Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
25 minut temu, jarecki napisał(a):

Miernik laserowy ma i mierzy , praktycznie czynność nie zauważalny , tak przynajmniej u mnie było na zwykłej kontroli 

Dalmierz? To tak niewidocznie się nie zmierzy

Opublikowano
2 godziny temu, slawek74 napisał(a):

4 na raz czy dwa? Może trzeba ,,chudziej,, 🤔 jak jest syte nie będzie jeść treściwych...

tsk kupili by wszystko 🤭😁

4 na raz tak jak na worku napisane 7-10 litrow  

Opublikowano
6 godzin temu, livebird napisał(a):

4 na raz tak jak na worku napisane 7-10 litrow  

Nie wiem czy cielak swój czy kupiony, ale u mnie jak kupi się w podobnym wieku to na początek zawsze dostaje 2.5 litra na raz... Kiedyś dawałem więcej, tak jak ty, to w każdym przypadku sraczka.... 

• Like 1
Opublikowano
14 minut temu, lexiflexi napisał(a):

Nie wiem czy cielak swój czy kupiony, ale u mnie jak kupi się w podobnym wieku to na początek zawsze dostaje 2.5 litra na raz... Kiedyś dawałem więcej, tak jak ty, to w każdym przypadku sraczka.... 

Cielak już  jest 2 tygodnie albo i 3 u mnie i z początku wiadomo że dostawal mniejsze dawki i biegunki nie było

Opublikowano
Godzinę temu, Mariuszjat napisał(a):

Ktoś sprzedawał do ubojni w Szczuczynie koło Grajewa? jakieś opinie o nich?

Też bym chętnie poznał jakieś opinie, jeździ u nas naganiacz od nich, ceny proponuje rozsądne, ale trochę się cykam

Opublikowano
15 godzin temu, bluecows1 napisał(a):

Kolega sprzedał w ostatnia środę byki hf średnia 700 kg , po 13 netto, do Maciejek Tychów.

Pytanie czy mu tyle naprawdę dali za hf..oni obiecują super cenę przez telefon a jak przyjadą to 12,5 brutto.takich oszustów jak maciejek sobie wychował.jaka presję na nich wywiera.mowa o pracownikach skupujących.to szok..ale już uciekają od niego..moim zdaniem najwięksi krętacze firma maciejek

Opublikowano
5 godzin temu, nikolas29 napisał(a):

Pytanie czy mu tyle naprawdę dali za hf..oni obiecują super cenę przez telefon a jak przyjadą to 12,5 brutto.takich oszustów jak maciejek sobie wychował.jaka presję na nich wywiera.mowa o pracownikach skupujących.to szok..ale już uciekają od niego..moim zdaniem najwięksi krętacze firma maciejek

Widzę że wciąż nie masz szczęścia do kupujących bydło 😀 Może trzeba się zastanowić nad sobą ?

Opublikowano
46 minut temu, AdamRo napisał(a):

Widzę że wciąż nie masz szczęścia do kupujących bydło 😀 Może trzeba się zastanowić nad sobą ?

Przecież to handlas zły mało dał a on ma towar pierwy  sort 🤣

• Haha 1