Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza 2025 i inne luźne wątki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
6 minut temu, malaczarna napisał(a):

Mój kundel. Spacer nie pomógł na bol glowy

IMG_20260101_123459.jpg

Bo pić to trza umic 

Do 2 posiedzielismy. Teraz małe biznesy chciałem jechać robić ale stwierdziłem że nie ma sensu. Jakbym @Łoleka miał bliżej to tak, no bo on to by to doprowadził do używalności 😉 

Byki oprzatniete można jechać pierwszy dzień nowego roku z dziedzicem dalej świętować. 

Drobną awarie rano miałem 🤦

17672737289721588473821409262111.jpg

• Confused 1
  • Sad 1
Opublikowano
4 minuty temu, Wełpa napisał(a):

Ładny piesio😉

Czym się zatrułaś tym się lecz, albo Ibuprom 🤭 

Może butelkę wypiłam przez cały wieczór. Co to jest aż wstyd. 

Teraz, szymon09875 napisał(a):

Bo pić to trza umic 

Do 2 posiedzielismy. Teraz małe biznesy chciałem jechać robić ale stwierdziłem że nie ma sensu. Jakbym @Łoleka miał bliżej to tak, no bo on to by to doprowadził do używalności 😉 

Byki oprzatniete można jechać pierwszy dzień nowego roku z dziedzicem dalej świętować. 

Ala co w oko? Jezu u nas trzeba siedzieć i czekać na dyżur okulisty albo 11 albo 19

Opublikowano
2 minuty temu, wojtal24 napisał(a):

stronę wcześniej pisałaś jak to się zmieniłaś i nie będziesz sama złośliwie zaczepiać z Tomkiem zresztą podobnie 

obłuda tak od samego nowego roku 

Daj jej spokój, tam szare komórki się nie łączą, jeszcze sobie coś nazmyśla xD

Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, Łolek napisał(a):

Ja nadzwyczaj dobrze się czuje wódeczka była Finlandia trochę bimberku przy stole powiedzmy wiejskim, jedzenie w opór 

Nawet uczestnicy rolnika co żony szuka byli 

Roland filozof był 😄😄😄😄

ale pewnie sam 

Edytowane przez wojtal24
Opublikowano
11 minut temu, malaczarna napisał(a):

Dorato. Szukałam tego  carsko igristoje ale nie mogłam znaleźć. Jakieś Michelle wszędzie jest

Nie mam migren i bólów głowy. Bardzo rzadko jak mi ciśnienie spadnie poniżej 90

Najlepsze na kaca jest powietrze z pompki od materaca 

Opublikowano
1 minutę temu, malaczarna napisał(a):

A tam wstyd, raczej znak że często nie pijesz...

Przejdzie do wieczora, z moich obserwacji wynika że kobietom zawsze szybciej przechodzi 😊

Opublikowano
3 minuty temu, szymon09875 napisał(a):

Bo pić to trza umic 

Chyba awantura była? na pace siedzisz, kajdanki masz założone...? 🤭

Co ci się stało?

Opublikowano
3 minuty temu, wojtal24 napisał(a):

stronę wcześniej pisałaś jak to się zmieniłaś i nie będziesz sama złośliwie zaczepiać z Tomkiem zresztą podobnie 

obłuda tak od samego nowego roku 

Napisałam że nie będę złośliwa odpowiadając na cos ktoś napisał a nie że nie będę zlośliwa wcale. 

Opublikowano
Teraz, Wełpa napisał(a):

A tam wstyd, raczej znak że często nie pijesz...

Przejdzie do wieczora, z moich obserwacji wynika że kobietom zawsze szybciej przechodzi 😊

Ja wino rzadko pije nawet... Źle się czuję po alkoholu odkąd mnie w szpitalu zarazili WZW B. Kiedyś to mogłam a teraz to smiech

• Confused 1
Opublikowano (edytowane)
32 minuty temu, Łolek napisał(a):

Kurna ja już wytrzezwiony a nowego tematu nie ma, kogo wyście wybrali, żadnej sprawczości albo umoczony w jakieś afery i mają na niego haki,co za czasy 

Ucząc się od was, zdecydowałem się moim zdaniem na, jak to nazywacie, mniejsze zło. 

Edytowane przez Chłoporobotnik
  • Like 1
Opublikowano
3 minuty temu, malaczarna napisał(a):

Ala co w oko? Jezu u nas trzeba siedzieć i czekać na dyżur okulisty albo 11 albo 19

Jakiś paproch mi wpadł, wypadło po chwili ale podrażniona gałka jest i przy mruganiu boli więc się na Brauna zrobiłem 🫣

Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, Łolek napisał(a):

Najlepsze na kaca jest powietrze z pompki od materaca 

Najlepsze na kaca aby go nie mieć wcale to jest 1,5 łyzki sody oczyszczonej rozpuszczonej w ciepłej wodzie i wypić.

Jednak to robi się w tym samym dniu ci się piłoca nie następnego dnia. 

Edytowane przez Bezduszna
  • Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, Bezduszna napisał(a):

Napisałam że nie będę złośliwa odpowiadając na cos ktoś napisał a nie że nie będę zlośliwa wcale. 

Kaśka ty tu się pojawiłaś jak Filip z konopi i tak samo pierniczysz. Takim pisaniem to ty sobie na szacunek nie zapracujesz. 

Opublikowano
8 minut temu, szymon09875 napisał(a):

Bo pić to trza umic 

Van / busik z kratką?

Opublikowano
1 minutę temu, malaczarna napisał(a):

Ja wino rzadko pije nawet... Źle się czuję po alkoholu odkąd mnie w szpitalu zarazili WZW B. Kiedyś to mogłam a teraz to smiech

No coś o tym wiem... Taka jedna pani była na zakaźnym przez tą chorobe i brała strasznie drogie leki ale refundowane.

Opublikowano
8 minut temu, szymon09875 napisał(a):

Bo pić to trza umic 

Ten sprzynt co to śmy o nim wczoraj korespondowali?.  

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, 6465 napisał(a):

Takim pisaniem to ty sobie na szacunek nie zapracujesz. 

Jeśli tak mam nie pisać to niech najpierw zobaczy na jaki tekst opowiadałam a nie pisze aby pisać ponieważ nie lubię jeśli coś mi się zarzuca czego nie miałam na myśli.

Ja nigdy u was nie zasluze na szacunek ponieważ nie mam ziemi i zwierząt. Taka niestety jest prawda. 

Edytowane przez Bezduszna
Opublikowano
3 minuty temu, Bezduszna napisał(a):

Najlepsze na kaca aby go nie mieć wcale to jest 1,5 łyzki sody oczyszczonej rozpuszczonej w ciepłej wodzie i wypić.

Najlepszy na kaca to jest dobry bimber poprzedniego dnia ... Odkąd przerzuciłem się na samoróbkę to muszę na prawdę ostro zachlać aby mieć jakieś objawy kaca ...

• Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano
Teraz, malaczarna napisał(a):

Ja przeszłam bezobjawowo 

No ja tam bardzo się na tym nie znam, tak mi mówiła. 

1 minutę temu, Tomasz0611 napisał(a):

Najlepszy na kaca to jest dobry bimber poprzedniego dnia ... Odkąd przerzuciłem się na samoróbkę to muszę na prawdę ostro zachlać aby mieć jakieś objawy kaca ...

A ile? To znaczy ile ostro zachlać? 100ml 200 ml?😯😁

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v