Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 godziny temu, Agrest napisał(a):

Kurna zjebek frajera szuka. Zajebał pola na maxa I teraz dzierżawcę chce obdarować.

Aleee ostatnio gościu chciał mi wydzierżawić 9 i tu uwaga) 120 hektarów koło Łańcuta. W jednym kawałku. Ale se odpuściłem.

Opublikowano
2 godziny temu, hubertuss napisał(a):

Już byłeś gratulowałeś tego sukcesu? Osikani jesteście cali a tym czasem po tej wizycie sukcesie wszystko jest jak było przed nią. Z prostym przekazem będziecie dużo wydawać w USA będziemy u was mieli wojsko itd. Ot taki sukces. 

przecież to twoi ukochani ministrowie tak mówili o wizycie nawrockiego 

znowu głupka z siebie zrobiłeś :D 

2 godziny temu, hubertuss napisał(a):

Za rządów pis jego córka wyjechała do Anglii na studia by ojca przygłupa się nie wstydzić. Pojechała na zgniły zachód pełen uchodźców. Wolała to niż ojca przygłupa. 

zakompleksiony głupku, jego córka  studiuje na Oxfordzie 

Opublikowano
1 minutę temu, nie napisał(a):

A to polskie uczelnie po wspaniałych reformach PiSu się nie nadają ?? KUL na przykład ?? Albo Akademia Kultury Społecznej i Medialnej w Toruniu ?

• Haha 2
Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, nie napisał(a):

przecież to twoi ukochani ministrowie tak mówili o wizycie nawrockiego 

znowu głupka z siebie zrobiłeś :D 

A Oxford to nie w Anglii czasem zakompleksiony głupku? Tego gamonia nie wpuścili właśnie do Anglii bo tam przygłupów nie wpuszczają ban na lotnisku i won. Jesteś mistrzem samo zaorania jak zwykle. Córeczka pojechała do Anglii do Oxfordu studiować bo w kraju wstyd jak się ma ojca przygłupa. 

A to, że ministrowie mówią o wizycie sukces to widać, że chcą dobra kraju i współpracy a nie wojny jak Nawrocki i jego kancelaria, która nawet za granica pluje na własny kraj i jego rząd. 

@niemiędzy nami jest taka różnica, że ty o mnie możesz sobie pisać, że ja głupka z siebie robię i nie masz na to żadnych faktów. Podczas gdy ty sam z siebie głupka zrobisz jak z tym Oxfordem lub ja ci w tym pomogę

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano
6 minut temu, hubertuss napisał(a):

A Oxford to nie w Anglii czasem zakompleksiony głupku? Tego gamonia nie wpuścili właśnie do Anglii bo tam przygłupów nie wpuszczają ban na lotnisku i won. Jesteś mistrzem samo zaorania jak zwykle. Córeczka pojechała do Anglii do Oxfordu studiować bo w kraju wstyd jak się ma ojca przygłupa. 

A to, że ministrowie mówią o wizycie sukces to widać, że chcą dobra kraju i współpracy a nie wojny jak Nawrocki i jego kancelaria, która nawet za granica pluje na własny kraj i jego rząd. 

@niemiędzy nami jest taka różnica, że ty o mnie możesz sobie pisać, że ja głupka z siebie robię i nie masz na to żadnych faktów. Podczas gdy ty sam z siebie głupka zrobisz jak z tym Oxfordem lub ja ci w tym pomogę

se pojechała i se studiuje :D na oksfordzie, gdzie przyjmują każdego chętnego prosto z ulicy :D 

weź się nie ośmieszaj

12 minut temu, hubertuss napisał(a):

A Oxford to nie w Anglii czasem zakompleksiony głupku?

12 minut temu, hubertuss napisał(a):

Podczas gdy ty sam z siebie głupka zrobisz jak z tym Oxfordem

nie ma to jak żyć własnymi projekcjami, to jest schizofrenia 

• Haha 1
Opublikowano
Teraz, nie napisał(a):

na oksfordzie, gdzie przyjmują każdego chętnego prosto z ulicy :D 

Przecież minister Sikorski tam pobierał nauki więc dla Ciebie Oxford powinien być passe.A nawet disgusting.🤣

• Haha 5
Opublikowano
5 minut temu, mirro napisał(a):

Przecież minister Sikorski tam pobierał nauki więc dla Ciebie Oxford powinien być passe.A nawet disgusting.🤣

nie mierz mnie swoją miarą

Opublikowano

Urban się potknął o własne uszy🤣

4 godziny temu, Tomasz0611 napisał(a):

Przecież zanim się tego banku chwastu od papudrackiej bezorki z zapuszczonego pola pozbędzie to z 10 lat minie xD 

Myślisz że oprysk dział jak ty?? Znaczy nie działa od lat 😂

4 godziny temu, Agrest napisał(a):

Ale weź ten ił  zajeżdżony talerzówką na 7cm przez dyplomowanego rolnika z orderem dopraw.

A ty pocz szkoły specjalnej masz jakiś kurs?

4 godziny temu, Tomasz0611 napisał(a):

Jakieś głębosze i pługi dłutowe i może by to jakoś ruszył, ale chwast w warzywach to problem, nie ma tak skutecznych oprysków jak w zbożach ... Jak pola zadbane i presja niska to dają radę, ale taki Herbapol to co chwilę będzie trzeba z gracką lecieć xD

Jakbyś swoich.. szwagrów.. wziął to moment oplewia..ten najnowszy bardzo robotny ??

1 godzinę temu, Agrest napisał(a):

No to niewiele więcej jak golec wawelski🤣

Te twoje hektary to by na jeden moj wystarczyły ??

Opublikowano

Zbudowałeś coś golcu za swego żywota prócz negatywnego wizerunku? Powiększyłeś gospodarstwo choć o pół hektara? Dałeś coś dzieciom oprócz nazwiska?   Żerujesz na tym co dostałeś od rodziców i na patologicznym systemie socjalnym

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, nie napisał(a):

se pojechała i se studiuje :D na oksfordzie, gdzie przyjmują każdego chętnego prosto z ulicy :D 

weź się nie ośmieszaj

nie ma to jak żyć własnymi projekcjami, to jest schizofrenia 

No każdego to nie ciebie by nie wzięli ty nawet nie wiedziałeś, że to w Anglii jest. Jak napisałem że w Anglii to wyzywałeś mnie od głupków. Ty jesteś puściutki swoje braki w wiedzy na każdy temat pokazujesz co raz. .Tylko propagandę Gebbels czy tam Urban tu wklejasz. W tym takich głupków co ich do Anglii nie chcą wpuszczać.

Znowu argumentów nie masz i zacząłeś bełkotać bez sensu jak to ty. Z Harvard em ci się pomyliło co pustaczku?

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano
27 minut temu, Agrest napisał(a):

Zbudowałeś coś golcu za swego żywota prócz negatywnego wizerunku? Powiększyłeś gospodarstwo choć o pół hektara? Dałeś coś dzieciom oprócz nazwiska?   Żerujesz na tym co dostałeś od rodziców i na patologicznym systemie socjalnym

Półgłówku w pracy jestem teraz a ty ??

O rentę na głowę się starasz ??

To dobrze ci idzie😭😭

Ja obrabiam 5 razy więcej niż ojciec i 10 niż dziadek 

Opublikowano
4 minuty temu, jacus napisał(a):

Półgłówku w pracy jestem teraz a ty ??

O rentę na głowę się starasz ??

To dobrze ci idzie😭😭

Ja obrabiam 5 razy więcej niż ojciec i 10 niż dziadek 

Obrabienie doopy sąsiadom się nie liczy. W tym jesteś mocny. 

Opublikowano
37 minut temu, Agrest napisał(a):

zbudowal ...sklad smieci i zlomu pod brama 🤣

Opublikowano
Godzinę temu, hubertuss napisał(a):

No każdego to nie ciebie by nie wzięli ty nawet nie wiedziałeś, że to w Anglii jest. Jak napisałem że w Anglii to wyzywałeś mnie od głupków. Ty jesteś puściutki swoje braki w wiedzy na każdy temat pokazujesz co raz. .Tylko propagandę Gebbels czy tam Urban tu wklejasz. W tym takich głupków co ich do Anglii nie chcą wpuszczać.

Znowu argumentów nie masz i zacząłeś bełkotać bez sensu jak to ty. Z Harvard em ci się pomyliło co pustaczku?

nie chcieli go wpuścić do anglii, gdy jechał na inaugurację roku akademickiego swojej córki, która studiuje w oksfordzie, więc myślałem, że oksford jest w rosjii :D od nienawiści całkiem pomieszało ci się we łpie :D 

twoje kłamstwa i brednie nie zakryją prawdy o sprzedaniu polskiego rolnictwa przez tuska

Frankfurter Allgemeine Zeitung:

"Niemcy są głównym zwycięzcą porozumienia z krajami MERCOSUR. 85% niemieckiego eksportu stanowią towary przemysłowe."

A bar chart displaying the value of EU countries\' exports to Mercosur in euros (billions). Bars represent countries including Malta, Latvia, Lithuania, Bulgaria, Croatia, Slovenia, Hungary, Romania, Luxembourg, Czech Republic, Poland, Austria, Finland, Sweden, Denmark, Portugal, Netherlands, Spain, Italy, and Germany, with Germany having the highest value at 15.3 billion euros. The source "European Commission" is noted at the bottom, and a watermark from "euobserver" is present.

Opublikowano
1 godzinę temu, Tomasz0611 napisał(a):

A co ty tak się wnukami interesujesz ?? Może trzeba to gdzieś zgłosić ...

?? jakim sposobem-nawet ktos taki jak ty powinien sie domyslec ze nie ma zadnych 😂

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v