Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
W dniu 30.01.2025 o 13:34, nie napisał(a):

brak dekomunizacji odczuwać będziemy jeszcze długo

bez przesady, max 10 lat, już i tak większość sobie odpuściła. Albo funkcje, albo życie 😛. Najwyżej byłby inne "złote" pociotki, szaremu Kowalskiemu i tak egal

W dniu 30.01.2025 o 13:37, 12Pafnucy napisał(a):

Wałęsa przy Kaczyńskim....😆😆

Dobre sobie...😆😆

No mi się wydawało, że centymetr nie robi różnicy ..... we wzroście😜.  jeden i drugi pod wieloma aspektami wart siebie, może ta chorobliwie podejrzliwa ambicja jest spowodowana, że podobno mężczyzna według kobiet zaczyna się od 174cm wzrostu, a oni jakoś nie trzymają tego standardu🤪

W dniu 30.01.2025 o 14:16, nie napisał(a):

wiem, że masz schizofrenię, więc wybaczam ci pisanie do mnie w liczbie mnogiej

ech znów źle zrozumiałeś. Do kogo zwracano się historycznie w liczbie mnogiej? @Tomasz0611 obdarzył cię purpurą, tylko nie wiem czy w jego mniemaniu jesteś władca świeckim czy duchowym? 😁

23 godziny temu, Ulman napisał(a):

Nie spotkałem nikogo kto miałby taki burdel myślowy pod beretem.

Oj przeceniasz galana i nie doceniasz innych ludzi

20 godzin temu, hubertuss napisał(a):

Na razie to przytuliła dyrektorka biura Morawieckiego 3,5 mln zł. Są twarde dowody. Od Szopy chciała 5 mln. Ale dostał uwaga tylko 3,5.

a powinna 8 bo inflacja za***ista.

9 godzin temu, Tomasz0611 napisał(a):

Miękiszon podobno miał taki arsenał, niczego się nie boi, a teraz ukrywa się przed policją xD

Szopka dzisiaj była niezła. Tylko nie wiem czy to śmieszne, smutne czy tragiczne? Patrząc z boku to przegraliśmy MY obywatele. Policja otacza dom, Ziobro w TV, policja jedzie szarpać się z debilami w tv, komisja wie wszystko, zamiast poczekać kilka minut wnioskuje o areszt i kończy, policja wypuszcza, miękkiszon odstawia szopkę w sejmie, Rejtan w wydaniu pisiorów, sejm coś ogarnie, sąd może uzna, miną 2 miesiące ziobro wyjedzie i przed prezydenckimi ponowna akcja. Benny Hill spotyka Looney Tunes? Ze też się orzeł z godła nie zesrał na to wszystko, bo na wymioty to mu się z pewnością zbierało...

6 godzin temu, nie napisał(a):

Adwokat reprezentująca PGE wysłała zaś pismo do prezesa WP oraz redaktora naczelnego, w którym wskazała, że nasza publikacja będzie mogła zostać uznana za naruszenie dóbr osobistych spółki i jej przedstawicieli. Zasugerowała, że sprawa może skończyć się w sądzie.

A to w połączeniu z artykułem Migalskiego w Rzplitej o Stanowskim oraz reakcji władz na groźby w kierunku Owsiaka jak i tego ostatniego  niedawne zachowanie jasno pokazuje, że demokracja z walczącej zmierza w kierunku totalitarnej.

5 godzin temu, mikad napisał(a):

Tee negatyw, nie możesz opierać swoich wywodów na podstawie doniesień wp bo przecież to antypolski, niemiecki portal.

ale czy tam aby nie money.pl zamieszcza swoje wypociny? Wydaje się mnie, że tak, a dziś akurat był piękny propagandowy artykuł na temat, czemu ludzie są niezadowoleni skoro są w piku zamożności. Z cała masą uzasadnień statystycznych i emocjonalnych.

4 godziny temu, Siedzacybyk napisał(a):

rudy sie chwali , że polski pkb wystrzelił - dzięki niemu :))))))) no za chwile japonia bedzie nam buty wiazała, taka to z nas bedzie sila gospodarcza :)

I znów będziemy 10 potęgą gospodarczą świata.💪 Czekaj, ale czy to nie oznacza, że dzięki Tuskowi dogonimy wreszcie czasy Gierka?🤪  Herr Edward von Tusk, brzmi zacnie. W zadłużeniu pewnie się uda, a może i w rozbudowie kraju 🤣

2 godziny temu, jacus napisał(a):

warto wspomniec ze ludzie jeszcze niedawno jedli mieso gdy cos upolowali albo 2 razy w roku przez pare dni..

Niedawno tak jedli, bo kosciół przez wieki wyzysk klas posiadających maskował postami, które w apogeum liczyły ponad 200 dni rocznie. Patrząc na ludzkość całościowo to dieta "odwieczna" to owoce, orzechy i mięso w różnych postaciach i proporcjach, zależnie od terenu i klimatu.

2 godziny temu, dysydent napisał(a):

świat się enklawizuje i skręca w izolacjonizmy, nazizmy wręcz a na takie czasy takie troczki od kaleson ja te tuski, kaczyńskie czy nawet brauny że o pokomuszych śmieciach jak jakieś millery a nawet kwaśniewskie szkoda wspominać za cienkie bolki

Poszedłbym dalej, ale pewnie w inna stronę, te tuski czy kaczyńskie jak odejdą, jeszcze zatęsknisz za tymi kwachami i milerami bo będą się jawili jako ci co chociaż mieli instynkt samozachowawczy

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, Takeda napisał(a):

Szopka dzisiaj była niezła. Tylko nie wiem czy to śmieszne, smutne czy tragiczne?

Raczej tragiczne ... Gość krzyczy że jest niewinny, że niczego się nie boi, wie na którą jest posiedzenie komisji i w tym czasie jedzie sobie udzielać wywiadów w TV ... Komedię zrobił Zbigniew Z. pseudonim artystyczny Zero, Miękiszon ...

Opublikowano
5 minut temu, Takeda napisał(a):

że podobno mężczyzna według kobiet zaczyna się od 174cm wzrostu, a oni jakoś nie trzymają tego standardu🤪

Boooo może i mały, ale wariat.

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, 12Pafnucy napisał(a):

Później jeszcze męczennikiem go zrobią😆

Oj, teraz będzie krzyczał, że chcą go bezprawnie aresztować, a tacy co mieli być aresztowani to już wiemy gdzie wyjeżdżają  xD Memory find, Orban, i wszystko jasne xD 

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
2 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Gość krzyczy że jest niewinny, że niczego się nie boi, wie na którą jest posiedzenie komisji 

ale właśnie teraz, przechodząc koło TV Republika został bestialsko porwany z ulicy i zmuszony do udzielenia wywiadu a na takie dictum to nic poradzić nie może.

• Haha 3
Opublikowano
7 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Niech zgadnę...

Masz 173?😆

a ciebie ile brakuje..

2 minuty temu, mirro napisał(a):

ale właśnie teraz, przechodząc koło TV Republika został bestialsko porwany z ulicy i zmuszony do udzielenia wywiadu a na takie dictum to nic poradzić nie może.

bojowki owsiaka tam na niego od niedzieli czatowaly..

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, witejus napisał(a):

A Miller kim jest?podwójnym zerem, sługusem Tuska na starość został.

Miękiszon, Fujara i Zero jest tylko jedno xD A to usprawiedliwianie Zera przez Sakiewicza, Ruchonia i spółkę jest po prostu śmieszne xD 

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
1 minutę temu, witejus napisał(a):

Miller kim jest?podwójnym zerem

Oooo, panie...

To wytrawny polityk...

Mimo że komuch zabity i menda...zobacz ile lat się utrzymuje w tych....elitach...

Waży każde słowo, nie miał chyba żadnych wpadek, potrafi zawsze z dużą logika odpowiedzieć na każde pytanie..

Jak obraża to z rozwagą....o panie....stara komunistyczna szkoła...mało takich...

• Like 1
  • Thanks 1
  • Haha 1
Opublikowano
19 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Niech zgadnę...

Masz 173?😆

jeszcze gorzej, ledwie 27 cm 🤣

Btw taka myśl, jak kiedyś galan podziękuje za posta i jeszcze z jednego polubi ulmanowi jestem gotów uwierzyć, że ulman zacznie popierać Zukowską i Kotulę 🤪

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v