Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza 2025 i inne luźne wątki

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

To chyba jałówka SM

Takie zostają na hodowlę 

A ta to wyjątkowy okaz, duża, ciekawska i zdolna

Matka była kryta na 3 ciele przed dzień swoich 3 urodzin

Tylko trochę obolała jest, tył ma trochę niepełnosprawny, nogi ją bolą, stawy od urodzenia takie dziwne trochę 

Opublikowano

cimno,zimno,mgla, przymrozek .

9 godzin temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

Słyszał ktoś o maści z muchomora czerwonego na różne bóle ?

a po co, jesli masz sprawdzone specyfiki i juz konar plonie.

8 godzin temu, Kallina86 napisał(a):

Skoro tak mówisz, to może to przemyśle xD

Obyś od tego słodkiego życia cukrzycy nie dostał :D 

A co tam w środku masz?

Się nie rozpędzaj, ja tu jeszcze pierwszej młodości przeżywać nie skończyłam :P 

to nie rob przerw tylko od razu druga 😂

• Haha 2
Opublikowano (edytowane)

Doi się i jadę do Białej,jeździłeś po kredę.

Jak wrócę to może co opryskam,jeszcze wąż ma przyjść do beczki niby bardzo elastyczny w niskich temperaturach,bo stary 20lat i juz co go ruszę to pęka.

8 godzin temu, Bezduszna napisał(a):

Człowiek który chce to zrobić  nie pisze  tego na żadnym forum @Qwazi zrób z nim porządek mnie się tylko cisną na usta same słowa które kobiecie nie wypadają 

Poza tym dzisiaj już jednemu powiedziałam co myślę o nim  drugiemu nie zamierzam 

Jeśli są to żarty to nie są na miejscu.

Jak by ktoś takiego powiedział powiedzmy w przychodni czy szpitalu to personel takiego typa nie może wypuscić z budynku takie są przepisy.

Edytowane przez Strongman
Opublikowano
29 minut temu, szymon09875 napisał(a):

Po 2500 120 kg + nie chcesz ? Hf i nieraz jakiś mm się trafi

Do 2 tys. Szukam...

Coś ostatnio mało..

Teraz zobaczyłem ogłoszenie....za 3 tys. 4 m-ce brązowy...ale jakoś...obawy mam...

Opublikowano
8 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Do 2 tys. Szukam...

Coś ostatnio mało..

Teraz zobaczyłem ogłoszenie....za 3 tys. 4 m-ce brązowy...ale jakoś...obawy mam...

1200 HF cherlawy. takie coś to tylko mój małżonek potrafi kupić 

• Haha 1
  • Confused 1
Opublikowano
Teraz, szymon09875 napisał(a):

Po 1680 4 sztuki kupiłem dziś. 

Dwa hf i dwa SM 

Od rolnika czy handlarza? Ja wypadłam z kolejki. Mój pierwszy zakup od stycznia.

1 minutę temu, Krzysztof81 napisał(a):

To moje 2 domowo-podwórkowe:

20251003_165636.jpg

Prawie jak yin i yang

• Haha 1
Opublikowano

Te akurat od rolnika handlarza. Robi tak jak ja kiedyś, trochę trzyma trochę handluje. W zeszłym roku brałem od niego też takie starsze jak teraz. 

Od rolnika hf 3 tyg po 1000 biorę. Wczoraj dzwonił że się urodził kolejny, na koniec miesiąca będzie. 

Opublikowano
13 godzin temu, Krzysztof81 napisał(a):

Weźcie już skończcie. Wiadomo że Pioter i tak kupi szejsiątke i tak nawet jakby zetora za darmo dawali. Nawet Marcin takiego zamieszania nie robił z ursusem chociaż dzisiaj juz by pewnie nie kupił, ale się nie przyzna.

Jak kilka razy zapytałem o piłe to zaraz opierdol dostałem, a tu codziennie szejsiątka kontra zetor.😉

Kupił bym , ale już nie 4 tylko większego jakąś 1234 

• Haha 1
Opublikowano
37 minut temu, szymon09875 napisał(a):

Po 1680 4 sztuki kupiłem dziś. 

Dwa hf i dwa SM 

Wiek , waga?

Mało ogłoszeń ostatnio....stałych nie mam...był, ale sam w opas poszedł...

1 godzinę temu, jacus napisał(a):

cimno,zimno,mgla, przymrozek .

No patrz...

U mnie Polska B, a u ciebie koniec świata na zadupiu, a pogoda taka sama ..

..mały ten świat....echch....🤷

Opublikowano
1 godzinę temu, Strongman napisał(a):

Doi się i jadę do Białej,jeździłeś po kredę.

Jak wrócę to może co opryskam,jeszcze wąż ma przyjść do beczki niby bardzo elastyczny w niskich temperaturach,bo stary 20lat i juz co go ruszę to pęka.

Jak by ktoś takiego powiedział powiedzmy w przychodni czy szpitalu to personel takiego typa nie może wypuscić z budynku takie są przepisy.

Każda osoba która tak mówi ma problem sam z sobą. 

Jeśli mówi to w takim miejscu jak szpital, przychodnia to znaczy że woła o pomoc

Jeśli naprawdę chce to zrobić milczy i robi to. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v