Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza 2025 i inne luźne wątki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, Krzysztof81 napisał(a):

Pytanie z innej beczki: Ile kosztuje u was wykastrowanie kota?

Za darmo Gminy organizują takie akcje

3 minuty temu, GRZES1545 napisał(a):

Ja pierdziele ale cyrk...ten samozbior niektórym nieźle namieszał. Teraz co rośnie lub Leszy na polu to ludzie pilnujcie bo może się krążąc że zrobią wam ,,samozbior" 🤦‍♂️

To są skutki dezinformacji

Edytowane przez Strongman
Opublikowano
Teraz, jarecki napisał(a):

chyba gmina refunduje 

4 minuty temu, Strongman napisał(a):

U mnie co jakiś czas jest, ale teraz  akurat nie ma. Trzeba nowy konkurs rozpisać. 

Najgorzej, że zamknął się gabinet co mnie obsługiwał tzn moje koty i musze poszukać nowego.

Opublikowano (edytowane)

To musisz iść do gminy i powiedzieć że byś był na takie coś chętny bo na teraz są na to pieniądze  ja z miesiąc temu sukę wysterylizował za darmo

Edytowane przez Strongman
Opublikowano
9 minut temu, Strongman napisał(a):

To są skutki dezinformacji

Też ale i ludzie świnie, nawet jeśli to nie szukał byś właściciela aby choć porozmawiac, coś zostawić za ten worek ziemniaków? 

• Like 1
Opublikowano
9 godzin temu, Bezduszna napisał(a):

Czy ktoś da mi nowe życie jeśli to pierwsze wysiądzie? Nie mówię tu o narządach wewnętrznych. 

Stara tylko w nowym wydaniu.🤣

Stara 😱😬🤣🤣🤣🤣🤣🤭

Opublikowano

Samice - koty czy psy to już spora kasa. Za suke słyszałem 700zł.

Wycięcie jajek kotu to nie majątek ale tam gdzie robiłem brali 200, konkurencja 250, jak ci się zamkneli to u tych od  razu cena poszła na 300 za kota. W gabinecie oddalonym o 30 km 150 zł.

Opublikowano
6 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

U mnie co jakiś czas jest, ale teraz  akurat nie ma. Trzeba nowy konkurs rozpisać. 

Najgorzej, że zamknął się gabinet co mnie obsługiwał tzn moje koty i musze poszukać nowego.

A po kiego grzyba te koty kastrowsć🤔🤭 niech się mnożą 😁🤣

• Like 2
Opublikowano (edytowane)
23 minuty temu, Strongman napisał(a):

To musisz iść do gminy i powiedzieć że byś był na takie coś chętny bo na teraz na to pieniądze są ja z miesiąc temu sukę wysterylizował za darmo

Dzwoniłem pytałem się wójta, to kolega ze szkoły. Powiedział, że pula w tym roku wyczerpana, będzie w następnym, tylko nowe finansowanie, procedury itp. Nie będe czekać bo obszczywa pier**lony drzwi.

Edytowane przez Krzysztof81
Opublikowano
14 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

Szwoniłem pytałem się wójta, to kolega ze szkoły. Powiedział, że pula w tym roku wyczerpana, będzie w następnym, tylko nowe finansowanie, procedury itp. Nie będe czekać bo obszczywa pier**lony drzwi.

Blaczę postaw i pastuch podepnij 😁

Opublikowano
13 godzin temu, mf362 napisał(a):

To z robotami pewnie 50 jak nie lepiej 

Zadzwoń na pierwszy lepszy tartak zapytaj ile biorą z metra, było ok.1200 zł. Przelicz metry i będziesz wiedział ile za więźbę. Blacha podobnie.

13 godzin temu, Chłoporobotnik napisał(a):

W dom nie zainwestuję ani grosza.

To jaki sens w obejście ?

13 godzin temu, Chłoporobotnik napisał(a):

A jak. Samej srajtaśmy pewnie na dwa lata.

🙆‍♂️

12 godzin temu, gregor1284 napisał(a):

Elo elo 

Cześć gregor :).

12 godzin temu, Bezduszna napisał(a):

Pewnie w domu to jest Tak kochanie, nie kochanie , masz rację kochanie, 

Tu udajesz że z ciebie to macho pełną gębą tylko o jednym zapomniałeś kobiety tu też są i czytają co ich drugie połówki wyczyniają i jak o nich się wypowiadają

Aby twoja taka nie była 

Twój też czyta co tu piszesz 🤔 ?

12 godzin temu, Tomasz0611 napisał(a):

A taki żydowski byznesmen co to gospodarstwo w gierce komputerowej rozwija xD 

Podobno w tym roku świetny biznes na kapuście robi xD 

Pominąłeś słowo klucz, które Elon przez przypadek powiedział ostatnio. "Tata kosi". Widocznie teraz tata zagonił go do roboty bo się nie udziela :P.

Opublikowano
13 godzin temu, Tomasz0611 napisał(a):

Pewnie się dowiedział że @Elon chce mu Walencika podkupić to i przyszedł pokazać żydowskiej miernocie kto tu rządzi xD

Przecież Walencik to oferma. Prędzej czy później będzie wszystko moje.

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v