Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, Bogdan_ja napisał(a):

to popatrz na sondaże i zobacz co ta twoja ""kupa"" może ....a może tyle że prawdopodobnie odpadnie w pierwszej turze 🤣🤣🤣🤣

Mencen wygra

Opublikowano
1 minutę temu, witejus napisał(a):

Nie mogła wygrać, jest marszałkiem senatu.

A no tak.

obawiam że jego autyzm na to nie pozwoli 🤣

Messi też ma autyzm i co? Głupio ci

Opublikowano

jego autyzm

to kalumnie i pomówienia.Skoro alkoholik może być wiceministrem MSZ, to autyk nie może być prezydentem?

A ty kogo byś chciał jako prezydenta?

• Like 1
Opublikowano

Masz tu jeszcze

Lionel Messi, Albert Einstein, Wolfgang Amadeus Mozart i Andy Warhol

3 minuty temu, Wpaw napisał(a):

A no tak.

Messi też ma autyzm i co? Głupio ci

Opublikowano
Teraz, witejus napisał(a):

to kalumnie i pomówienia.Skoro alkoholik może być wiceministrem MSZ, to autyk nie może być prezydentem?

Chwila, chwila, ale Mentzen też dobrze wali xD Jak to było "Piwo z Mentzenem" gdzie się chwiał i ledwo na nogach stał ?? Oni tam wszyscy walą od lewa do prawa, Kamiński to na trzeźwo tą prezentację z kozami i Arabami zrobił ?? xD 

• Thanks 1
Opublikowano
1 minutę temu, witejus napisał(a):

A ty kogo byś chciał jako prezydenta?

Wychodzi na to że Ludzie z kapką autyzmu są genialni.

1 minutę temu, Tomasz0611 napisał(a):

Chwila, chwila, ale Mentzen też dobrze wali xD Jak to było "Piwo z Mentzenem" gdzie się chwiał i ledwo na nogach stał ?? Oni tam wszyscy walą od lewa do prawa, Kamiński to na trzeźwo tą prezentację z kozami i Arabami zrobił ?? xD 

Pić a być alkoholikiem co ma cugi jest różnica 

Opublikowano
2 minuty temu, Wpaw napisał(a):

Pić a być alkoholikiem co ma cugi jest różnica 

Kamiński, minister w MSWiA na pewno dobrze walił ...

Teraz, witejus napisał(a):

Kto nigdy się nie chwiał i ledwo na nogach stał, niech pierwszy rzuci kamieniem.

Ja jestem zwykłym rolnikiem z Polski Z, nie aspiruję na jakiekolwiek urzędy ... Jak Kwachu walił to się z niego śmiali, jak Mentzen wypije to już dobrze ??

Opublikowano
1 minutę temu, Tomasz0611 napisał(a):

Kamiński, minister w MSWiA na pewno dobrze walił ...

Tak ponoć ostro walił gaz. Ale złapali go na tym?

Opublikowano (edytowane)

Tak ponoć ostro walił gaz. Ale złapali go na tym?

Jeżeli alkoholik jest świadomy swojej choroby i chce się leczyć to już połowa sukcesu jak nie więcej ... Jeden wypije codziennie piwo, drugi szklankę whisky z colą, ta sama choroba a inne postrzeganie społeczne ...

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
Teraz, 12Pafnucy napisał(a):

A tak z ciekawości...

Te subtelne różnice...to jakie to?

Pijesz piwo wieczorem? Albo jakoś tak jak masz ochotę?

Drugą opcją pijesz od rana do rana, nie wiesz co to cug alkoholowy?

3 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Jeżeli alkoholik jest świadomy swojej choroby i chce się leczyć to już połowa sukcesu jak nie więcej ... Jeden wypije codziennie piwo, drugi szklankę whisky z colą, ta sama choroba a inne postrzeganie społeczne ...

😁 Alkoholik nigdy się nie przyzna chyba że jak już nie daję rady i zaczynają się próby samobójcze. 

Opublikowano (edytowane)

Pijesz piwo wieczorem? Albo jakoś tak jak masz ochotę?

Drugą opcją pijesz od rana do rana, nie wiesz co to cug alkoholowy?

Jak ktoś regularnie wieczorem wypija piwo albo szklankę z colą to też jest alkoholikiem ... Idąc tym tokiem można powiedzieć, że jak ktoś wypala 5 papierosów dziennie to nie jest uzależniony, a ten co wypala paczkę to już jest ...

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
3 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Jak ktoś regularnie wieczorem wypija piwo albo szklankę z colą to też jest alkoholikiem ... Idąc tym tokiem można powiedzieć, że jak ktoś wypala 5 papierosów dziennie to nie jest uzależniony, a ten co wypala paczkę to już jest ...

No niby jest też alkoholikiem, ale co to za alkoholik jak on tylko jedno piwo pije dziennie rozumiesz? Takim tokiem rozumowania 90% Polaków to alkoholicy 🙆😁

Opublikowano
1 minutę temu, Wpaw napisał(a):

No niby jest też alkoholikiem, ale co to za alkoholik jak on tylko jedno piwo pije dziennie rozumiesz?

To też jest uzależnienie ... Teraz pije jedną szklaneczkę whisky z colą, za rok będą to może dwie, za 5 lat pół butelki ...

Opublikowano
2 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

To też jest uzależnienie ... Teraz pije jedną szklaneczkę whisky z colą, za rok będą to może dwie, za 5 lat pół butelki ...

Wychodzi na to żeby nie zwiększać dawki 🤭

Najlepiej w ogóle nie pić 😉

Opublikowano
13 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

A to się tak da🤔

Alkoholu...A czemu nie?

Opublikowano
32 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

wiesz jest spora różnica wypalić 5 papierosów a paczkę ..tak samo jak wypić jedno piwo albo kilka lub pół litra dziennie ...niby jedne i drugie szkodzi ale ilość robi sporą różnicę 

• Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

Aaaa, bo już myślałem ...że piwa..🤭

Pijesz te Foxy 9%. Czy 12%? 🤭🙆🤭