Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Patrycjuszu idź na tą trasę może jakiś pedał się znajdzie i cię wyru**a bo siedząc tu nie zarobisz

Opublikowano

Jeden sponsor mi wystarczy nie muszę się szlajać  i wycieraczki z siebie robić

Ty lepiej idź i poszukaj sobie jakieś alkoholiczki na swoim poziomie.

Za wysokie progi na twoje nogi 

Opublikowano
19 godzin temu, Ulman napisał(a):

A jaki związek w tym widzisz?

A Ty jesteś wyznania Mojżeszowego ?

18 godzin temu, Tomasz0611 napisał(a):

Bo głupi naród myśli że jest bogatszy jak ma 5000 zł wypłaty i mieszkanie kosztuje 600.000 niż jak zarabiał 2500 zł a mieszkanie kosztowało 300.000 ...

Twoja teza miała by sens gdyby opłaty nie wzrastały a społeczeństwo domagało się podwyżek. To państwo nakręca tą spiralę.

18 godzin temu, galan99 napisał(a):

Pachołku co do mej pracy to tobie potrzeba sprzedać dużo  ha pszenicy to co zostanie na czysto by dorównać co zarobię za kilka miesięcy . Co do samej pracy jest lęka i przyjemna i też mam czas na zwiedzanie . Co do samej Ukrainy była jest i będzie . Czy coś ci to mówi  ZSRR .

banderland jest tworem sztucznym i tymczasowym. Sztucznym i tym czasowym to ty jesteś tworem .

Pachołku są plantacje w gospodarstwie lepsze zyski przynoszą niż twe uprawy pszenicy .

Mieszkasz nie 10 km tylko 8 od granicy .

No i mozesz zazdrościć pierwszych klas i dużych kawałków . Nie ma czego bo to nie twoje .

Poniekąd masz rację. Jeżeli dobrze trafiłeś to kilka miesięcy pracy za granicą a potem można przez następne żyć na luzie w PL.

A co do Ukrainy tak z ciekawości sprawdziłem no i nazwa ta pojawiała się już w XV wieku.

15 godzin temu, jacus napisał(a):

na przyladzie tych dwoch swirow widac upadek lecznictwa w kieleckim, zreszta tam wszystko upadlo..

tyle lat uplynelo od 1918 ale bezblednie mozna poznac granice.wystarczy po domach popatrzec. przepasc cywilizacyjna kilka kilometrow od krakowa..

ciuchy z wol-marku byly z coraz bardziej egzotycznych krajow..jak ubralem jedwabna koszule w trupie czaszki to kazdy sie ogladal 😂

taka maczeta to by i rogi ucial .

Mówiłem ci zastanów się zanim coś palniesz. Do tej pory mnie to nie obchodziło co tam masz za obejścia ale skoro sam się o to prosisz. Fakt. Wyjdź przed dom i popatrz na tą przepaść cywilizacyjną kilka kilometrów od Krakowa :ph34r:.

Oglądali się za tobą bo dawno nie widzieli pajaca 🤣.

14 godzin temu, nie napisał(a):

Wojciech Wybranowski
Panie ministrze Bodnar - w związku z tą informacją mam pytanie. 

Kiedy wreszcie 
@Prok_Okreg_Wawa
  skieruje do sądu akt oskarżenia w sprawie złamania przepisów ruchu drogowego i potrącenia przez 
@adamSzlapka
 16- letniej rowerzystki - dwa lata temu? 

Prokuratura zgromadziła już dowody w tym opinie biegłych medycznych i drogowych. Na co więc czekają śledczy i dlaczego?

nowy rzecznik rządu, sama patologia

Ta sprawa się jeszcze ciągnie ? No to wreszcie mamy wolne sądy :ph34r:.

1 godzinę temu, Agrest napisał(a):

Wycieczka z Polski A wysiadła z autokaru by zasilić Wisłę w Kazimierzu 

A to to jest największa tam atrakcja ?

Opublikowano

Nie, dla elity z małej polski to toy toy. Taki nawyk, robić zaraz za drzwiami

Opublikowano
11 minut temu, dsbh napisał(a):

A Ty jesteś wyznania Mojżeszowego ?

Nie uciekaj nieudolnie od pytania. Umiesz odpowiedzieć czy jesteś kolejnym porażonym galanozą? 

Opublikowano
11 minut temu, Ulman napisał(a):

Nie uciekaj nieudolnie od pytania. Umiesz odpowiedzieć czy jesteś kolejnym porażonym galanozą? 

Zadałem pytanie na które mam sobie odpowiedzieć ? 

Opublikowano

Ale widzę chyba trafiłem.

Tylko że to ja zadałem Wam pytanie odnośnie reparacji i kwestii żydowskich.

20 godzin temu, dsbh napisał(a):

Co do reparacji które tu poruszyliście. @Ulman, @jacus, @Tomasz0611 skoro myśmy się ich zrzekli, zostały już spłacone lub nam się nie należą to co chcą od nas Żydzi w takim razie ?

Opublikowano
36 minut temu, Ulman napisał(a):

No ale jaki ty związek w tym widzisz? My "chcemy" reparacje  od Niemiec a żydki od nas jakieś mienie bezspadkowe, i co w związku z tym?

No właśnie. My chcemy i od nas coś chcą a jedno i drugie podobno to kwestia zamknięta. Czyli śmiesznym jest że coś tam jeszcze chcemy od Niemiec a mamy się podporządkować Ustawie 447 ? 

@12Pafnucy wsiadaj na motor do Kazimierza. Taka okazja Ci się nie powtórzy 🤣.

Opublikowano
46 minut temu, jacus napisał(a):

Wrzucaj wrzucaj niech im gul skacze

Opublikowano
5 minut temu, ciapek102 napisał(a):

Wrzucaj wrzucaj niech im gul skacze

Ale z czego ma skakać ?? Byłem tam i w weekend taki jak ten zdecydowanie nie warto jechać, tam tylko w tygodniu gdy jest pusto i można sobie na spokojnie pooglądać. A w weekend dzikie tłumy i po głupia kawę czy kulkę lodów trzeba godzinę czekać ...

Opublikowano
27 minut temu, dsbh napisał(a):

No właśnie. My chcemy i od nas coś chcą a jedno i drugie podobno to kwestia zamknięta. Czyli śmiesznym jest że coś tam jeszcze chcemy od Niemiec a mamy się podporządkować Ustawie 447 ? 

@12Pafnucy wsiadaj na motor do Kazimierza. Taka okazja Ci się nie powtórzy 🤣.

A kto powiedział że mamy się podporządkować? Takie samo bicie piany z tą ustawą jak i z reparacjami. Jedno i drugie to szopka.

Opublikowano
7 godzin temu, witejus napisał(a):

Oczywiście , to ukryte złogi pisowskie, VI kolumna PIS.🤣😝

Mało ci ,,własnych" morderców ?jeszcze importowanych chcesz, tępy unijczyku.

Robione przez takich ciemniaków jak ty, pozbawionych instyktu samozachowawczego.

A gdy matce odebrano w szpitalu noworodka , bo jeździła na wózku inwalidzkim, to też patologia?większej patologi jak wy, sekta Giertycha niema

Sam jesteś tępy bo łykasz taki kit. Nauka jest robiona przez ciemniaków a do lekarza chodzisz czy to też ciemnota? CO szaman i ksiądz lepszy w razie choroby? Ta pani za jazdę na wózku inwalidzkim nazbierała tych manadatów? CO ty znowu bredzisz?

6 godzin temu, Krzysztof81 napisał(a):

Pisze jeden z drugim idiota  o przeljczeniu wszystkich głosów a nawet prawo nie przewiduje takiej opcji.

Idiota to jesteś sam. To, że dzisiaj prawo nie przewiduje nie znaczy, że nie można go zmienić. Ale nawet takiej potrzeby nie ma. Wystarczy, żeby SN wydał odpowiedni wyrok. Jak pisałem nie wierzę że wynik się zmieni. Nie liczę na to ale powinno być to zrobione dla tego by ludzie mieli zaufanie do wyborów to raz a dwa by wyciągnąć wnioski na przyszłość.

6 godzin temu, Krzysztof81 napisał(a):

Peowskie zyeby tam mieszkaja w okolicach.

Ty naprawdę ciemnota jesteś. Po co oni mieli tak nazywać ludzi którzy na nich głosują? Oni mówili że to region gdzie wygrywa pis dlatego zyeby.

1 godzinę temu, Ulman napisał(a):

Z nim dyskusja ciężka przeważnie pisze nie na temat bo albo nie rozumie albo nie umie.