano
3 minuty temu, jacus napisał(a):

na kolanach blagajcie wasze dzieci zeby do nas nie uciekaly..u nas nic dobrego ich nie spotka

Do was nikt nie ucieka.

Nie znam nikogo kto by marzył o kupie gnoju i śmietniku w bramie.

...żebyś nie wiem jak sobie wpierał że ty w przodzie, tak każdy widzi że ty w czarnej ..z tyłu.

• Like 1
Opublikowano
5 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Z wielu zeczy słynie...szkoda że mało chwalebne ..to..

Z wielu słynie...tylko czy to zaleta...

No Smok Wawelski, Smog Wawelski i .... Jacuś :ph34r:.

2 minuty temu, jacus napisał(a):

nigdy nie mialem zolwia..

To jeszcze gorzej. Widocznie mu się u ciebie nie spodobało 😛.

• Haha 1
Opublikowano

Oooooo i wyjaśniło się. A ja myslałem że to jakaś grubsza afera.

...już Macierewicz komisję powoływał...

Teraz, dsbh napisał(a):

No Smok Wawelski

Nawet smok śląski...

Tam zaścianek Polski...

• Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

...już Macierewicz komisję powoływał...

Tiaaaa a jutro będzie przesłuchiwał autora testów na prawo jazdy. Na bank ma powiązania z KGB.

• Haha 2
Opublikowano
7 minut temu, dsbh napisał(a):

No Smok Wawelski, Smog Wawelski i .... Jacuś :ph34r:.

To jeszcze gorzej. Widocznie mu się u ciebie nie spodobało 😛.

u mnie ?? znowu ci sie cos pomylilo..

babka tych dziewczynek to bylaby dla ciebie- lubil chlopow ,moze i ty bys choc raz w zyciu zaruchal .😂 ciekawe czy do dzsiaj zyje .dawno juz nie przyjezdzaja..

Opublikowano
57 minut temu, dsbh napisał(a):

Nawet jeżeli Nowogrodzki przegra tą kampanię to może wizerunkowo zyskać. Miejsce w Sejmie zapewnione. Dwa haki czyli apartament i znajomości to za mało aby go zatopić.

Jeżeli chodzi o debaty to przed pierwszą turą powinni być w niej wszyscy kandydaci  i tu Hołownia ma rację, chociaż za późno się obudził. Przed drugą turą dopiero jeden na jeden. Także na razie Trzaskowski udaje szeryfa.

Może i zyska rozpoznawalność ale to mu nie wiele da on jest narzędziem pisu nie ma w partii żadnego zaplecza i pozycji. Jeśli jakoś znacząco przegra pójdzie w odstawkę. 

Co do debaty to zgoda powinni być wszyscy. Ale skoro Nowogrodzki zaproponował Trzaskowskiemu to Trzaskowski nie miał wyjścia nie mógł uchylać się, że wszyscy. Zgodził się. A gdyby chciał ze wszystkimi pisowska propaganda wyła by od rana do nocy że się boi.

Opublikowano
Godzinę temu, dsbh napisał(a):

Jeżeli chodzi o debaty to przed pierwszą turą powinni być w niej wszyscy kandydaci 

Teoretycznie tak. Tylko problemem pozostaje wtedy długość takiej debaty. 10osób x 5 pytań x 5minut pytanie i odpowiedź = 250min= ponad 4 godziny. Trochę długo.

Opublikowano
10 minut temu, hubertuss napisał(a):

Może i zyska rozpoznawalność ale to mu nie wiele da on jest narzędziem pisu nie ma w partii żadnego zaplecza i pozycji. Jeśli jakoś znacząco przegra pójdzie w odstawkę. 

Co do debaty to zgoda powinni być wszyscy. Ale skoro Nowogrodzki zaproponował Trzaskowskiemu to Trzaskowski nie miał wyjścia nie mógł uchylać się, że wszyscy. Zgodził się. A gdyby chciał ze wszystkimi pisowska propaganda wyła by od rana do nocy że się boi.

Morawiecki też nie miał żadnego zaplecza a teraz próbuje rozdawać karty. Nowogrodzki jest nieskażony na razie żadną poważniejszą aferą. Komu na przykład ludzie uwierzą Morawieckiemu czy Nowogrodzkiemu ? Według mnie dadzą szansę komuś nowemu. Morawiecki się przejadł.

Co do debaty. Skoro to prywatna debata to niech płacą za czas antenowy i organizują.

3 minuty temu, jacek1296 napisał(a):

Teoretycznie tak. Tylko problemem pozostaje wtedy długość takiej debaty. 10osób x 5 pytań x 5minut pytanie i odpowiedź = 250min= ponad 4 godziny. Trochę długo.

Braun u Stanowskiego był 4 godziny. Faktycznie długo ale mówi się trudno. Ewentualnie rozbić to na dwa dni.

Widzę że Zandberg i Biejat też się pojawili u Stanowskiego. To czekam na kolejnych kandydatów.

Opublikowano

Morawiecki by nic nie znaczył gdyby nie to, że Kaczyński dał go na premiera. Potem długo też nic nie znaczył bo nie miał zaplecza. Ale będąc premierem miał czas sobie jakieś zaplecze zbudować. Nowogrodzkiego po prostu inni nie przepuszczą jak to się mówi nikt nie będzie chętny by się posunąć na tej ławce. W pisie już są frakcje dążące do objęcia władzy a i nie wiadomo co z samym pisem jak przegrają prezydenta. Ci młodsi w wieku 40 - 50 nie koniecznie będą chcieli dalej dążyć donikąd pod przywództwem coraz bardziej odklejonego Kaczyńskiego. CI starsi pójdą za Kaczorem.

Opublikowano
14 godzin temu, hubertuss napisał(a):

Większego idoty niż ty nikt tu z siebie nie robi. Ty nie jesteś tu nic w stanie zdemaskować jedynie możesz łgać i oszukiwać. Trtump zawiesił te cła i tyle. Pozostały poprzednie stawki obowiązujące przed jego prezydenturą. I tego tu nie zakrzyczysz.

Reszta twego wpisu powyżej to jedynie przejaw frustracji po kolejnym samozaoraniu.

samo zaoranie to twoje życie 

Może być zdjęciem przedstawiającym tekst

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

A na co to dowód co ci znowu się uroiło? Przecież pis wydawał wizy bez weryfikacji. W Afryce sprzedawali je na ulicy komu kto chciał. 

Edytowane przez hubertuss