Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
15 godzin temu, Takeda napisał(a):

Debilne? Wyobraź sobie, jeśli potrafisz, że pojawił się humanoidalny przybysz nie mający pojęcia o chrześcijaństwie czy ogólnie ludzkiej kulturze. Widzi procesję i widzi typową love parade, jak myślisz czy będzie dla niego bardziej nienormalne, że ponurzy ludzie idą równym krokiem śpiewają ponure pieśni a na czele niosą i są z tego dumni ukrzyżowanego i umęczonego człowieka, czy  że młodzi radośni ludzie biegają z symbolami fallicznymi, które nawet w chrześcijaństwie występują aczkolwiek marginalnie.

tak, tak a w Klewkach wylądowali Talibowie. Europę jaka znamy stworzyli tak naprawdę Rzymianie oni są kamieniem węgielnym, a chrześcijaństwo było religią narzucaną podbitym nacjom, niestety chrześcijaństwo to wiara niewolników i to pochodząca od żydów, a że polak to antysemita z urodzenia to dziwne tym bardziej

Dobra pominę już dzieworództwo bo jeszcze ci żyłka pęknie, że baba z babą i chłopa do przedłużenia gatunku nie trzeba.

Jeśli tak się podpierasz się naturą to i powinieneś być za adopcją dzieci przez pary homoseksualne czy związkami partnerskimi. W naturze zachowania homoseksualne to norma, co nigdy nie widział jak krowa na krowę skacze, albo suka na sukę? A już że baby w świecie zwierzęcym tylko wychowują potomstwo toż to norma i jeszcze lesbami zajeżdża. 

Piętnowanie homoseksualizmu to wymysł chrześcijaństwa, w starożytnym Rzymie, czy Grecji to norma wręcz często hołubiona zwłaszcza pederastia. W końcu "greckie związki " nie wzięły się z niczego.

I pamiętaj, że ci twoi funkcjonariusze kościoła katolickiego do dnia dzisiejszego promują i popierają homoseksualizm u księży bo to i nie ma problemu z dziećmi a i kapłan bardziej wrażliwy dla wiernych, no i majątek KK zostaje w czarnej rodzinie.

Jak jeździsz do kraju gdzie jest inne wyznanie, kultura itd to się trzeba to zrozumieć i tyle 

Z krową i suką to żeś doj**ał jak łysy grzywą o kant kuli 🤦 , a co jak krowa skacze na byka 🤔😅

• Haha 1
Opublikowano
5 minut temu, witejus napisał(a):

Wie doskonale, ciągle mu tu to wszyscy mówią, tylko jest mu z tym dobrze, to jakiś rodzaj masochizmu.

Nie jest...

To taka forma obrony przed prawdą...

No coś jak u Piotra....

Wmawianie sobie ... bzdur...

...i nie pomoże tu nic...

• Like 1
Opublikowano
43 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

Oj nie...

Świetnie wie kim jest...

Tylko prubuje wmówić sobie i innym że jest inaczej...

Toż to wołanie o pomoc, te jego przechwałki tym co u sąsiadów...

...to biedny,zakompleksiony człowiek...

...czy tylko ja to widzę?

Ale bebzon ma największy ... Mo to jest dla niego bogactwo 🤔🤭

Opublikowano

🤣😂🤣

poczet samotnych swirow wschodnioplskich.

szkoda ze matejko juz nie zyje mialby co malowac-samotnych przegrywow.

uderzenia spermy na mozg to nie jest dobra rzecz.😂

wezcie te lusterka sprzed siebie gdy piszecie..

• Haha 2
Opublikowano
3 godziny temu, mirro napisał(a):

Kurna, jak tak dalej pójdzie to kiedy w TV będzie leciał jaki film wojenny , to PiSowce będą gremialnie walić do schronów, bo pomyslą że wojna wybuchła.🤣

Jak taki wybitny działacz nie wie co wklejasz to co powiedzieć o prostych wyznawcach PIS?  Oni uwierzą w dowolna bzdurę 

Opublikowano
1 minutę temu, 12Pafnucy napisał(a):

Panorama....Jacus...😆🤭😆

W sam raz na ścisnę płaczu w klubowych toaletach.

No dobra, chyba przeginam okazując taki brak szacunku dla persony...

Opublikowano
W dniu 17.06.2025 o 21:24, jacus napisał(a):

nawet tego skad was wygnali wstydzisz sie przyznac ?

No cóż. Nie każdy tak jak ty tuła się po świecie, szukając własnego kąta.

55 minut temu, jacus napisał(a):

bo jagodzianki to jedyna oznaka zycia w lubuskim. tam nic innego nie ma do ogladania.

To mówisz że pojechałeś w lubuskie na jagodzianki ? Bliżej już cię znają :ph34r:.

58 minut temu, jacus napisał(a):

nawet taki wsiok jak ty powinien wiedziec ze to nie sa obowiazki ochrony..

ale gdzie ty cokolwiek widziales w zyciu ??  zresza od ponad roku juz pracuje zupelnie gdzie indziej.

To jakie masz obowiązki gdyby coś się stało ? Pierwszy uciekasz ?

Ciekawe gdzie ? Dach by się zarwał pod tobą. Przy łopacie byś się zasapał po pięciu minutach. Wiem. Ratownik wodny 🤫.

42 minuty temu, Agrest napisał(a):

Jacuś na forum to jak szczerba w parlamencie.

Nawet żsl.mi go było jak wyciekły zdjęcia tego pierdolnika. Nawet nie wierzyłem że to prawda i Nawet gotów byłem bronić 

Ale nie było czego . To mentalny kmiot,  naruszony jak obsrajdach na krakowskim rynku.

Jedno trzeba przyznać że skórę ma twardszą od krokodyla. 

A to na pewno jego ? Może to żony i trzeba spadkobierców spłacić to po co inwestować jak i tak zabiorą. Na razie się cieszy, że pozwalają mu tam mieszkać.

40 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

To poza...

Pewno szlocha całe noce...

Wręcz przeciwnie. Żyje we własnej iluzji w której jest debeściak. 

• Like 1
Opublikowano
16 minut temu, jacus napisał(a):

samotne przegrywy  .

stara z pracy wrocila, czas na mnie.

na razie .tylko nie bijcie niemca za mocno jutro tez jest noc 😂

Ale to telefon ci zabrała abyś więcej głupot nie pisał ?

Opublikowano

Nie zgłaszajta Dżeka🙏...jeszcze mi nie wyjaśnił fenomenu wyniku II tury wyborów prezydenckich w Małopolsce 🙆...nie chcę żyć w tej nieświadomości 🤦