Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Coś mi się wydaje że ZM nie mają co ubijać, podaż mała import z południa stoi, u nas co kupowali cielaki z południa blokada sprzedaż y, export na statki najlepsze byki zabrał, święta coraz bliżej,kontrakty podpisane bydła mało i niska waga.to tak wskrucie.

• Thanks 1
Opublikowano

Pryszczyca w krajach co rządzi prawica dziwne nie. Przeglądając ceny bydla w Niemczech od 10 stycznia czyli 1 ogniska cena ciągle w górę jeszcze dziwniejsze

• Haha 1
Opublikowano

https://www.cenyrolnicze.pl/wiadomosci/wiesci-rolnicze/pozostale-wiesci-rolnicze/38336-pracownik-inspekcji-weterynaryjnej-jeszcze-wczoraj-wegierskie-bydlo-jechalo-sobie-do-naszych-ubojni-pryszczyce-bedziemy-zwalczac-darciem-mordy

9 godzin temu, ggg napisał(a):

Pryszczyca w krajach co rządzi prawica dziwne nie. Przeglądając ceny bydla w Niemczech od 10 stycznia czyli 1 ogniska cena ciągle w górę jeszcze dziwniejsze

No z tą prawica na Słowacji to tak nie do końca bo niby ten SMER premiera Fico to lewicowa socjaldemokracja no ale na pewno rząd który nie pasuje Brukseli...ale to w takim razie cieszmy sie że mamy poniemieckiego Tuska 🤣

Opublikowano

A u nas to niby prawica rządziła tyle lat co szastała kasą na lewo i prawo. W sumie wszyscy byli potrzebujący w tych czasach kto taki nie jest. Ja jakoś inaczej rozumiem prawicowe i konserwatywne rządy. Kasę powinni trzymać krótko i nierobom nic się nie należy tylko wg tego kryterium w Polsce prawicy nie mamy tylko samych komunistów...

Opublikowano
3 minuty temu, wojak1986 napisał(a):

A u nas to niby prawica rządziła tyle lat co szastała kasą na lewo i prawo. W sumie wszyscy byli potrzebujący w tych czasach kto taki nie jest. Ja jakoś inaczej rozumiem prawicowe i konserwatywne rządy. Kasę powinni trzymać krótko i nierobom nic się nie należy tylko wg tego kryterium w Polsce prawicy nie mamy tylko samych komunistów...

gdzie masz nierobów jak w Polsce najniższe bezrobocie w Europie?

Opublikowano
17 minut temu, Mateusz1q napisał(a):

gdzie masz nierobów jak w Polsce najniższe bezrobocie w Europie?

Jak jest tak dobrze i wszyscy mają kasę z pracy to po co te zapomogi od państwa. Masa różnych emerytów i ukryte bezrobocie na wsi i co najmniej połowa ludzi +-30 lat co mieszka z rodzicami...

Opublikowano
Godzinę temu, Bartek933 napisał(a):

Jak długo można czekać aż agencja "wyprostuje" złe przemieszczenie? U mnie już dwa tygodnie

tez mialem ostatnio jakis jolop z okolic drochiczyna przemiescil na mnie cielaka i juz dwa tyg agencja prostuje