Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza 2025 i inne luźne wątki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Godzinę temu, konteno napisał(a):

stihl napewno ale o huśce pierwsze słysze choć możliwe bo łatwiej zlecić komuś czyjeś bebechy wsadzić w obudowe ze swoim logo i narzucić swoją marżę

karcher robił dla Wurtha kiedyś myjki i odkurzacze i szło to pewnie połowe drożej 

Kiedyś ktoś mi tu pisał na forum że myjki z Husqvarna to nilfisk w czerwonym kolorze . Ze tylko znaczek Husqvarna i kolor 

Opublikowano
7 minut temu, Kallina86 napisał(a):

@Wpaw Obecność 2 lepsza od 1 czy gorsza czy podobna? Obejrzałam 1. Całkiem spoko, ale mało mnie "przestraszyła" xD 

Mówiłem że spoko 🤗 2 coś podobnego.

I co nic się nie dygałaś?🙆

Opublikowano
3 minuty temu, Wpaw napisał(a):

No nie. Ale film jako film, to spoko. Trzyma w napięciu, wzbudza ciekawość. Ale jako horror to taki mało straszny. 

• Like 2
Opublikowano
3 minuty temu, Wpaw napisał(a):

Mówiłem że spoko 🤗 2 coś podobnego.

Widać że dwóch dziewczyn które oglądały to ty miałeś większego stracha niż my 🤣

1 minutę temu, 12Pafnucy napisał(a):

...nie wymagaj za dużo...

Ja nie wymagam tylko lubię mieć przeciwnika którego nie jestem w stanie tak szybko rozpracować.

Można było przy jego atakach zasnąć. 

Opublikowano
4 minuty temu, Kallina86 napisał(a):

No nie. Ale film jako film, to spoko. Trzyma w napięciu, wzbudza ciekawość. Ale jako horror to taki mało straszny. 

Ja jak się nieraz naoglądam  horrorów to się budzę w nocy 🤭

4 minuty temu, Bezduszna napisał(a):

Widać że dwóch dziewczyn które oglądały to ty miałeś większego stracha niż my 🤣

Ja nie wymagam tylko lubię mieć przeciwnika którego nie jestem w stanie tak szybko rozpracować.

Można było przy jego atakach zasnąć. 

Bo ja jestem bardzo wrażliwy

6 minut temu, Kallina86 napisał(a):

To może teraz ty byś mi coś poleciła... Bo nudy a obejrzałby co.

• Confused 1
Opublikowano (edytowane)
32 minuty temu, Bezduszna napisał(a):

@jacor73

Nareszcie zastosowałeś kopiuj/ wklej 

Niestety jednak zrobiłeś to po fakcie kiedy jeszcze mogłeś coś ukryć a tak wyszło jak wyszło. Słaby z ciebie przeciwnik

Znaczy to ze chcesz udawać i pisać tak jak uważasz tylko lepiej ci by wyszło jak byś robił  kopiuj / wklej wtedy może by było lepsze przedstawienie. 

Tak to jest marne i żadnego w tym pazura. 

Ja biedny człowiek, nie mam polotu do ciebie jako grafika komputerowego, specjalisty w każdej dziedzinie🫣

A i jeszcze z takimi technikami operacyjnymi, to tu nikt sobie nie poradzi🤫

Edytowane przez jacor73
  • Like 1
Opublikowano
37 minut temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

No dokładnie, wiem nawet coś więcej ale to jest prywatna sprawa 

ty to jednak lepiej starą myjke oddaj do naprawy bo im wiencej robisz tym mniej czasu na pisanie głupot

Opublikowano
Godzinę temu, Bezduszna napisał(a):

To nie jest odpowiedź na moje pytanie. 

Nie orzekrecaj nie pytam się kto ma jakie hobby czy na czym skupia się na codzien 

Pytam się jasno czym ci to przeszkadza  to że okazało się że jestem kobietą 100% a nie mężczyzna za którego mnie tu braliście? 

sztuczna inteligencja to chyba jest rodzaju zenskiego ??

37 minut temu, Desperado napisał(a):

Owca jakby przyszła na spotkanie to bym uwierzył że łorawian wynajął, ale jak była kobita, czy coś na wzór, to wierzę @Qwazi bo to gościu na poziomie.

od poczatku pisze ze to nie orawiok..

to jest eksperyment wlscicieli af.poczytajcie czym ta firma sie zajmuje...sa tam zdjecia prcownc -moze ktoras z nich byla  w warszawie 🤣

czemu  nie potrafila przeczytac kodu chapta ??

to jeszcze dziala na najprostsze ai -te lepsze juz daja rade..

Opublikowano
4 minuty temu, jacor73 napisał(a):

Ja biedny człowiek, nie mam polotu do ciebie jako grafika komputerowego, specjalisty w każdej dziedzinie🫣

Skończyłeś?

Tak szybko się podałeś? 

Czy już nie ma partnera przy tobie kto by cię za rączkę prowadził? 

A podjąłeś się samemu coś napisać aby wyjść z twarzą🤣

Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, Bezduszna napisał(a):

Skończyłeś?

Tak szybko się podałeś? 

Czy już nie ma partnera przy tobie kto by cię za rączkę prowadził? 

A podjąłeś się samemu coś napisać aby wyjść z twarzą🤣

Tak, na dziś skończyłem.

Tak poddałem się.🤫

Nie ma przy mnie partnera, który prowadzi mnie za rękę.🤫

Fajną masz dłoń, taką kobiecą i te paznokcie takie zadbane jak typowa warszawianka🤭🤭

W dniu 21.09.2025 o 21:35, Bezduszna napisał(a):

Nie mam zegarka ale masz. Zrobiłam zdjęcie z komórką bo nie noszę zegarka.  Niedowiarku 

IMG_20250921_213407237_HDR~2.jpg

Edytowane przez jacor73
Opublikowano
7 minut temu, jacor73 napisał(a):

Tak, na dziś skończyłem.

Czy to grożba? 

10 minut temu, jacor73 napisał(a):

Nie ma przy mnie partnera, który prowadzi mnie za rękę.🤫

To powiedz mu aby sam się ze mną zmierzył a nie zasłaniał się kimś kto nie ma żadnego polotu. 

Opublikowano
4 minuty temu, Bezduszna napisał(a):

Czy to grożba? 

To powiedz mu aby sam się ze mną zmierzył a nie zasłaniał się kimś kto nie ma żadnego polotu. 

Jaka groźba, ja tu wszystko traktuję jako zabawę, ty podobno też🤔

Przekażę, tylko nie wiem komu🤔

Opublikowano (edytowane)

@jacor73

Przecież to ty mi grozisz nie ja tobie. 

Jeśli traktujesz to jako zabawę to dlaczego atak za atakiem był na Agresta na nawozach? 

Było widać że chcesz go wykończyć. 

Że ja traktuje to jako zabawę to jest to od dawna wiadome 

Ty traktujesz nie jako zabawę tylko chcesz pokazać że jeszcze na coś cię stać. 

Ty już wiesz komu masz przekazać nie udawaj Greka. 

Edytowane przez Bezduszna
Opublikowano
Taki mi się dowcip skojarzył podczas czytania forum dziś. Dochodzenia, teorie spiskowe, ktoś kimś steruje, komuś informacje przekazuje. Mroczne klimaty. Fajnie xD 

Przyszła kura do wielkiego bossa mafii, Dona Corleone i mówi:
- Chcę do mafii.
A Don jej na to:
- Nie ma żadnej mafii!
To poszła kura do doradcy Dona, Consiliera Pietro i mówi:
- Chcę do mafii.
A ten jej na to:
- Nie ma żadnej mafii!
Wtedy poszła kura do kapitana mafii, Długiego Joe i mówi:
- Chcę do mafii.
A Długi Joe na to:
- Nie ma żadnej mafii!
Wkurzyła się kura i wróciła do kurnika. Otoczyły ją koleżanki i pytają:
- Jak tam było? Wstąpiłaś do mafii? Wzięli cię?
Na wszystkie pytania kura odpowiadała:
- Nie ma żadnej mafii!
I wtedy kury zrozumiały.
I zaczęły się jej bać.
  • Like 2
  • Haha 2
Opublikowano
8 minut temu, Bezduszna napisał(a):

@jacor73

Przecież to ty mi grozisz nie ja tobie. 

Jeśli traktujesz to jako zabawę to dlaczego atak za atakiem był na Agresta na nawozach? 

Było widać że chcesz go wykończyć. 

Że ja traktuje to jako zabawę to jest to od dawna wiadome 

Ty traktujesz nie jako zabawę tylko chcesz pokazać że jeszcze na coś cię stać. 

Ty już wiesz komu masz przekazać nie udawaj Greka. 

Weź no pokaż w którym miejscu grożę komukolwiek, tym bardziej tobie?

Atak na agresta? nie bądź śmieszna, pokaż w którym miejscu go zaatakowałem.