Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza 2025 i inne luźne wątki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
24 minuty temu, Baks00 napisał(a):

@6465 

Co do gruszek to tylko 🤤🤫 Już ostatnie butle 😭

Co do 🍆 - najprościej zapiec z mięsem mielonym w piekarniku.

Robiłeś salsę w tym roku???

IMG20251114173439.jpg

Nie robiłem. Nie mam czasu

• Sad 1
Opublikowano
Teraz, Chłoporobotnik napisał(a):

No ja tam wolę kupkę pieniędzy...

No mam ...trochę...

Jakoś mnie to nie cieszy...

Większą radość jak się kajtne 🏍️...

Pieniądze to tylko papierki ...

Co w tym fajnego?

Za cholerę nie wiem...

Opublikowano
Teraz, 12Pafnucy napisał(a):

No mam ...trochę...

Jakoś mnie to nie cieszy...

Większą radość jak się kajtne 🏍️...

Pieniądze to tylko papierki ...

Co w tym fajnego?

Za cholerę nie wiem...

A fajne... 

Teraz, Mateusz1q napisał(a):

nie mam dzieci więc biedny 

Tak? To ciekawe... 

Zrzut ekranu 2025-11-14 180655.png

Opublikowano
Teraz, Bezduszna napisał(a):

Kowalsky uspokój się 🤣

Tak to mów do siebie... Panie hochsztaplerze.

No nie pojmuje...

Co fajne?

Liczenie papierków?

Toż to ....mdłe takie...

Ale wiesz jak cieszy, że są? Ja wolę jak sobie leżą niż na przykład do chałupy coś sobie kupić... 

Opublikowano
1 minutę temu, Chłoporobotnik napisał(a):

Ale wiesz jak cieszy, że są? Ja wolę jak sobie leżą niż na przykład do chałupy coś sobie kupić... 

Jak mogą papierki cieszyć....no za cholerę nie łapie...

No nic a nic...

..dałeś się otumanić systemowi Pioter...

Twoje gadanie że ty po za tym....warte nic....

Opublikowano
Teraz, Mateusz1q napisał(a):

prze idź już o tym rozmawialiśmy, to było w kontekście mnie, trochę siwych włosów jest ale nie aż tyle 

Też mi wielkie bogactwo - nie mam dzieci i miał nie będę a za najgorszego biedaka się nie uważam...

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Chłoporobotnik napisał(a):

Doblo? Do garażu nie wejdzie.

Nieeee...łon dobrze blacharkę robi💪💪💪...Doblo już pogonił, teraz się Cadillakiem wozi🤷...

...ale moje Doblo ma dwa razy grubszą podlogę...jego to robota🤩

Edytowane przez Qwazi
Opublikowano

Jak mogą papierki cieszyć....no za cholerę nie łapie...

No nic a nic...

..dałeś się otumanić systemowi Pioter...

Twoje gadanie że ty po za tym....warte nic....

W czym? Ty serio sądzisz, że jestem w gorszej sytuacji niż ty na przykład pod względem agencji? To naprawdę głupi jesteś jeśli tak uważasz...

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
    • Przez mszk8
      Czy ktoś z użytkowników AF ma w swoim gospodarstwie zainstalowany monitoring. Czy się sprawdza? Warto się bawić w kupywanie kamerek internetowych ciągnięcie całej linii gdy kamerka jest ok 100m od kompa??
  • Dodaj nową pozycję...
v