Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, Tomasz0611 napisał(a):

Ja nic. Ale Karolek regularnie daje w dziąsło i potem myśli że będzie rządził w tym kraju xD

Ciągle taki wesoły , zaburzone myślenie i tylko anty pis 😄

Opublikowano
1 minutę temu, racyl napisał(a):

i tylko anty pis 😄

Albowiem jeśli PiS nie zostanie zniszczony, Polska nie powstanie z kolan jej córki i synowie szczęścia nie zaznają - tak mówi księga.

• Haha 2
Opublikowano
1 minutę temu, 12Pafnucy napisał(a):

Ten PiS, to zabronił wam świat obchodzić.

Ciągle takie ...napięcie u ciebie?😆

Większość była za tym. namawiali do szczepień 

Ja się nie szczepiłem 

4 minuty temu, mirro napisał(a):

Albowiem jeśli PiS nie zostanie zniszczony, Polska nie powstanie z kolan jej córki i synowie szczęścia nie zaznają - tak mówi księga.

Księga byłych żółnierzy co nawet porządnej emerytury nie mają 🤣

• Haha 1
Opublikowano
Teraz, racyl napisał(a):

Po to się  gdzieś pracuję żeby mieć emeryturę 

Składasz pracodawcy przysięgę? Ślubujesz mu w pracy krwi ni życia nie szczędzić?

Opublikowano

Za przychodzenie do pracy dostajesz wynagrodzenie a później masz godziwą emeryturę 

Wojsko ludzie wybierali ze względu na wcześniejszą i dobrą  emeryturę a ty pierdzielisz mi jakieś farmazony jak nauczyciel na j. polskim w szkole podstawowej 

Opublikowano
1 minutę temu, racyl napisał(a):

Wojsko ludzie wybierali ze względu na wcześniejszą i dobrą  emeryturę a ty pierdzielisz mi jakieś farmazony jak nauczyciel na j. polskim w szkole podstawowej 

Iiiiiiiii wielu się zawiodło

To nie farmazony.Tak nas wytresowano.

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Nie dziwię się ...sporo ludzi, to tchórze...

Nie każdy jest lewakiem i posłusznie robi co rząd zaleca 

Ile dawek przypominających przyjąłeś 

Edytowane przez racyl
  • Like 1
Opublikowano
59 minut temu, hubertuss napisał(a):

NO fakt na przykład obniżenie cen prądu o 33 %.

Jak tam z sztandarowym projektem kwoty wolnej od podatku w wysokości 60tyś, korzystasz już?

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, racyl napisał(a):

@Tomasz0611 już korzysta bo taki uśmiechnięty 😄

No debil. Normalnie debil ... Przecież doskonale wiesz, że ja mam tylko dochody z rolnictwa, a tu nie ma znaczenia kwota wolna ... Lubisz samozaoranie racylku xD Więc nie wiem jakbym miał korzystać z kwoty wolnej ...

Edytowane przez Tomasz0611
  • Haha 1
Opublikowano
Godzinę temu, racyl napisał(a):

Do tuska miej pretensję i tego komucha że nie przyjeli ustawy 

Ale Nawrocki nie mówił o żadnej ustawie czy tam projekcie tylko obiecał wam, ze obniży. i to po 100 dniach. Jak się jeszcze kiedyś będziesz śmiał z niezrealizowanych obietnic Tuska to pamiętaj o tym.

3 minuty temu, binek napisał(a):

Jak tam z sztandarowym projektem kwoty wolnej od podatku w wysokości 60tyś, korzystasz już?

W porównaniu do obiecanki Nawrockiego obniżenia cen prądu o 1/3 w terminie do 100 dni kadencji to kwota wolna przynajmniej w teorii wciąż jeszcze nie jest nie zrealizowaną obietnicą bo 2 lata zostały.

Opublikowano
5 minut temu, racyl napisał(a):

Nie każdy jest lewakiem i posłusznie robi co rząd zaleca 

Ile dawek przypominających przyjąłeś 

Nie każdy się wszystkiego boi i czeka aż inni za niego...

Wziąłem to co było trzeba..to grę zmarlem na agregat uboczne...nawet...

Niektorzy potrafia tylko z krzakow patrzec i krytykowac...

Jak socjale dają, to wtedy są na przedzie...😆

Opublikowano
2 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

Niektorzy potrafia tylko z krzakow patrzec i krytykowac...

Aż strach zapytać co jeszcze robią w tych krzakach,

• Haha 1
Opublikowano
6 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

No debil. Normalnie debil ... Przecież doskonale wiesz, że ja mam tylko dochody z rolnictwa, a tu nie ma znaczenia kwota wolna ... Lubisz samozaoranie racylku xD Więc nie wiem jakbym miał korzystać z kwoty wolnej ...

Nie odliczasz podatku to jakie inne korzyści tusk ci dał ? 😄

Uśmiechnięty więc jakieś korzyści powinieneś mieć