Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza 2025 i inne luźne wątki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
6 minut temu, s_z_k napisał(a):

Prześwietlenie widzę już skończone 😂 

Dopiero się zaczyna. 

Uważaj na siebie 

3 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Ty się lepiej martw o swoje jaja, Krzysztof już odpowiednie buty z wzmacnianymi noskami wybiera do tego celu xD

Nawet nie zamierzam..

Ja wiem swoje kim jestem a on wyjdzie na damskiego boksera. 

Tyle będzie miał z tego 

• Haha 2
Opublikowano (edytowane)

@Qwazi powiem tak Łukasz jeśli tak ma na imię szybciej da nogi za pas niż da się zweryfikować to jest pierwsze 

Ja już powiedziałam swoje stanowisko w tej sprawie. Kiedy się spotykamy?. Sama jestem ciekawa z kim rozmawiam od około roku. 

Druga sprawa jest taka że nie możesz brać odpowiedzialności za wszystkich użytkowników. 

Edytowane przez Bezduszna
Opublikowano
4 godziny temu, Baks00 napisał(a):

Wczoraj  na pogrzebie pierwszej szefowej,zaprzyjaźniony ksiądz rodziny głosił kazanie -,,czy trumna ma kieszonki?"

Ja bym mu zadał to pytanie jak bym szedł zapłacić za msze i miejsce na cmentarzu 😁

Wczoraj  na pogrzebie pierwszej szefowej,zaprzyjaźniony ksiądz rodziny głosił kazanie -,,czy trumna ma kieszonki?"

Ja bym mu zadał to samo  pytanie jak bym szedł zapłacić za msze i miejsce na cmentarzu 😁

Ja bym mu zadał to samo  pytanie jak bym szedł zapłacić za msze i miejsce na cmentarzu 😁

• Like 2
Opublikowano
7 minut temu, Qwazi napisał(a):

Myślę, że już nikt nie będzie @s_z_k łączył z jakimiś wcieleniami, a i @Bezduszna i @Michał18 się zweryfikuje niedługo...

Ja nikogo nie sprawdzałem. Zadałem tylko parę pytań najmłodszej koleżance, bo dziewczyna z sąsiedztwa 🤷

Oczywiście nie ma problemu 😁 bardzo miło mi poznać wszystkich, pytania też mi nie przeszkadzają hahah 😄 Wcześniej próbowałam się szczerze mówiąc przedstawić ale było to chyba zablokowane przez moderatorów, ale z małą pomocą już mogę normalnie pisać 😊

Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, dsbh napisał(a):

Masz może zdjęcie tego czegoś ?

🙆‍♂️ 🤫😁

Taka bajka czeska :ph34r:.

A bez posagu 🤔 ?

Nie chce się wtrącać ale zaraz wyjdzie, że z córką rozmawiasz 🫣:ph34r:.

A tak na marginesie. jak mówiłem że @s_z_k to Szanowna Koleżanka to mnie wyśmiali 😁.

To w takim razie lepiej by do nich pasowało chudy, gruby,stary i do tego jeszcze zrzęda. 

Opublikowano
1 godzinę temu, 12Pafnucy napisał(a):

Po ile u Was...?

U nas tak plus minus 100, niezaleznie ile tam osób...

U nas co łaska, ile kto da. Msza to 70 zł teraz.

Godzinę temu, Qwazi napisał(a):

Wykluczyłem już taką możliwość 🤷

Ale to do córki dzwoniłeś 🤔 🤫 ?

55 minut temu, Bezduszna napisał(a):

Ja już w tym temacie nowych użytkowników się nie wypowiadam

Wystarczy to że mnie chcieli  wybić zęby i jajka obciąć ((których jaj)  jak wiadomo  nie mam na wierzchu

🙆‍♂️

13 minut temu, Bezduszna napisał(a):

To w takim razie lepiej by do nich pasowało chudy, gruby,stary i do tego jeszcze zrzęda. 

To chyba inne bajki oglądaliśmy 🤔.

KRUS zapłacony. Dopłat nie ma 😭 i jak tu żyć 😁 ?

2 minuty temu, Bezduszna napisał(a):

Każdy ma prawo pomagac drugiemu człowiekowi jak ktoś prosi o pomoc 

Czyli wszystkie drogi prowadzą do .......... @12Pafnucy 😁🤫.

Opublikowano (edytowane)
52 minuty temu, PAN88 napisał(a):

Ja bym mu zadał to pytanie jak bym szedł zapłacić za msze i miejsce na cmentarzu 😁

Też nie zrozumiałeś ,poza tym za co jemu płacić.?,,Zaprzyjazniony''

Edytowane przez Baks00
Opublikowano
Teraz, Baks00 napisał(a):

Też nie zrozumiałeś ,poza tym za co jemu płacić.?,,Zaprzyjazniony''

Królik ja nauczony że z tymi zaprzyjaźnionymi to najgorzej się wychodzi. Takie przykre doświadczenia ze wschodu 

Opublikowano
Godzinę temu, s_z_k napisał(a):

Również witam 😁 tu widzę że tylko grubo 😂

Ja już niezbyt często tu zaglądam bo multikonta zepsuły ten temat a z tymi co trzeba mam kontakt i bez forum 

Ale miło że z regionu ludzie się pojawiają 

• Like 1
Opublikowano
Godzinę temu, Bezduszna napisał(a):

Dopiero się zaczyna. 

Uważaj na siebie 

Nawet nie zamierzam..

Ja wiem swoje kim jestem a on wyjdzie na damskiego boksera. 

Tyle będzie miał z tego 

Zamknij się degeneracie i idź prosić szefa tartaku żeby cie przyjął do roboty chociaż trociny na gromade podgarniać.

• Haha 2
Opublikowano (edytowane)
35 minut temu, dsbh napisał(a):

U nas co łaska, ile kto da. Msza to 70 zł teraz.

To dobrze że co łaska w Wawie zależności jaki kościół. 

🙆‍♂️

A co jaja to nie potocznie jajniki potocznie one nie są na wierzchu tylko w środku.

Więc najpierw by musiał mnie rozkroic aby je obciąć a ja nie dam się tak szybko złapac a tym bardziej zabić. 

To chyba inne bajki oglądaliśmy 🤔.

Jeśli mówisz o Zbyszku i Qwazin to sie zgodzę jeśli mówisz o kawalera u to tak ich widzę jeszcze jest głupi i głupszy i Lucyfer więc wszystko zależy w która stronę sporzysz. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v