Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Teraz, witejus napisał(a):

Nie ,to wam pot zalewa oczy z emocji.

Raczej Tobie, pan Zero zrobił z siebie dzisiaj pośmiewisko i nie zostało mu nic innego jak wciskanie kitu widzom ZaRubliki ...

Opublikowano

A to jakieś emocje temu wydarzeniu towarzyszyły?

Ale jaja...jakie poruszenie wywołało że na Zero nie zaczekali....😆

1 minutę temu, witejus napisał(a):

Nie ,to wam pot zalewa oczy z emocji.

Opublikowano
Teraz, 12Pafnucy napisał(a):

Ale jaja...jakie poruszenie wywołało że na Zero nie zaczekali....😆

Inaczej czeka się na Pana Ziobrę zaproszonego na obrady komisji w charakterze świadka a inaczej na Pana Ziobrę dowożonego policyjną lektyką z aresztu. W drugim przypadku zero emocji, bo towar zostanie dostaczony na miejsce o czasie.

Opublikowano

Źadne wasze żałosne próby ośmieszenia Ziobry i obrona tej niby ,,komisji" nieudaczników, do tego nielegalnej, nie zmienią twardego faktu o którym tu wielokrotnie pisałem.

Także widząc  niedolne próby ośmieszenia Ziobry przez tefałen i ucieczki reporterów tej telewizji przed reporterami Republiki mam ubaw jak na komedi Gang Olsena🤣

• Haha 2
Opublikowano

I prawidłowo, jeszcze palą po d*pie za opieszałość...🤭

Teraz, witejus napisał(a):

Źadne wasze żałosne próby ośmieszenia Ziobry i

No gdzież.

Wystarczy by sam to robił....😆

• Haha 2
Opublikowano
5 minut temu, witejus napisał(a):

i ucieczki reporterów tej telewizji przed reporterami Republiki mam ubaw jak na komedi Gang Olsena🤣

Podejrzewam że reporter TVN był najmniej trafną osobą do kierowania żądań zwrotu pieniędzy z FOZZ. Ale jak se Republika tak wymyśliła, to pewnie o nic innego zapytać go nie chcieli.

Opublikowano (edytowane)
22 minuty temu, witejus napisał(a):

Źadne wasze żałosne próby ośmieszenia Ziobry i obrona tej niby ,,komisji" nieudaczników, do tego nielegalnej, nie zmienią twardego faktu o którym tu wielokrotnie pisałem.

Także widząc  niedolne próby ośmieszenia Ziobry przez tefałen i ucieczki reporterów tej telewizji przed reporterami Republiki mam ubaw jak na komedi Gang Olsena🤣

Zero się za kiwał. Nie zdążył na komisję bo udzielał wywiadu dla ZaRubliki. Komisja poszła sobie do domu. A teraz zabiorą mu immunitet na aresztowanie i chłopina będzie miał wybór albo zajść samemu na nielegalną komisję której nie uznaje albo na 30 dni do paki. z której policja go na komisję dostarczy Każda opcja jest dla niego kompromitująca. 

14 minut temu, mirro napisał(a):

Podejrzewam że reporter TVN był najmniej trafną osobą do kierowania żądań zwrotu pieniędzy z FOZZ. Ale jak se Republika tak wymyśliła, to pewnie o nic innego zapytać go nie chcieli.

DO sprawy FOZZ to powinni Jarka na wywiad zaprosić.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, hubertuss napisał(a):

Komisja poszła sobie do domu.

🤣, pewnie krzesła były twarde i niewygodne i porobiły się im odciski na d*pach.

Blamaż i kompromitacja tych strachliwych niedołęgów

Edytowane przez witejus
  • Like 1
Opublikowano
8 godzin temu, nie napisał(a):

fejk to twoje drugie imię

nie było w tvn to nie istnieje :D 

takich bezmózgów wyhodowała sobie peowska propaganda 

Pisałem o necie a nie tvn ie ty mas obsesję jakąś jak z tym dymaniem. Większego fejku od ciebie tutaj nie ma.

11 minut temu, witejus napisał(a):

🤣, pewnie krzesła były twarde i niewygodne i porobiły się im odciski na d*pach.

Blamaż i kompromitacja tych strachliwych niedołęgów

Poszła bo minął termin i ograli Zero wpychając go w scenariusz jaki napisałem wyżej. Przecież mogli poczekać ale woleli postawić Zero w znacznie bardziej kompromitującej sytuacji. To było takie kopanie się po kostkach lub kiwanie. Zero chciał ich ośmieszyć by na niego czekali ale przelicytował. Oni ośmieszą go. Ot taka polityka.

Opublikowano
43 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Nie, Pan Zbigniew Z. jest miękiszonem, fujarom i zerem ...

chyba fujarą :D

na 99% go nie aresztują

-------------------------------------

Nikt, kto jest podejrzewany o złamanie prawa, nie może liczyć na parasol ochronny - oświadczył minister sprawiedliwości Adam Bodnar.

Ha, ha, ha - powiedzieli Grodzki i Giertych.

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
15 minut temu, hubertuss napisał(a):

Poszła bo minął termin

Jakbyś coś więcej oglądał niż tefałen ,to byś wiedział że ,,przewodnicząca" tej nielegalnej komisji, Sraka, kazała straży marszałkowskiej zatrzymać Ziobrę , by zdążyli uciec

• Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Pewnie pojedzie do Romanowskiego do Budapesztu

Ojjj to silnie niebezpieczna opcja. Tam grasują asasyni z TV Republika i porywają ludzi a potem filmy z tego wrzucają.

• Haha 2
Opublikowano
6 minut temu, witejus napisał(a):

Jakbyś coś więcej oglądał niż tefałen ,to byś wiedział że ,,przewodnicząca" tej nielegalnej komisji, Sraka, kazała straży marszałkowskiej zatrzymać Ziobrę , by zdążyli uciec

No niech ci nawet będzie i tak, ze kazała by zdążyli uciec to ja ci tylko tłumaczę czemu tak a nie inaczej zostało to rozegrane.

Opublikowano
2 minuty temu, witejus napisał(a):

Kogo i ilu Rachoń, jako asasyn, zamordował?

Ostatni żyjący świadek a raczej niedoszła ofiara , Pan Romanowski, nie będzie przeciw niemu zeznawał.