Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza 2025 i inne luźne wątki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
11 godzin temu, Tomasz0611 napisał(a):

No duszno, duszno, nie ma się jak wyszczać za stodołą, bo ludzie patrzą, Jacuś się tak żalił ;)

ja mam ten problem bo sąsiedzi mnie widzą 

Edytowane przez konteno
Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, Uziu92 napisał(a):

Co trzeba mieć w głowie żeby udawać kobietę na bądź co bądź publicznym forum ? A Ci co podjudzają to dajcie sobie spokój. Weekend jest, jak się komuś nudzi to niech sobie lepiej już piwko strzeli. 

Raz piszesz, że nie wiesz co tu się dzieje, a za chwilę wiesz, że facet udaje kobietę. Dobrze się czujesz?

Edytowane przez Ajeto
Opublikowano

Tak czytam piąte przez dziesiąte i mi wpadło w oczy coś o menopauzie...Łorawiok niewiasty w tym stanie szuka, czy jak🤔...wyjaśnijta mi w jednym poście, bo nie mam czasu czytać wszystkiego🙏

• Haha 1
Opublikowano
6 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Próbuje być złośliwy...jak to on...

Czyli dobrze skojarzyłem, że tylko on mógł taki temat wywołać 🤷... dzięki Zbyszku🙋

3 minuty temu, Kallina86 napisał(a):

ja czekałam na życzenia i prezenty :( 

Najlepsze życzenia...i 💐 w prezencie...nie wiem z jakiej okazji, ale...skoro czekasz🤷

Opublikowano
3 godziny temu, Krzysztof81 napisał(a):

Pioter nie kupuj Husqvarny ro gówno nie warte tych pieniędzy. Dwie wykaszarki zajeździłem i nie zamierzam wiecej.

Ja mam dwie i nie narzekam 525 i 535 dbam o mieszankę i chodzi . Ta większą i z tarczą widia.

Opublikowano
13 minut temu, Qwazi napisał(a):

Najlepsze życzenia...i 💐 w prezencie...nie wiem z jakiej okazji, ale...skoro czekasz🤷

🤣 Dziękuję 🤣 Liczy się gest, ale tak na przyszłość to jednak wolę materialne 😆

2 minuty temu, Bezduszna napisał(a):

Nie wiedziałam że taka naiwna jesteś

Ojej... jeżeli Cię zawiodłam, to najmocniej przepraszam ... 

• Haha 2
Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Kallina86 napisał(a):

Dziękuję 🤣 Liczy się gest, ale tak na przyszłość to jednak wolę materialne 😆

No to było na szybkości, ale nie ma problemu..będzie materialnie na przyszłość 🤷...podeślij adres, a Mikołaj Cię nie ominie😉😀

Edytowane przez Qwazi
Opublikowano
39 minut temu, Qwazi napisał(a):

Tak czytam piąte przez dziesiąte i mi wpadło w oczy coś o menopauzie...Łorawiok niewiasty w tym stanie szuka, czy jak🤔...wyjaśnijta mi w jednym poście, bo nie mam czasu czytać wszystkiego🙏

masz płynny posuw w rozrzutniku ? 

to jeszcze to fajnie dołożyć 

Opublikowano
19 minut temu, Kallina86 napisał(a):

🤣 Dziękuję 🤣 Liczy się gest, ale tak na przyszłość to jednak wolę materialne 😆

Ojej... jeżeli Cię zawiodłam, to najmocniej przepraszam ... 

Nie masz za co przepraszać. Myslalam że jesteś mądrzejsza 🤣

• Thanks 1
Opublikowano
56 minut temu, Ajeto napisał(a):

Raz piszesz, że nie wiesz co tu się dzieje, a za chwilę wiesz, że facet udaje kobietę. Dobrze się czujesz?

Na pewno lepiej niż ten co udaje kobietę 😂

• Like 1
  • Haha 2
Opublikowano

Nikt nie udaje. A jak wierzysz Tomaszowi to włóż go sobie za obrazek

47 minut temu, Kallina86 napisał(a):

@12Pafnucy to była złośliwość :( ?! A ja czekałam na życzenia i prezenty :( 

Spoko. Już ogarek jedzie z życzeniami😲

• Like 1
Opublikowano
3 minuty temu, Uziu92 napisał(a):

Na pewno lepiej niż ten co udaje kobietę 😂

A ja myślałam że już nie ma mężczyzn którzy wbijają kobietę w lata tylko dlatego że myślą że znajdą jeszcze coś lepszego na swojej drodze 🤣

A jak już stwierdza że nic się nie trafi to nie jest lepsza taka niż inna to szybko ślub aby sama się nie rozmyśliła.

Opublikowano
Godzinę temu, Chłoporobotnik napisał(a):

Klient na orkę przyszedł i po przyszłych żniwach by chciał pole puszczać. A ja mu na to, że z tym to nie do mnie... 

Wietrznie, deszcz jakiś pokrapywał. 

Czemu ? Bierz. Na swoich zasiejesz co masz zasiać a na tych dzierżawionych pożytek dla pszczół. Dobrze rozplanujesz to pszczoły na jesieni też będą miały labę.

Godzinę temu, Bezduszna napisał(a):

Połczyńska dostaje cały czas szansę aby nie umarła śmiercią naturalną. Ciągle ten są jakieś problemy. Na szczęście nie puścili mnie tam chociaż na początku chciałam ten iść. Stwierdzili że wolą taką małpę i pyskola mieć u siebie 

Ostatnio dostali nowego dyrektora świetny handlowiec i ostry gościu. Świetnie z nim się pracowało u mnie na sklepie chociaż od razu się nie polubiliśmy ale później już można było konie z nim kraść.

Ile kilometrów jest  jeden od drugiego sklepu ?

Godzinę temu, Tomasz0611 napisał(a):

Niedługo będą puste bo chętnych na batmana coraz mniej ... Ludzie widzą zepsucie tej czarnej mafii ...

To kiedy to niedługo ? 

18 minut temu, Kallina86 napisał(a):

@Qwazi najpierw Ty adres podaj, to list napiszę xD 

Napisz tutaj a @Qwazi stanie na wysokości zadania :ph34r:.

Opublikowano
Teraz, dsbh napisał(a):

Czemu ? Bierz. Na swoich zasiejesz co masz zasiać a na tych dzierżawionych pożytek dla pszczół. Dobrze rozplanujesz to pszczoły na jesieni też będą miały labę.

Po co mi to? A pszczoła jak ma pożytek dalej niż 1,5-2km to nie ma sensu. 

Opublikowano
1 minutę temu, Bezduszna napisał(a):

A ja myślałam że już nie ma mężczyzn którzy wbijają kobietę w lata tylko dlatego że myślą że znajdą jeszcze coś lepszego na swojej drodze 🤣

A jak już stwierdza że nic się nie trafi to nie jest lepsza taka niż inna to szybko ślub aby sama się nie rozmyśliła.

Sorry ale możesz przetłumaczyć ? Sobota, wieczór i być może dlatego nie rozumiem 🤔.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v