Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza 2025 i inne luźne wątki

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
5 godzin temu, Krzysztof81 napisał(a):

Ty bezmózgi  to zmieniałeś, ale pedały w rowerze  i powietrze w dętce  rowerowej.

Gburze widać że tys taki sam jak chłoporobotnik kobieta tylko do jednego powinna się nadawać. Siedzieć w domu gotować, prac, prasować. Jeśli będzie marudzić lub mieć własne zdanie to raz w lewo raz w prawo i od razu do pionu się ją doprowadzi. 

Kobieta nie powinna być uzależniona od czyjeś pomocy jeśli może sama sobie poradzić  to dlaczego ma ciągle o pomoc prosić. Dopiero jak sobie nie radzi to wtedy prosi o pomoc ale priorytetem powinno być samodzielność w większości przypadkach. 

Opublikowano
2 minuty temu, Bezduszna napisał(a):

Kobieta nie powinna być uzależniona od czyjeś pomocy jeśli może sama sobie poradzić  to dlaczego ma ciągle o pomoc prosić. Dopiero jak sobie nie radzi to wtedy prosi o pomoc ale priorytetem powinno być samodzielność w większości przypadkach. 

Gubisz się w swoich kłamstwach Kowalsky ...

Opublikowano
13 godzin temu, malaczarna napisał(a):

Moja koleżanka 34 lata zmarła na raka piersi. Jej babka i matka  leczyły się z 20 lat... Ona w ciążę zaszła i guzek i za chwilę było po niej i po dziecku... Matka z babka ja przeżyły.

Dziwna sprawa z tym dzieckiem. Dlaczego nie próbowali podtrzymywać jej sztucznie aby jednak dziecko się urodzilo? 

Opublikowano
11 godzin temu, dsbh napisał(a):

Jak na co ? Coś do kuchni. Jakieś zasłony czy firany do pokoju, kwiatki do ogródka i.t.p.

Dlaczego na babkę a nie na dziadka w takim razie ?

Znowu dyplomacja. Spróbuję inaczej na konkretnym przykładzie :ph34r:.

@malaczarna, @Bezduszna wymieniacie same koła w samochodzie czy szukacie pomocy ?

Zawsze może w różnych workach. Na przykład raszlowym :ph34r:.

To skąd ma mieć kasę na swoje wydatki ?

A na co jej te swoje wydatki.

Bo babka mleko targała w bańce.

Co do kuchni? Mało starych szmat firanek w chałupie?

Opublikowano
Godzinę temu, Rolnik1973 napisał(a):

🤝 🙋‍♂️

☁️ 

😣 ⚒️ 🔨 ⛏️ T D i jego wyborców 

#tusk musi odejść dla dobra P0lski 

Rysiek ciekawe czy dzisiaj wpłyną już nam dopłaty na konto 😂

• Haha 1
Opublikowano
7 minut temu, Bezduszna napisał(a):

Gburze widać że tys taki sam jak chłoporobotnik kobieta tylko do jednego powinna się nadawać. Siedzieć w domu gotować, prac, prasować. Jeśli będzie marudzić lub mieć własne zdanie to raz w lewo raz w prawo i od razu do pionu się ją doprowadzi. 

Jaka kobieta cepie? Trzeba być idiotą żeby wierzyć że jesteś kobietą.

• Like 1
  • Haha 2
Opublikowano
1 minutę temu, radekz200 napisał(a):

Rysiek ciekawe czy dzisiaj wpłyną już nam dopłaty na konto 😂

Podobno Tusk się dowiedział o działaniach Ryszarda i ma mu przelać w ostatnim możliwym terminie xD 

Opublikowano (edytowane)
53 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Gubisz się w swoich kłamstwach Kowalsky ...

Mam inne zdanie na temat tego że choć kobieta jest kobietą to nie powinna być uzależniona w 100% od mężczyzny. 

Wybacz jeśli zaburzyłam Twój pogląd o kobietach 

Edytowane przez Bezduszna
  • Haha 3
Opublikowano
1 minutę temu, Tomasz0611 napisał(a):

Podobno Tusk się dowiedział o działaniach Ryszarda i ma mu przelać w ostatnim możliwym terminie xD 

to aby tylko mi dzisiaj przelał 👍 ja nigdy sie o nim źle nie wypowiedziałem 

• Haha 4
Opublikowano
1 minutę temu, Krzysztof81 napisał(a):

Jaka kobieta cepie? Trzeba być idiotą żeby wierzyć że jesteś kobietą.

Trzeba nie posiadać mózgu aby dalej wierzyć w to co się wierzy

Coz widać że Bożia rozumu nie dała 🤣

Opublikowano
Teraz, radekz200 napisał(a):

to aby tylko mi dzisiaj przelał 👍 ja nigdy sie o nim źle nie wypowiedziałem 

Ja tam nie liczę na szybkie wypłaty, gmina wytypowana pod kontrolę foto, drony kilka dni temu latały nad polami ;) 

Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, Tomasz0611 napisał(a):

No brawo Kowalsky, powoli się ujawniasz xD 

Nic nie ujawniam jeśli masz słownik taki że przekręca. 

Wy tezrobucie literówki i nikt nie zwraca na to uwagi. 

Jeśli ja popełnię błąd to już wszystko wytykacie bo nie macie już czym dowalić. 

• Haha 2
Opublikowano
Teraz, Bezduszna napisał(a):

Trzeba nie posiadać mózgu aby dalej wierzyć w to co się wierzy

Coz widać że Bożia rozumu nie dała 🤣

Zobacz debilu, że w ostatnim wpisie piszesz w 1 osobie rodzaju męskiego.

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, Krzysztof81 napisał(a):

Zobacz debilu, że w ostatnim wpisie piszesz w 1 osobie rodzaju męskiego.

To od razu świadczy o tym że jestem mężczyzną wesz człowieku. 

Myślałam że masz więcej rozumu niż przeciętny mężczyzna. Widocznie się pomyliłam. 

Opublikowano (edytowane)

Czy kiedykolwiek jakiemus facetowi z forum zdarzyło się zeby słownik przekręcał końcówki na żenskie?

Żal mi tylko tych uczestników forum co zaczeli się do ciebie ślinić. 🤦‍♂️ Jeden nawet na wizyte się umawiał w Warszawie🤣.( Nie dziwie się że był tylko pałkowym w policji, jak nie rozróżnia kobiety od chłopa)

Jeżeli czerpiesz z tego jakoś przyjemność to weź skasuj te konto i załóż nowe, zapisuj tylko to co piszesz bo gubisz się w tych kłamstwach.

Edytowane przez Krzysztof81
  • Like 1
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Krzysztof81 napisał(a):

z forum zdarzyło się zeby słownik przekręcał końcówki na żenskie

Całe słowo zamienił..i tyle

Edytowane przez 12Pafnucy
Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

Czy kiedykolwiek jakiemus facetowi z forum zdarzyło się zeby słownik przekręcał końcówki na żenskie?

Żal mi tylko tych uczestników forum co zaczeli się do ciebie ślinić. 🤦‍♂️ Jeden nawet na wizyte się umawiał w Warszawie🤣.

Jeżeli czerpiesz z tego jakoś przyjemność to weź skasuj te konto i załóż nowe, zapisuj tylko to co piszesz bo gubisz się w tych kłamstwach.

Mnie jest ciebie żal że wierzysz w to co wierzysz aż szkoda na ciebie patrzec jak brniesz swoje przekonanie o mnie.

Myśl tak dalej jeszcze lepiej dla mnie. Widać że to co piszą często o mężczyznach jest prawda.

Jak tu nie wierzyć im i  samej wyrobić sobie opinię o danym człowieku. Jak wszystko co piszą w dużej mierze się sprawdza. 

Zamiast posiadać mózg tam gdzie jego miejsce posiada się go między nogami. 

Aż szkoda że psujesz opinie reszcie swojego gatunku. 

• Haha 2
Opublikowano
Godzinę temu, Tomasz0611 napisał(a):

....a na koniec.....

A na koniec dostanie mieszkanko takie mniej więcej 2metry na 1m 2 metry w głąb ziemi.... Takie same dostanie ten niby byznesmen i takie samo  menel z pod budki z piwem..... Temu pierwszemu zrobią ładniejszy pomnik za miliony, a temu drugiemu grabarz łopata sklepie pomnik z piachu🤷

• Like 2
Opublikowano
2 minuty temu, Krzysztof81 napisał(a):

On pisze bez słownika.

A no to już...faktycznie gdzieś kłamstwo...

2 minuty temu, Bezduszna napisał(a):

Aż szkoda że psujesz opinie reszcie swojego gatunku

Mężczyzna to gatunek...?

..ty coś bierzesz?

Opublikowano
3 minuty temu, Bezduszna napisał(a):

Mnie jest ciebie żal że wierzysz w to co wierzysz aż szkoda na ciebie patrzec jak brniesz swoje przekonanie o mnie.

Adres: plac Brodowicza 1, 16-070 Choroszcz

Telefon: 85 719 10 91

Weź ty się Kowalsky zgłoś pod ten adres ...

• Like 2
Opublikowano
1 minutę temu, 12Pafnucy napisał(a):

A no to już...faktycznie gdzieś kłamstwo...

Gdyby pisał ze słownikiem to nie walil by błedów w pisowni. Ja tez pisze bez, nie lubie tej opcji, mam dysleksje i robie dużo ortografów. To nie forum języka polskiego ale Szlachcicowi by się przydał;)

• Haha 1