Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
Godzinę temu, Siedzacybyk napisał(a):

ale Wenecja jest we wloszech?! moze zle to ujales! podobno toscania to kraina pieknych krajobrazow. na skandynawii podobno latem jest naprawde pieknie. zastanawia mnie jeszcze jeden region, lotwa i estonia latem?

zależy co lubisz , jeden pojedzie na wczasy do Turcji i przesiedzi 10 dni w basenie hotelowym a drugi woli wypoczynek czynny 

Opublikowano
2 godziny temu, pawel885 napisał(a):

Ale wy nigdzie nie widzicie problemów 

Po co port lotniczy jak jest w Niemczech 

Po co porty nad Bałtykiem jak są w Niemczech 

Cukrownie to samo 

Wszystko mamy w Niemczech jesteśmy przecież tęczowa Europa  więc w Polsce po co w koszty się pchać 😆 

Trzaskowski zmienia poglądy jak chorągiewka na potrzeby kampanii 

Ale w internecie nic nie ginie 

Co to za urojenia są?

Godzinę temu, dsbh napisał(a):

O właśnie. Gdzie to KPO się podziało bo miliardy spływały i słuch po nich zaginął.

Może i słuch zaginął szkoda że tylko twój. Bo co raz w mediach słychać a i w necie możesz znaleźć na co idzie i pójdzie ta kasa.

Opublikowano
8 minut temu, Bogdan_ja napisał(a):

weź lepiej wklej swojego ziomka w gondoli ...w kapocie z krokodyla od cyganów 🤣

Oj chyba dużo jeszcze musisz się nauczyć aby mieć umiejętności takie które będą potrafiły wyprowadzić kogoś z równowagi. Jak na razie idzie ci to bardzo słabo.  

5 minut temu, Bogdan_ja napisał(a):

syf ,złom i śmiecie pod bramą  i kupa gnoju  zawsze wygląda tak samo🤪

Czy ty nie potrafisz zmienić płyty w gramofonie. Nudne to się robi. Przepraszam zapomniałam o tym że ty jesteś tak stary że już nie masz siły aby zmienić swoje gatki. Mówię ci że już czas abyś odszedł z podniesiona głową a nie z podkulonymi ogonem. 

Nikt nie chce tak być wspominanym. W szczególności ty. 

Opublikowano

wiem że strasznie się spinasz i już ogłosiłeś że nie wrócę ale jak wiemy za cienki jesteś w uszach ..🤣

więc wymyśl coś lepszego albo inne konto zakładaj i udawaj że to moje ..może kiedyś ci sie uda 🤪

Opublikowano

Ogłosiłam I co z tego. Tylko pamiętaj że to była zemsta kogoś innego. Zapomniałam że już starość przez ciebie przemawia. Ja nie muszę zakładać kilku kont wystarczy mi jedno bo nie muszę być taka jak wy aby coś sobie udowadniać. 

Opublikowano

poziom tego forum spada ,jak kamien rzucony z samolotu. ciagle wycieczki, wyzwiska, naskakiwanie na kogos. odechciewa sie tutaj zagladac. kazdy najmadrzejszy, pozjadal wszystkie rozumy. robcie taka wioche dalej, na pewno bedzie to dobrze o Was swiadczylo

Opublikowano

Twój los też nikogo nie obchodzi na forum. Musisz też to pamiętać jak zaczynasz budować swoje zdania. Jeśli nie umiesz pisać nic innego radziła bym ci zacząć pisać pamiętnik i tam swoje teksty pisać o co niektórych uczestnikach forum. 

Zapomniałam jednak że ty nie potrafisz pisać o czymś innym bo dla ciebie jest to trudne  

Opublikowano

wystarczy że ty gromadzisz moje teksty i fotki i ciągle o mnie myślisz ...to takie miłe i wspaniałe uczucie 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

mój boże jaki ty kochany poganiacz owieczek 

🤣🤣🤣🤣🤣

oczka ci puchną od tego wypatrywania 🤪

Opublikowano

w tym linku fajnie pokazuja klamstwa lewactwa. zapieraja sie jak zaba blota, ale nagrania mie klamia. ktorys nizej film, w 2010r polska podarowala gazpromowi 430 milionow dolarow, w zamian za obnizke 1% ceny gazu, co dalo zysk 15 mil dolarow. ktos moze to wytlumaczyc jakim trzeba byc sprzedajczykiem ,by do czegos takiego dopuscic!?

• Like 2
Opublikowano (edytowane)
23 minuty temu, Bogdan_ja napisał(a):

wystarczy że ty gromadzisz moje teksty i fotki i ciągle o mnie myślisz ...to takie miłe i wspaniałe uczucie 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

mój boże jaki ty kochany poganiacz owieczek 

🤣🤣🤣🤣🤣

oczka ci puchną od tego wypatrywania 🤪

Edytowane przez Patrycja2
Opublikowano
11 minut temu, witejus napisał(a):

Otóż nie, nie dawno byłeś męszczyzną, cierpisz na zaburzenia osobowości?

Aleeeee kim był przed tym? Jak do tego doszło? Kto go do tego namówił i kto czerpie z tego korzyści?

• Haha 3
Opublikowano

Doooobra, taaaak owszem widzę tu pewne problemy, ale moje metody tu by nic nie pomogły a nawet mogłyby pogorszyć ten dramat. Widzę to tak. Solidne przeczołganie w terenie, potem w bagno, potem szybki obiad, znowu w teren , czyszczenie broni i kolacja , o ile będzie w stanie jeszcze zjeść.Pobudka i dzień od nowa. 

• Haha 2
Opublikowano
1 minutę temu, Bogdan_ja napisał(a):

to mieka faja

Aaa to żeby było mu lżej pozwolę mu zdjąć hełm, ale każę założyć maskę przeciw gazową. A przed bagnem odzież OPChem.

Opublikowano
13 minut temu, mirro napisał(a):

Doooobra, taaaak owszem widzę tu pewne problemy, ale moje metody tu by nic nie pomogły a nawet mogłyby pogorszyć ten dramat. Widzę to tak. Solidne przeczołganie w terenie, potem w bagno, potem szybki obiad, znowu w teren , czyszczenie broni i kolacja , o ile będzie w stanie jeszcze zjeść.Pobudka i dzień od nowa. 

Mirek za dużo filmów Rambo się naoglądałeś 🤭 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v