Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Wpaw napisał(a):

Wiadomo kto chce niech daje. Ale skurwysynstwem jest dorabianie się milionów, na plecach chorych dzieci. 

Masz dowody ?? Jest statut fundacji, dokumenty związane z zbiórką, jeżeli wiesz że coś jest niezgodne z prawem to telefon w rękę i dzwoń na policję/ do płokułatuły ... 8 lat rządów PiSuaru i oprócz szczucia i plucia nic więcej nie zrobiono z Owsiakiem, podobno kradnie, nielegalnie się dorabia i co ?? Nic się nie dało z tym przez 8 lat zrobić ? 

2 minuty temu, nie napisał(a):

nie wiem jak ty, ale ja z toalety korzystam codziennie :D może u was inna kultura

Wiesz, ja tam nic o brązowych językach nie wiem, u nas w tym celu mamy papier toaletowy xD A jak idę do toalety to się wy***m i tyle, bardziej się w temat nie zagłebiam xD 

Edytowane przez Tomasz0611
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, nie napisał(a):

liżesz tuskowi d*pę językiem owiniętym w papier toaletowy?

Chory jesteś czy co ?? U nas takich zwyczajów jak w PiSie nie ma, że ty tak robisz prezesowi i jego klice to nie znaczy że każdy tak robi xD Widać że ta PiSowska propaganda ostro zryła Ci beret ...

• Like 1
Opublikowano
3 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Masz dowody ?? Jest statut fundacji, dokumenty związane z zbiórką, jeżeli wiesz że coś jest niezgodne z prawem to telefon w rękę i dzwoń na policję/ do płokułatuły ... 8 lat rządów PiSuaru i oprócz szczucia i plucia nic więcej nie zrobiono z Owsiakiem, podobno kradnie, nielegalnie się dorabia i co ?? Nic się nie dało z tym przez 8 lat zrobić ?

Co zrobią królowi? Co udowodnią? Nie bądź śmieszny. 

Opublikowano (edytowane)

czyli w sekcie po

dobrze, że się w końcu przyznałeś :D 

U nas czyli w normalnym świecie, w sekcie PiSuaru jak widać się wylizujecie, my korzystamy z papieru toaletowego, nie musimy się wylizywać ... Więc smacznego jak będziesz czyścił odbyt Karakana z Żoliborza xD Więc już wiadomo skąd u Ciebie zainteresowanie tematami odbytniczymi xD 

Opublikowano

A z PiS ktoś siedzi? 

Niech ludzie dają, niech zbiera, zawsze coś dobrego zrobi dla dzieci. Ja nie mam sumienia mu tego zabraniać zawsze komuś pomoże.... Najprędzej Trzaskowskiemu wygrać wybory🫣

4 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Czyli jak zwykle nic nie macie oprócz plucia i szczucia rodem z TVP Kurskiego albo szczujni Sakiewicza ...

Opublikowano
2 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

U nas czyli w normalnym świecie, w sekcie PiSuaru jak widać się wylizujecie, my korzystamy z papieru toaletowego, nie musimy się wylizywać ... Więc smacznego jak będziesz czyścił odbyt Karakana z Żoliborza xD Więc już wiadomo skąd u Ciebie zainteresowanie tematami odbytniczymi xD 

widzę, że nie potrafisz nic sam wymyślić i musisz korzystać z "twórczości" kolegi z sekty

dla waszej sekty, każdy kto krytykuje tuska i po to pisowiec - jak to w sekcie :D 

Opublikowano (edytowane)

widzę, że nie potrafisz nic sam wymyślić i musisz korzystać z "twórczości" kolegi z sekty

Nic nie muszę wymyślać, to nie ja mam jakieś fantazje odbytnicze i nie ja ciągle o tym gadam ... Ale Ciebie chyba to kręci, nic dziwnego, w PiSie same dziwaki, jeden wąchał kleje, inny wylizuje tyłki ...

Opublikowano
22 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Ty to musisz bardzo często korzystać, skoro jesteś taki znawca tematów związanych z okolicami gdzie plecy tracą swą szlachetną nazwę xD 

Nie powinieneś się dziwić , wszak to jest zgodne z upodobaniem prezesa Jarosława

• Like 1
Opublikowano
23 minuty temu, nie napisał(a):

skrzywieniem jest ujawnianie tego czy "korzystanie" z tego??

Skoro wciąż o tym piszesz to chyba to skrzywienie u ciebie równa się korzystanie. Wciąż o tym piszesz. Może niedługo jakiś niezwykły coming out w twoim wydaniu zobaczymy?

19 minut temu, Wpaw napisał(a):

Wiadomo kto chce niech daje. Ale skurwysynstwem jest dorabianie się milionów, na plecach chorych dzieci. 

Owsiak nie obiecywał ludziom, że ich wyleczy jak Mejza. A że się dorabia czy tam zarabia jak pisałem nie musisz dawać. Widać tym co dają to pasuje.

Opublikowano (edytowane)

pytanie tylko dlaczego dajesz się ciągle dymać? :D 

To że Ciebie dyma Karakan to nie znaczy że inni tak mają, dziwne macie zwyczaje w tym PiSie ... I jeszcze myślicie że wszędzie tak jest, oj wyprane mózgi przez Kurskiego i Sakiewicza macie ...

Opublikowano

dobra peowskie trole

skoro już się zdradziliście to powiedzcie dlaczego hasła:

1. dać się wydymać - czyli pozwolić komuś się wykorzystać, zrobić z siebie durnia

2. wylizać d*pę, mieś brązowy język - czyli próbować się komuś przypodobać za wszelką cenę

kojarzą wam się tylko z odbytem?

czy to tylko tępota umysłowa czy wasze pragnienia?

Opublikowano

dobra peowskie trole

1. dać się wydymać - czyli pozwolić komuś się wykorzystać, zrobić z siebie durnia

2. wylizać d*pę, mieś brązowy język - czyli próbować się komuś przypodobać za wszelką cenę

Mi się kojarzy z wyznawcami Jarka i reszty.

• Like 1
Opublikowano
3 minuty temu, nie napisał(a):

dobra peowskie trole

Odpowiem Ci, nikt normalny o tym ciągle nie wspomina, nikt o tym nie gada, tylko Ty, musisz mieć to na co dzień i próbujesz innym wmówić, że też tak mają ...

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

@nie ja naprawdę nie będę się zniżał do twojego poziomu i dyskutował o brązowych językach, wazelinie dymaniu i kolonoskopii. Lubisz ten sport ok. Dla mnie to jest trochę dziwne, że ci to wszystko razem się zbiera.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano
5 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Mi się kojarzy z wyznawcami Jarka i reszty.

na początku zdania piszemy: mnie

6 minut temu, mirro napisał(a):

Yyyyyyy ale po wytyczne od Mossadu nie jeździ.🤣

on już bez wytycznych wie jak ma się zachować, dobrze go niemcy wytresowali

3 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

Tylko czego od ciebie ...ten smród idzie?

to do mnie czy do twojej starej?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v