Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

nawet nie zdazylbys " amen " powiedziec, a juz bys mial kose w zebrach! w Polsce nastala moda , wstydzic sie w cokolwiek wierzyc. oni sie za to nie pir....la . wiara czyni cuda, a te cuda juz sie dzieja. przejmuja pokojowo zachodnia europe. za takie gwalty powinien byc sad, kastaracja, kompiel w krwi świni, wp***dol i deportacja z takim czipem, ktorego sie nie da wyjac. przy przekraczaniu granicy pikal by glosno, a jak by nie pomoglo to by samoexplodowal. musze zostac ministrem sprawiedliwosci, z takimi pomyslami 😎😂

Edytowane przez Siedzacybyk
  • Haha 1
Opublikowano

@12Pafnucy 

Niemiecka minister Nancy Faeser na konferencji w Berlinie

Cofają migrantów do Polski. Niemiecka minister odpowiada Interii

https://wydarzenia.interia.pl/zagranica/news-cofaja-migrantow-do-polski-niemiecka-minister-odpowiada-inte,nId,21385120

Co z pushbackami na polskiej granicy?

Interia zapytała niemiecką minister o sprawę cofania na granicy m.in. z Polską, nielegalnie przybywających do Niemiec imigrantów. "Na naszej granicy mamy wspólne zespoły śledcze, oznacza to, że polscy funkcjonariusze współpracują z niemieckimi i to działa bardzo dobrze, w przeciwnym razie nie mielibyśmy tak dobrych wyników".

propaganda jednak macie niesamowitą 

Opublikowano

Myślę że i tak tam powrócą...

Moje zdanie jest takie ..

Nie powinniśmy  pozwolić by nam pakowali ciapatych.

Wystarczy nam ukrów.

4 minuty temu, Siedzacybyk napisał(a):

kompiel w krwi świni, wp***dol i deportacja z takim czipem, ktorego sie nie da wyjac. przy przekraczaniu granicy pikal by glosno, a jak by nie pomoglo to by samoexplodowal. musze zostac ministrem sprawiedliwosci, z takimi pomyslami 😎😂

Masz mój głos...😆

• Thanks 1
Opublikowano
1 minutę temu, 12Pafnucy napisał(a):

😆

Ty mi kiedyś pisałeś o zmiokach Red Sonia? Dobre są? A Soraya? Orientujesz się coś?

Opublikowano
Teraz, Wpaw napisał(a):

Ty mi kiedyś pisałeś o zmiokach Red Sonia? Dobre są? A Soraya? Orientujesz się coś?

Nie.

Może sołtys 48.

Soraya sądzi chyba. 

Nie znam tego.

Teraz, Roman176 napisał(a):

witam i co czemu maja taniej a akcyza większa czemu mamy marże bardzo wysokie @Tomasz0611 zapytaj wklejałem mu 😁

Jakie to drogo...

5,55 to całkiem przystępna cena...za PiSu po 8 było...

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Roman176 napisał(a):

witam i co czemu maja taniej a akcyza większa czemu mamy marże bardzo wysokie @Tomasz0611 zapytaj wklejałem mu 😁

Wg twojego e-petrol w Polsce jest taniej niż w Hiszpanii ;) 

Zresztą. Kupiłem sobie po 5.55 B0 bez tego dziadowskiego dodatku z rzepaku ...

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
2 minuty temu, Roman176 napisał(a):

Może i coś wklejałeś ale nie możesz mentalnie przebrnąć faktu że akcyza to nie jedyny podatek jaki jest zawarty w paliwie. To dlatego ci którzy to rozumieją robią sobie z ciebie jaja. 

Opublikowano

ta krotka biografia o rozowym rafalki i milej rodzince nalrawde ciekawa. nic bardziej mnie nie brzydzi niz konfident, TW itp. jesli raz ktos wzial pieniadze , za sprzedanie drugiej osoby, wezmie kolejny raz. sprzeda kraj wylacznie dla zyskow. brak czci,honoru,fodnosci,zasad - lewactwo!

Opublikowano

na zachodzie bez zmian 😂

26 minut temu, Siedzacybyk napisał(a):

nawet nie zdazylbys " amen " powiedziec, a juz bys mial kose w zebrach! w oolsce nastala moda , wstydzic sie w cokolwiek wierzyc. oni sie za to nie pir....la . wiara czyni cuda, a te cuda juz sie dzieja. przejmuja pokojowo zachodnia europe. za takie gwalty powinien byc sad, kastaracja, kompiel w krwi świni, wp***dol i deportacja z takim czipem, ktorego sie nie da wyjac. przy przekraczaniu granicy pikal by glosno, a jak by nie pomoglo to by samoexplodowal. musze zostac ministrem sprawiedliwosci, z takimi pomyslami 😎😂

kononowicz umarl. ale cyba moze zostac w twojej sali vice .🤣

Opublikowano
1 minutę temu, Tomasz0611 napisał(a):

Wg twojego e-petrol w Polsce jest taniej niż w Hiszpanii ;) 

debilu 10gr a akcyza wyższa ty masz coś z głową bd to za każdym razem wałkować czy bd tak udawał głupka ? 

Teraz, Roman176 napisał(a):

debilu 10gr a  20% akcyza wyższa ty masz coś z głową bd to za każdym razem wałkować czy bd tak udawał głupka ? 

Teraz, Ulman napisał(a):

Może i coś wklejałeś ale nie możesz mentalnie przebrnąć faktu że akcyza to nie jedyny podatek jaki jest zawarty w paliwie. To dlatego ci którzy to rozumieją robią sobie z ciebie jaja. 

to siebie zrobiłeś debila i od tego czasu długo cie nie było to wiesz ... 

Opublikowano (edytowane)
12 minut temu, Siedzacybyk napisał(a):

ta krotka biografia o rozowym rafalki i milej rodzince nalrawde ciekawa. nic bardziej mnie nie brzydzi niz konfident, TW itp. jesli raz ktos wzial pieniadze , za sprzedanie drugiej osoby, wezmie kolejny raz. sprzeda kraj wylacznie dla zyskow. brak czci,honoru,fodnosci,zasad - lewactwo!

Nie no, stary Kaczyński dostał chałupę w Warszawie a dzieciaki wystąpiły w filmie, to pewnie dlatego że w PRL-u bardzo szanowano byłych AKowcow i powstańców warszawskich 🤭 a potem Jaro jak gdyby nigdy nic współpracował z sekretarką która pracowała dla WRON, pewnie premier PRL zatrudnił ją dlatego bo należała do Solidarności i walczyła z komunizmem xD xD

O tym, że wielki opozycjonista smacznie spał i puszczał bąki 13 grudnia do południa to nawet nie wspomnę ...

• Like 1
  • Thanks 1
  • Haha 2
Opublikowano

Chciałbyś........ 🤣

To jak to Roman jest z tymi akcyzami?  Jak jest 20% wyższa to i paliwo powinno być 20% wyżej? A może masz jakieś własne wyliczenia? 

Opublikowano (edytowane)

@Ulman  debil roku 2025 

2022 mamy najtańsze paliwo  @Ulman a jak siła nabywcza 

2023 @Ulman ile Hiszpan może kupić z najniższej krajowej 

2025 

11 minut temu, Ulman napisał(a):

Może być zdjęciem przedstawiającym 2 osoby i tekst „E MAMO SPÓJRZ, POLITYK z PO KOCHANIE, MÓWIŁAM CI ŻE NIE WOLNO SIĘ NABIJAĆ z UPOŚLEDZONYCH”

Edytowane przez Roman176
  • Like 1
Opublikowano
3 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Nie no, stary Kaczyński dostał chałupę w Warszawie a dzieciaki wystąpiły w filmie, to pewnie dlatego że w PRL-u bardzo szanowano byłych AKowcow i powstańców warszawskich 🤭 a potem Jaro jak gdyby nigdy nic współpracował z sekretarką która pracowała dla WRON, pewnie premier PRL zatrudnił ją dlatego bo należała do Solidarności i walczyła z komunizmem xD xD

Piotr Kraśko zaczynał w '5-10-15', a kto w 'Od przedszkola do Opola'? Oni  dorastali na naszych oczach - Plotek

Barbara Nowacka i jej przeszłość. Zaczynała w znanym programie TVP -  Plejada.pl

Barbara Nowacka i jej przeszłość. Zaczynała w znanym programie TVP -  Plejada.pl

dalej ? 

2 minuty temu, Ulman napisał(a):

Możesz ten bełkot przetworzyć na coś normalnego i określić o co ci chodzi? 

ze ustawa nie przewiduje twojej głupkowatości ?  

Może być zdjęciem przedstawiającym 2 osoby i tekst „Chłop potęgą jest i basta... Jestern Jesternbystri bystra slogan slogan Nowy WuKaKa Wład Władysław WładystawKosiniakKarnysz ystawy Kosiniak Karnysz”

Opublikowano

nie wiem jak to bylo z kaczynskimi, obecnie info bez znaczenia. mówimy o przyszlym prezydencie, osobie ktora bedzie decydowala o naszych losach. ty wrzucasz info o jakims starszym facecie, ktory moze i jest prezesem, ale na wylocie i gowno moze. taka rozmowa jak z typowa zona , facet mowi ze porysowala samochod, a ona ze 8 lat temu on tez porysowal, zderzak sasiadowi! no litosci, trzymajmy sie tematu!

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Siedzacybyk napisał(a):

mówimy o przyszlym prezydencie, osobie ktora bedzie decydowala o naszych losach. 

Jeden mamuśka w SB, drugi kolega gangsterów i bramkarz na dyskotece, trzeci z doktoratem na 70 stron ... Tak krótko o pierwszej trójce z sondaży ...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v