Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
13 minut temu, mirro napisał(a):

Łoooooooo to musi być piękny widok.😂 A u nas dzisiaj latają balony i pewnie łapią te plemniki do koszyczków.

W poniedziałek też latały.

Ale dziadzio ma odjebane myśli. Kto zdrowy by wymyślił takie wizje...🤣

Opublikowano
1 minutę temu, 12Pafnucy napisał(a):

A można wiedziec kto i co?

No pajacuś napisał o jakiś plemnikach latających w powietrzu.

Chyba  faktycznie jego psychiatra wzorował się na terapii von Nogaja

Opublikowano
Teraz, Agrest napisał(a):

Aaaa.

Trochę dziś zaległości mam...

..no Jacuś ostatnio...no cóż...bywa że to tak...postępuje...😢

Opublikowano
3 godziny temu, nie napisał(a):

to cię śmieszy?

Ludzie k**wa zrzutki robią na ciężko chorujących dzieciaków, zbieramy na wozy strażackie, ludzie po powodziach muszą się prosić o jakieś pieniądze na przetrwanie, a oni k**wa dają hajs na nowe jachty, kluby dla swingersów czy solarium do pizzerii, która nie ma solarium. 
Ja myślałem, że Orwell to fantastyka, ale już go dawno przebiliśmy. Rządzi nami banda skończonych idiotów, nam nic nie trzeba robić, my się sami wykończymy.

Ale to było wiadomo przed wyborami że tak będzie, rozkradli i sprzedali co się dało za pierwszych rządów, no to czego się spodziewać było i tym razem, tylko głupie debile się nabrali na ich obiecanki i teraz śmieją się z tego, zobaczymy kto będzie spłacał ten kredyt.

• Like 1
  • Haha 2
Opublikowano
34 minuty temu, mirro napisał(a):

Łoooooooo to musi być piękny widok.😂 A u nas dzisiaj latają balony i pewnie łapią te plemniki do koszyczków.

lubie patrzec na niebo i obserowac lodujace samoloty .. co 2 minuty jeden. czasami nad glowami lataja 

12 minut temu, Agrest napisał(a):

twoj juz porzucil wszelkie terapie i sam musial sie leczyc .

8 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

...nooo, to też mnie niepokoi...ze względu na niego...🤭

ty to masz dobrze zalozysz wiaderko od zony i zadne slonce nie przygrzeje..

• Haha 2
Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, jacus napisał(a):

lubie patrzec na niebo i obserowac lodujace samoloty .. co 2 minuty jeden. czasami nad glowami lataja 

Dyzio marzyciel....całe z życie głową w chmurach...nawet to do ciebie pasuje...🤭

1 minutę temu, Desperado napisał(a):

Lewaki to jednak jest jedno wielkie szmaciarstwo. Następne wybory i do władzy już nigdy nie wrócą, albo po Polsce.

Sporo tego w PiS...też mam taką nadzieję że już nie powrócą....popieram...

Edytowane przez 12Pafnucy
  • Like 1
Opublikowano

Jakoś się nie dopytywaliście kto płacił za przekręty Szumowskiego za to ile kasy wyciągnął na pseudo badania jego brat za szwindle kowidowe za dotacje dla księdza salcesona. To co zrobili teraz z tym kpo to powinno być wyjaśnione i ukarane ale to i tak pikuś przy przekrętach pisu.

Opublikowano
10 minut temu, Desperado napisał(a):

Lewaki to jednak jest jedno wielkie szmaciarstwo. Następne wybory i do władzy już nigdy nie wrócą, albo po Polsce.

Polityka jest gorsza od prostytucji. Prostytutka to osoba niosąca pomoc potrzebującym. Polityk pozbawiony wyżyszych uczuć krokodyl o mentalności ludzkiej szumowiny 🤣🤣🤣

Opublikowano
2 minuty temu, hubertuss napisał(a):

przy przekrętach pisu.

Pispispispispispis....

Gdzie te 100 mld co to je miał Bodnarenko odebrać pisiorom? Wysłał pisma z żądaniem zwrotu i co? d*pę sobie ludzie tym wytarli.🤣

Opublikowano
8 minut temu, hubertuss napisał(a):

Jakoś się nie dopytywaliście kto płacił za przekręty Szumowskiego za to ile kasy wyciągnął na pseudo badania jego brat za szwindle kowidowe za dotacje dla księdza salcesona. To co zrobili teraz z tym kpo to powinno być wyjaśnione i ukarane ale to i tak pikuś przy przekrętach pisu.

Chyba głosowałeś na takich co mieli nie kraść i nie robić przekrętów no nie? nie wstyd ci teraz że cię zrobili jednak w uja?

ale gdzie u was wstyd, lepiej zwalić że pisiory kradli to my też tylko mniej.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Skąd taka definicja?

4 minuty temu, witejus napisał(a):

Pewnie z autopsji

Każdy z mężczyzny powinien to wiedzieć.

Dlaczego jest taka a nie inną definicja. 

Kobieta wam nie powinna tłumaczyć 🤣🤣🤣

Edytowane przez Bezduszna
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v