Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
35 minut temu, 3in1 napisał(a):

A wcześniej co sprzedawales jak Ci się wybijały? Tykocin ode mnie nie tak daleko to może jeżdżą w moje strony to by przyjechali po parę sztuk 

Bardzo dobrze. Sprawdź w profilu w historii tematu wstawiałem rozliczenia i wagi u mnie. 

Nie zapisuję procentów wybicia bo nie jest mi to potrzebne.

@ab23 czemu żarówę jarzysz? Nie wiem jaka cena, klasa i mięso bo nie mam rozliczenia jeszcze. Tak trudno zrozumieć?

• Thanks 1
Opublikowano
6 godzin temu, AdamRo napisał(a):

Akurat ty aby jesteś w h*j hodowca. Nie każdy umi z byka 700 kilo uzyskać ponad 500 kilo mięsa w Sce.

Dobra dawka żywieniowa i geny trzeba się uczyć od Mistrza żeby taki wyboju uzyskać.Araby za taki towar to płacą dolary

6 godzin temu, AdamRo napisał(a):

Akurat ty aby jesteś w h*j hodowca. Nie każdy umi z byka 700 kilo uzyskać ponad 500 kilo mięsa w Sce.

Dobra dawka żywieniowa i geny trzeba się uczyć od Mistrza żeby taki wyboju uzyskać.Araby za taki towar to płacą dolary

Opublikowano

Nie wiem. Kupne. Hf to nie był, ale i nie limuzyna. 

Zacznijcie może trzymać do takich wag to w końcu uwierzycie. Z tego co widzę jak auto przyjeżdża to aby 700 i wypychają. A teraz moje weszły do przegrody gdzie były dwa max 500kg. 

Potem taki pyta ile wziąłeś za sztukę i się śmieje, że niemożliwe bo mu 7 tys wyjdzie to już dobry.

6 minut temu, wojak1986 napisał(a):

To były jakieś mięsny na hf czy coś bardziej mięsnego?

Opublikowano
2 minuty temu, michalcium napisał(a):

Mam z odstaw i wybicia policzone i przyrosty  dobowe  na sztukach to przedział  okolicy 700 nie wyjdzie lepiej jak pasione na okolice 900 

Pewnie że później dobrze mięsa nabiera tylko przez te ostatnie pół roku zje pewnie niewiele mniej niż drugi od odsada do 700 kg

Opublikowano
11 godzin temu, pedro2 napisał(a):

Na żywą liczyć przy 6% to 15.30 

Ale nie 18mies tylko 24-25

No jak byś w 18 miesięcy miał byki po ponad 900 kg...

Mój rekordzista miał 953 w 25 i pół miesiąca. Krzyżówka hf i chl poszedł na żywa wagę bo tylko tak sprzedaję.

• Like 1
Opublikowano
15 godzin temu, nikolas29 napisał(a):

Bydło rośnie w cenę a trzoda na dół.xa chwilę będzie trend odwrotny i tak to chłopa robią cały czas w h...

Jak u nas płacą za byki, Tychów?

21 godzin temu, pedro2 napisał(a):

U nich zawsze ta sama śpiewka.

"Łoddawej szybko bo idzie w dół" 😉

Aż kiedyś w końcu trafią

O proszę jest i przelew.

Chyba faktycznie mało mają bydła 

Wczoraj skoro świt wzięte, o 10 przemieszczenie w irz, a teraz kasa.

Ponad 13k za byka mieszańca 🙄

Olx byczki podlaskie 

Szukaj 

🧐 ☎️☎️

😆

A 10300 za starą krowe to dobrze czy źle 🤔

• Like 1
Opublikowano
2 godziny temu, vodz napisał(a):

No jak byś w 18 miesięcy miał byki po ponad 900 kg...

Mój rekordzista miał 953 w 25 i pół miesiąca. Krzyżówka hf i chl poszedł na żywa wagę bo tylko tak sprzedaję.

Ostatnio hf równe 20 miesięcy miał 830kg ale tylko pojedynczy taki przypadek miałem. 

• Like 1
Opublikowano
Godzinę temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

Jak u nas płacą za byki, Tychów?

A 10300 za starą krowe to dobrze czy źle 🤔

Nie wiem..moz ktoś tu na forum wie jak Maciejek płaci i czy dużo się w zbogaci..taka krowę miałeś?