Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza 2025 i inne luźne wątki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
8 minut temu, Chłoporobotnik napisał(a):

Kup se do pomocy twojej zdechłej emce. Albo od razu z grubej rury ładowarkę jak na bambra przystało.

Chciałbyś taką emkę jak moja ...zazdrośniku orginał z pierwszych rąk

Opublikowano
16 minut temu, Chłoporobotnik napisał(a):

Toć to trup i z turem w dodatku.

Dasz 36tyś za 60tkę?

Opublikowano
Teraz, Chłoporobotnik napisał(a):

Ta, chyba za 3 siuntki.

I będą stały w pokrzywach.

Opublikowano

a wyscie na kolege tych bandytow niedawno glosowali..

ilu hiszpanow zginelo ??

ee to nie nasi ,to podlasiaki . skad oni na maczety wezna ?

teraz to jest amatorka i podrabiance..

kiedys to sie dzialo-walki na ulicach, tabuny goniace sie z policjantami, bron gladkolufowa . gaz lzawiacy,armaki wodne.

a dzisiaj po kozlowku noca chodze z zona bez strachu...

4 godziny temu, jahooo napisał(a):

a jak myślisz ? mam wiedzę, że częściej, niż ci się wydaje, dlatego bardzo często w przypadku meczów jest eskorta policji autokarów z kibicami, tu powinien ktoś beknąć za jej brak

takie akcje sa czesto i zawsze na onecie o nich pisza, wiec wczym masz problem ??

przestan oddychac -bo powietrze znad niemiec plynie 😂

4 godziny temu, jahooo napisał(a):

no i tu pytanie - dlaczego kibice z innego kraju nie dostali ochrony, drugie pytanie - jak kibole się zorganizowali, że nasze służby o niczym nie wiedziały

to już kolejny atak na służby - wcześniej policjantka, która była w związku z jakimś bandziorem, teraz śłużba więzienna, ciekawe, kiedy zaczną szkalować wojsko

juz ci palma bije ostro.

kolejny po porzeczce i pawiu ..

Godzinę temu, Krzysztof81 napisał(a):

Tak jest dokładnie. Widze takie przejazdy kilka razy w roku.

niestety to norma. 

47 minut temu, wojtal24 napisał(a):

kilka dni temu w Polsce nie wiem gdzie dokładnie była akcja że gość napad z maczeta czy nożem nie wiem czy nie miał broni na firmę (nie znam szczegółów) i policja go zastrzeliła dziś była sekcji i cztery dziury postrzałowe 2 gdzie w nogach i 1 w klatkę piersiową i 1 w głowę i moja żona oburzona że jak policjanci tak mogli tylko nikt nie rozumie jaka to est adrenalina i stres

w bastione pis-u i katolicyzmu a gdzie indziej ??

Opublikowano

Macie problemy 🤦 

Pioter chciał 60ke żeby spokojniej robić a kupuje wladka bo jest okazja 

A mówił zawsze że on nigdy taki jak ja nie będzie 🤣

Ja jak patrzę na to wszystko to mogłem rok temu tego fynta brać. Bym chociaż wiedział co mam 

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, Chłoporobotnik napisał(a):

Kup se jeszcze trochę krów albo ziemi dobierz - ewidentnie za mało roboty masz.

Krowy to ja sprzedałem ostatnio z 10 sztuk 😛 a ziemi z chęcią wziąłem 20ha i drugie tyle bym wzią 😛👍

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, szymon09875 napisał(a):

Macie problemy 🤦 

Pioter chciał 60ke żeby spokojniej robić a kupuje wladka bo jest okazja 

A mówił zawsze że on nigdy taki jak ja nie będzie 🤣

Ja jak patrzę na to wszystko to mogłem rok temu tego fynta brać. Bym chociaż wiedział co mam 

Jeszcze nie zgłupiałem i myślę, że nie zgłupieję aby remont w domu robić i kobitę mieć.

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, Chłoporobotnik napisał(a):

Wrażenie to mam takie, że powinieneś sobie inny obiekt do przypie*dalania znaleźć.

Tak 🤔🤭🤣🤣🤣 

Teraz, 12Pafnucy napisał(a):

Nie kłócić sie... dzieci...

Gdzie tu kłótnia 🤔🤭 piotruś to trochę innaczej określił zazdrośnik jeden 🤭😁

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v