Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, dsbh napisał(a):

Czym ? Tym Zetorem ? Już lepiej było napisać że ci chwastox ziele puścił

U niego bezorka to tłuczenie się po polu talerzówką....i w to siew.....normalnie innowator...🤭

Edytowane przez 12Pafnucy
  • Haha 1
Opublikowano
13 godzin temu, DTaras napisał(a):

Czego się spodziewałeś po historyku? Oni żyją przeszłością. Inaczej tej wiedzy nie potrafią pożytkować. 

Powiedziałbym, żeś oświecony, podobnie jak @hubertuss co polubił tego posta, no ale kłóci mi się to stwierdzenie z tym że Tusk jest premierem, a to historyk i tu już gites dla was?

Opublikowano

nawet urban zaczal  swietowac w nocy a wy?? 

smutne jest zycie samotnych pojebow i motocyklistow..

8 godzin temu, 12Pafnucy napisał(a):

Dokładnie to dostała niecałe dwa.

A ty ile?

czego ile ?? widziales moje doplaty wiec pokaz swoje tchorzu. po zniwach sobie poszukam.albo dzisiaj  w robocie .

posmiejemy sie 🤣

Toż on pyple tylko ta talerzówką...

Jakie można mieć plony po takim partaczeniu?

wieksze niz twoje 😂..u nas deszcz pada..

Oj tam....

Najważniejsze fotki na facebuku...🤭

jutro beda nastepne  . aktualizuj fb co chwile .

7 godzin temu, dsbh napisał(a):

@mirro mówiłem Ci już :). O jedną misje za długo byłeś 🤫.

I po co ci to było.  Zamiast zajmować się innymi, zajmij się swoją rodziną.

Czym ? Tym Zetorem ? Już lepiej było napisać że ci chwastox ziele puścił. 

Jutro jedno z ważniejszych świąt kościelnych a Jacuś do pracy. Jak nic policjant albo strażak 🤔. Wiem doktór Jacuś :ph34r:.

Radzę jutro omijać Kraków. Jacuś na dyżurze 🤣. Dlatego się tak dopytuje czy wszyscy zdrowi.

nietrudno zgadnac ze jestes samotnym przegrywem.. 

chlopie nawet rudzi sie zenia i maja rodziny i dzieci . paru takich znam , jeden to nawet ma piecioro. drugi troje z tego jedno jego -to chyba dla ciebie najlepsza droga-jak cie panny nie chca to wes sobie wdowe 🤣

7 godzin temu, 12Pafnucy napisał(a):

U niego bezorka to tłuczenie się po polu talerzówką....i w to siew.....normalnie innowator...🤭

ty bedziesz oral do ostatniej kropli wody w ziemi..

a potem wiaderko w reke i do hurtowni .kible sprzatac u zony 😂

• Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, jacus napisał(a):

czego ile ?? widziales moje doplaty wiec pokaz swoje tchorzu. po zniwach sobie poszukam.albo dzisiaj  w robocie .

posmiejemy sie 🤣

Gdzie twoje dopłaty widziałem?

Strasznie wścibski jesteś...

Chciałbyś wszystko o innych wiedzieć, a sam wszystko ukrywać?

Napisz lepiej ....ile ważysz..🤭

4 minuty temu, jacus napisał(a):

kible sprzatac u zony 😂

Napisał gość który pierze, sprząta i gotuje....🤭

12 minut temu, jacus napisał(a):

wieksze niz twoje 😂

Gdyby to prawda była, to chwalił byś się tu bezustannie.🤭

Opublikowano
9 godzin temu, Tomasz0611 napisał(a):

On to co najwyżej w budce ciecia na jakimś parkingu xD 

Przecież mówił, że z jego wykształceniem może robić wszystko :P.

1 godzinę temu, jacus napisał(a):

nietrudno zgadnac ze jestes samotnym przegrywem.. 

chlopie nawet rudzi sie zenia i maja rodziny i dzieci . paru takich znam , jeden to nawet ma piecioro. drugi troje z tego jedno jego -to chyba dla ciebie najlepsza droga-jak cie panny nie chca to wes sobie wdowe 🤣

Aleś ty matoł. Ty faktycznie tym zetorem niby bezorkę robiłeś 🤣. Było chociaż powiedzieć że usługę nająłeś, może by ktoś uwierzył. Co do twoich tekstów to na nikim już nie robią wrażenia. Klepiesz jedno i to samo. Jesteś bardzo ograniczony. Może czas zmienić płytę ?

• Haha 1
Opublikowano
Teraz, dsbh napisał(a):

No może cieciować, może konserwować powierzchnie płaskie. Towaru w sklepach raczej nie da rady wykładać, bo do dolnych półek przez brzuch się nie schyli, a na górne towaru nie włoży bo się drabina połamie od ciężaru xD 

• Haha 2
Opublikowano

Wszystkim którzy służą, służyli bądź będą służyć Ojczyźnie wszystkiego najlepszego i duuużo żołnierskiego szczęścia w dniu Święta Wojska Polskiego. 

• Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano
5 minut temu, dsbh napisał(a):

Aleś ty matoł. Ty faktycznie tym zetorem niby bezorkę robiłeś 🤣. Było chociaż powiedzieć że usługę nająłeś, może by ktoś uwierzył. Co do twoich tekstów to na nikim już nie robią wrażenia. Klepiesz jedno i to samo. Jesteś bardzo ograniczony. Może czas zmienić płytę ?

Mikrocefalia zbiegła się z wodobrzuszem. Allach stworzył pajacusia na podobieństwo stonki i kałdunicy.

Opublikowano
1 minutę temu, mirro napisał(a):

Wszystkim którzy służą, służyli bądź będą służyć Ojczyźnie wszystkiego najlepszego i duuużo żołnierskiego szczęścia w dniu Święta Wojska Polskiego. 

Jeżeli to się też tyczy tych co byli w ZSW to dzięki i wzajemnie.

Opublikowano
1 minutę temu, dsbh napisał(a):

Jeżeli to się też tyczy tych co byli w ZSW to dzięki i wzajemnie.

Wszystkich. Dla tych co odbywali ZSW szczególny szacunek. Miałem przyjemność przez ładnych kilka lat tymi ludźmi dowodzić, szkolić i patrzeć jak z zamotanych poborowych stają się mężczyznami. 

• Like 1
Opublikowano
18 minut temu, mirro napisał(a):

15lat pracować to każdy chciałby 🤣

Opublikowano

@racyl mogłem zostać. Była taka możliwość ale skoro koledzy wychodzili to ja będę gorszy ? Człowiek nie myślał przyszłościowo, liczyło się teraz. Lekko nie było ale szło przywyknąć. 

Opublikowano
5 minut temu, racyl napisał(a):

15lat pracować to każdy chciałby 🤣

Tu ważne jest kiedy zdecydujesz że czas odejść. Żeby coś w życiu zrobić jeszcze innego. 

Opublikowano
Teraz, racyl napisał(a):

No i po co ściemniasz 🤣. Odchodzisz po nabyciu praw emerytalnych 🤣

Gdybym odszedł wcześniej musiałbym zwracać koszta szkoły.

Opublikowano
1 minutę temu, jacus napisał(a):

Realne minimum to 25 lat dla zwykłego a dla oficera 40.

Wyobraź sobie że może posłużyłbym i dłużej , ale był taki okres w historii WP że nie było dla mnie roboty. Jak to określił Pan pułkownik z P1 " kapitanów to my mamy po kokardę i w zasadzie jak pan chcesz to idź pan do cywila". Zwolniony ze względu na potrzeby sił zbrojnych. Ja błagał o robotę nie będę, bo jednak swój honor mam.

4 minuty temu, racyl napisał(a):

a gdy przychodzi wojna to na mięso armatnie idą ludzie co ani złotówki nie widzieli

To że nie widzieli Złotówki , to nie problem. Gorzej kiedy idą nie wyszkoleni  i źle wyposażeni. A najgorzej kiedy bez wsparcie i źle dowodzeni.

• Thanks 1
Opublikowano

2 godziny temu, 12Pafnucy napisał(a):

Gdzie twoje dopłaty widziałem?

Strasznie wścibski jesteś...

Chciałbyś wszystko o innych wiedzieć, a sam wszystko ukrywać?

Napisz lepiej ....ile ważysz..🤭

Napisał gość który pierze, sprząta i gotuje....🤭

Gdyby to prawda była, to chwalił byś się tu bezustannie.🤭

Tu wszyscy mają po 8 ton. Na 5 klasie bez deszczu miesiącami.

Ty ile ważysz. Znaczy ile więcej ode mnie?

34 minuty temu, dsbh napisał(a):

Ja też mam dobre rady dla ciebie Ożeń się zrób dzieci. 

33 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

No może cieciować, może konserwować powierzchnie płaskie. Towaru w sklepach raczej nie da rady wykładać, bo do dolnych półek przez brzuch się nie schyli, a na górne towaru nie włoży bo się drabina połamie od ciężaru xD 

Tylko rogaczem nie mogę zostać i do Gdańska bez strachu mogę jechać 🤣

A ciebie co przeszkadza w byciu mężczyzna? Nawet podpałka nie pomaga?? Od ilu lat tak masz ?

29 minut temu, mirro napisał(a):

Właśnie szczęście jest nam najbardziej potrzebne bo na armię średnio możemy liczyć.

28 minut temu, Agrest napisał(a):

Mikrocefalia zbiegła się z wodobrzuszem. Allach stworzył pajacusia na podobieństwo stonki i kałdunicy.

Znowu lekarstw nie wziąłeś ?

Żoną cię nie pilnuje? 

4 minuty temu, dsbh napisał(a):

@racyl mogłem zostać. Była taka możliwość ale skoro koledzy wychodzili to ja będę gorszy ? Człowiek nie myślał przyszłościowo, liczyło się teraz. Lekko nie było ale szło przywyknąć. 

Przynajmniej w chelmie na głowie nie śmiali się z ciebie

Opublikowano
6 minut temu, mirro napisał(a):

To że nie widzieli Złotówki , to nie problem. Gorzej kiedy idą nie wyszkoleni  i źle wyposażeni. A najgorzej kiedy bez wsparcie i źle dowodzeni.

Płacimy za bezpieczeństwo albo uszykujemy samych siebie.

Po to idzie masę kasy a jak przychodzi co do czego to nie ma kto bronić 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v