Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
20 minut temu, witejus napisał(a):

A to ma jakieś znaczenie? Trump w ogóle nie mówi po polsku.

Ma otóż to Nawrocki czy każdy inny nasz polityk ma do amerykanów interes. Trump nie ma do nas interesu nie musi mówić po polsku. Poza tym tak już się utarło na świecie z tym angielskim. Ci najważniejsi są ze sobą na ty i rozmawiają swobodnie bez tłumaczy. 

9 minut temu, nie napisał(a):

to teraz w podzięce musisz im buty wylizać :D 

w dniu pogrzebu piłsudskiego na wawelu obecny był hermann göring a w mszy żałobnej w berlinie wziął udział adolf hitler

To chyba raczej wy pisorki im lizaliście, że przyjechali. 

A co do Piłsudskiego i Hitlera to Hitler cenił marszałka jako wodza. Nie wiem czy to dla Piłsudskiego komplement. Ale na Hitlerze nienawidzącym bolszewizmu dokonania Piłsudskiego w wojnie z ruskimi musiały robić wrażenie. A wtedy jeszcze w stanie wojny nie byliśmy. 

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, hubertuss napisał(a):

Trump nie ma do nas interesu nie musi mówić po polsku.

Trump ma interes do Putina to musi mówić po rosyjsku?

Putin mówi biegle po angielsku?

Edytowane przez witejus
  • Like 1
Opublikowano
16 minut temu, Bezduszna napisał(a):

Oooo nie wiedziałam że zdezertujesz. Widzisz dziadku jak szybko mozna cię ograć. Pokazać twoja prawdziwa twarz. 😛🤪

durny trąbo ja już pod wojsko nie podlegam, to co mam dezerterować.

Opublikowano (edytowane)

Akurat ci dwaj mają do siebie nawzajem interes a że Trump to faja to Putin może mówić po angielsku i jeszcze mu kadzić i na koniec w durnia zrobi. Putin już o miesiąc odciągnął nałożenie sankcji przez USA a na froncie żadnych ustępstw nie dokonał on może nawet śpiewać po angielsku Trumpowi. 

Edytowane przez hubertuss
  • Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, Michał18 napisał(a):

Patrycjusz piszę i cały dzień i noc aby pisać . Chyba naprawdę nie ma żadnej roboty bo ile można pisać bez sensu 😲 

Ty masz coś ze łbem nie tak, że ci się chce skakać z konta na konto i komentować samego siebie.

Opublikowano
7 minut temu, Desperado napisał(a):

durny trąbo ja już pod wojsko nie podlegam, to co mam dezerterować.

To każdy o tym wie. Jednocześnie ci mówimy że armatnim tylko możesz być mięsem. 

Dla ciebie granicę będą otwarte więc i wrót będziesz stał pierwszy oczywiście mięsem armatnim nie będziesz. Tym bardziej się nie zgłosisz na pierwszego 🤣

Opublikowano
1 minutę temu, Bezduszna napisał(a):

To każdy o tym wie. Jednocześnie ci mówimy że armatnim tylko możesz być mięsem. 

Dla ciebie granicę będą otwarte więc i wrót będziesz stał pierwszy oczywiście mięsem armatnim nie będziesz. Tym bardziej się nie zgłosisz na pierwszego 🤣

ty lepiej d*pę zakorkuj, bo cię żołnierze wyrąbią jak Andzię w parku.   xD

Opublikowano
16 minut temu, Bogdan_ja napisał(a):

idz idioto do psychiatryka ,ja ci nie pomoge 🤪

po

Ze mną jest wszystko w porządku. U ciebie chyba wszystkie szpitale po zamykali i wariatów wypuścili na wolność 🤪

Opublikowano
2 minuty temu, Desperado napisał(a):

ty lepiej d*pę zakorkuj, bo cię żołnierze wyrąbią jak Andzię w parku.   xD

Lewa noga dziadku wstałeś. Widac że jesteś już zmęczony tym że ciągle każdy cię atakuje i próbuje ci uświadomić że jesteś nikim dla wojskowych.

Jedynie tylko na co możesz zrobić to podać się i powiedzieć zabierajcie mnie postawcie mnie pod ścianą i strzelajcie tylko celnie abym szybciej kwiatki od spodu wąchał 

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Desperado napisał(a):

I jeszcze wmawia że ma dziurę z przodu.   🙆‍♂️

Nikt w to chyba nie wierzy 🤣

Edytowane przez Michał18
Opublikowano (edytowane)

Świetnie z waszej głupoty się bawię. Jeszcze trochę a okaże się zwierzęciem. Dalej tak do mówcie tylko że pamiętajcie jedno nie zdajecie sobie sprawy że cały czas ogrywa was kobieta. Żal na was tylko patrzyć. Uwielbiam jak się pocicie i próbujecie mi dopiec. Nigdy mi nie zabrania weny aby was ogrywać. 🤪

Edytowane przez Bezduszna
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v