Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza 2025 i inne luźne wątki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 godziny temu, Wpaw napisał(a):

I do tego jeszcze wredna 🙆😁

Też się nie orientuję, myślałem że może ty coś wiesz...

Przynajmniej jestem szczera. 

Lepiej powiedzieć najgorszą prawdę niż skłamać prosto w oczy. 

Opublikowano
11 godzin temu, Wpaw napisał(a):

nowy zakup będą? Wcześniej miałem maxicat ale tamte to 60zl para.

1763626421392126632090754199389.jpg

Po ile  ? I ile to wytrzymuje ?

9 minut temu, Karol6130 napisał(a):

I znowu wydatki 

Akumulatorki ducha wyzioneły 

Trzeba był zapożyczyć od mf 

Teraz muszę pomyśleć o jakie w gopsie wnioskować

Co polecicie?

2x74 ah  680a

ZAP 

• Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, Bezduszna napisał(a):

Przynajmniej jestem szczera. 

Lepiej powiedzieć najgorszą prawdę niż skłamać prosto w oczy. 

3 godziny temu, Bezduszna napisał(a):

Nie doczekanie twoje ani w jednej sprawie ani w drugiej.

Ale to aż tak ostro? Za co? Jadą tu po tobie równo, ja starałem się być miły choć nie zawsze mogłem. Nie potrzeba mi pisać z narcyzem. 🙋

Edytowane przez Wpaw
Opublikowano

Witajcie. Niedawno zdiagnozowano u mnie spektrum autyzmu. Spotykam się z pewną panią  i jakiś czas temu powiedziała ona, że mam autyzm. Trochę mnie to zaciekawiło, poczytałem trochę na ten temat i poszedłem do specjalisty. Badania stwierdziły to samo. Od zawsze czułem się inaczej niż reszta i odstawalem od większości ludzi. Czy są osoby na forum, które również zmagają się z tą przypadłością? Chętnie porozmawiam o tym.

Pozdrawiam

Opublikowano
30 minut temu, Karol6130 napisał(a):

Jak stanie to lepsze drożdże 

Gdzie drożdże 😱🤦... wódka, a najlepiej bimber 🤷...

20 minut temu, Karol6130 napisał(a):

I znowu wydatki 

Akumulatorki ducha wyzioneły 

Trzeba był zapożyczyć od mf 

Teraz muszę pomyśleć o jakie w gopsie wnioskować

Co polecicie?

2x74 ah  680a

Po uj Ci dwa🤔...jeden 120 powyżej 700A

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
16 minut temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

ZAP 

Po 5 zł mi chyba liczył, to znaczy paczkę mi sprzedał, paczkę mi dał, bo to kolega. 

Edytowane przez Wpaw
Opublikowano

mroz zelzal, ma padac snieg.

3 godziny temu, Wpaw napisał(a):

No i na energy 2000 🙆😁

byles kiedys ??

4 minuty temu, MyDoom napisał(a):

Witajcie. Niedawno zdiagnozowano u mnie spektrum autyzmu. Spotykam się z pewną panią  i jakiś czas temu powiedziała ona, że mam autyzm. Trochę mnie to zaciekawiło, poczytałem trochę na ten temat i poszedłem do specjalisty. Badania stwierdziły to samo. Od zawsze czułem się inaczej niż reszta i odstawalem od większości ludzi. Czy są osoby na forum, które również zmagają się z tą przypadłością? Chętnie porozmawiam o tym.

Pozdrawiam

znowu...witamy po przerwie 😂

Opublikowano
5 minut temu, MyDoom napisał(a):

Pozdrawiam

eee tam pierdoly  ,wazne ze sie spotykasz z pania  😜

• Haha 2
Opublikowano
2 minuty temu, jacus napisał(a):

mroz zelzal, ma padac snieg.

byles kiedys ??

znowu...witamy po przerwie 😂

Na Woodstocku

2 minuty temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

Ja kupuję ostatnio tanie verkatto po 1,9 

Znajomy na ociepleniach kupuje chłopakom. 

Opublikowano
Bogdan_ja napisał:

5 minut temu, MyDoom napisał(a):

Pozdrawiam

eee tam pierdoly  ,wazne ze sie spotykasz z pania  😜

z @bezduszna?🤔🤭🤭🤭

• Haha 2
Opublikowano
Krzysztof81 napisał:

40 minut temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

ZAP 

Dobre są i do tego chyba polskie. Z Centry chyba najlepsze z krajowych.

Ukraińskie te pomarańczowe też dobrze trzymaja.

Centry u mnie 5-6 lat chodzą a teraz kupiłem markę własną z Granit ale chyba lipa bo od wiosny a już wydaje mi się że słabo kręci.

malaczarna napisał:

Godzinę temu, Qwazi napisał(a):

https://www.facebook.com/share/r/1DSQ2Kca1B/

Do JD to wsiadł a na halę nie poszedł paru krów wydoić 🤷 

Ja bym...nie był🤷

Z 15 kg ważą 

można z tego jakiś szklany stolik kawowy zrobić

Opublikowano
47 minut temu, MyDoom napisał(a):

Pozdrawiam

Po co te szopki znowu idioto?

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, Wpaw napisał(a):

Ale to aż tak ostro? Za co? Jadą tu po tobie równo, ja starałem się być miły choć nie zawsze mogłem. Nie potrzeba mi pisać z narcyzem. 🙋

Po prostu już chyba weszłam w rytm obronny przed każdą osoba tutaj. Podziękuj swoim znajomym z forum. 

Narcyzm dobre. Pierwszy raz ktoś mi to powiedział może to prawda może nie jednak widocznie coś w tym jest.  W takim razie myśl sobie co chcesz nie interesuje mnie to. 

Edytowane przez Bezduszna
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v