Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza 2025 i inne luźne wątki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
13 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Nie jesteśmy parą...😆

...chłopcze, ostatnio mnie się czepiasz na wszystkie możliwe sposoby..

Rozumiem że chcesz mnie sprowokować do kłótni, ale troszeczkę za chudy w uszach jesteś...☺️

Dziadku ja nie czepiam się ani nie prowokuję , a czy jestem cienki czy gruby w uszach to nie Tobie oceniać 😉

• Haha 2
Opublikowano
3 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Weź się nie ośmieszaj ... Co ty tam masz. Kurnik zbity z kilku desek i brudne pazury ... A i pogryzione przez psa meble xD

Widzisz jak ty mało i mnie wiesz. Widać że cię boli że masz tylko strzępki informacji. Może i dobrze nie macie nic na mnie

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, Bezduszna napisał(a):

Widzisz jak ty mało i mnie wiesz. Widać że cię boli że masz tylko strzępki informacji. Może i dobrze nie macie nic na mnie

Nic na Ciebie nie mamy bo nic nie masz barani poganiaczu oprócz renty babki i roboty w tartaku xD

• Like 1
Opublikowano
Teraz, Nieustraszony1044 napisał(a):

Możesz wymyśleć coś lepszego 🤣

Marcyś nie wymyślaj, myślenie niejest twoją mocną stroną, grzecznie przeproś wszystkich i bądź grzeczny. To nie forum dla dresiarzy, gdzie najważniejszy jest ten, co najwięcej dzre ryja i najbardziej bluzga. 

• Haha 3
Opublikowano
3 minuty temu, Belaruss820 napisał(a):

Witam. Chce kupić opony do kugi na zimę. Znalazłem klebery, z koncernu michelin. Cenowo wychodzą korzystnie,bo już klasę wyżej to trzeba ponad 700zl/szt wydać.

https://www.oponeo.pl/dane-opony/kleber-krisalp-hp3-suv-235-55-r17-103-v-xl/579404636

https://www.oponeo.pl/dane-opony/debica-frigo-suv-2-235-65-r17-108-h-xl/598763266?origin=shopping&utm_source=google&utm_medium=cpc&gad_source=1&gad_campaignid=22598281824&gclid=CjwKCAjw04HIBhB8EiwA8jGNbdFcTs87FmfYH5ghHU8qqVTTS7yiP7_KH3Q7Iihnlmav3cUAyotdlRoCjvgQAvD_BwE

Takie sobie kup, dobre są 

3 minuty temu, jahooo napisał(a):

Marcyś nie wymyślaj, myślenie niejest twoją mocną stroną, grzecznie przeproś wszystkich i bądź grzeczny. To nie forum dla dresiarzy, gdzie najważniejszy jest ten, co najwięcej dzre ryja i najbardziej bluzga. 

Ja tu jestem dla rozrywki  , nikogo nie będę przepraszał 

• Haha 2
Opublikowano (edytowane)

Dębica frigo jest niezła za te pieniądze, ciekawe jakiej produkcji, pewnie już Turcja

Miałem takie klebery - dobre, miękkie - tylko przez tę miękkość wytrzymały tylko dwa sezony

Edytowane przez jahooo
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, jahooo napisał(a):

Miałem takie klebery - dobre, miękkie - tylko przez tę miękkość wytrzymały tylko dwa sezony

Albo miękkie i lepiej sobie radzące z śniegiem albo wytrzymujące wiele kilometrów, trzeba wybrać co dla nas ważniejsze.

Edytowane przez Tomasz0611
  • Like 1
Opublikowano
7 minut temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

Możesz wymyśleć coś lepszego 🤣

Oczywiście...

Jesteś bardzo miłym i mądrym kolegą...

Bardzo pomocnym dla wszystkich tutaj..

Zawsze można liczyć na Ciebie...

...i zawsze uważałem że niezwykle inteligentny też jesteś...

...może być...🤔☺️?

• Haha 3
Opublikowano
23 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Nic na Ciebie nie mamy bo nic nie masz barani poganiaczu oprócz renty babki i roboty w tartaku xD

Widzisz jak ty mało o mnie wiesz. Za każdym razem jednak pudło chłoptasiu

Bajki możesz sprzedawać ale pamiętaj to tylko bajki 

• Haha 2
Opublikowano
34 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Weź się nie ośmieszaj ... Co ty tam masz. Kurnik zbity z kilku desek i brudne pazury ... A i pogryzione przez psa meble xD

Więcej chyba nic onnie ma może jeszcze kilka 🐏🐏🐑🐑🤣

Opublikowano
10 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Oczywiście...

Jesteś bardzo miłym i mądrym kolegą...

Bardzo pomocnym dla wszystkich tutaj..

Zawsze można liczyć na Ciebie...

...i zawsze uważałem że niezwykle inteligentny też jesteś...

...może być...🤔☺️?

To siebie chyba opisałeś 

Opublikowano
22 minuty temu, jahooo napisał(a):

Dębica frigo jest niezła za te pieniądze, ciekawe jakiej produkcji, pewnie już Turcja

debica letnie to czechy ..

Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, Bezduszna napisał(a):

@Nieustraszony1044 tylko że zapomniał że na tym forum są ludzie którzy dawno go pszejrzeli I wiedzą że za tą pewnością człowieka kryje się mały człowieczek który nic nie dokonał na tym padole. 

nie jest maly ,ma duze  zadbane gospodarstwo i zadbane zwierzeta ...taki onucy to malorolny pryszcz i nic wiecej, kiedys pokazal dwa rogacze to taka nędza ze zal patrzeć bylo  a jak zostal skrytykowany to plakal i  publicznie wolal moderatora 🤣🤣🤣🤣😲 wielki onucy co innych od konfidentow wyzywa a sam publicznie kapuje i placze 😜 

Edytowane przez Bogdan_ja
Opublikowano

@Bogdan_ja tylko powiedz mi jedno kto tu ma zwierzęta. Nie przypominam sobie aby Tomasz je miał wielokrotnie powtarzał i powtarza  w owoce i warzywa poszedł już dawno temu. 

Zadbane gospodarstwo skąd ta pewność może kogoś innego pokazał pamiętaj internet kłamie i nigdy nie wiadomo co kogo jest.

Jak pokazał by akt notarialny to inna para kaloszy a ja tu nic takiego nie widziałam. 

Teraz by się przydało samemu udowodnić jakie ma się byczki i ile się ich ma i w jakim stanie. 

Nie ze mną te nie numery 🤣

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v