Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza 2025 i inne luźne wątki

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
6 minut temu, 6465 napisał(a):

Jestem w sklepie nie czeba wam czego?

IMG_20251009_102850.jpg

IMG_20251009_102845.jpg

A co w tych beczułkach sprzedajom?

Teraz, Bezduszna napisał(a):

Tylko że jeśli chodzą po świecie mniejszości powinniśmy także patrzeć na nich w taki sposób że to też są ludzi im też od życia się to samo należy co większości ludzi. A nie mamy wybierać co im wolno a co nie. 

...tylko że ostatnio mniejszości narzucają większościom...swoje widzimisię..

• Like 1
Opublikowano
6 godzin temu, szymon09875 napisał(a):

Panie bier pan, bo jak nie to ja biere 🤣

Panie, Pan tu nie stał...

2 godziny temu, Wiesio80 napisał(a):

2 tygodnie temu sprzedawałem za średnio mięsne 😀Hf 580kg i610 netto waga po 16,2 zł brutto dostałem.....

Trzy tygodnie temu 10 takich cudaków reniferowatych pchnąłem po 15,70 netto.  

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
Godzinę temu, Karol6130 napisał(a):

To lepiej zakłamać rzeczywistość i udawać że jest inaczej

Władek w tęczowych gumofilcach teraz będzie dbał między innymi o to środowisko

Jaka jest w takim różnica między jednym człowiekiem który jest hetero a drugim który jest homoseksualista. Jak dla mnie na różnicy to jest człowiek i to jest człowiek. Nie powinniśmy na niego patrzeć pod względem jego przynależności seksualnej czy religijnej czy czegoś tam jeszcze. Patrzmy na niego tak jak sami byśmy chcieli być traktowani

Opublikowano
2 godziny temu, Rolnik1973 napisał(a):

warto robić silknik w shindaiwa 452 s jest problem z cisnieniem i ostatnio nie ma siły więć raczej remont silnika , czy możę nową lepiej kupić ? i ile taki remont możę kosztować ?

Opublikowano
8 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

A co w tych beczułkach sprzedajom?

...tylko że ostatnio mniejszości narzucają większościom...swoje widzimisię..

A dobre winko. Są kubeczki do próbowania i jak coś zasmakuje to są beczułki 2 i 5L. I sobie nalewasz.

1 minutę temu, radekz200 napisał(a):

w tym dziale to tylko ty sie obkupujesz 😂

Bo to dział dla  bogaczy. Ciebie mogli by nie wpuścić 🤣🤣🤣🤣

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
7 minut temu, szymon09875 napisał(a):

Ja podobnie. Na teraz propozycja 14.5 netto

Mój coś o 14,60 gadał jak mi jałówki w poniedziałek przywoził a jałówki Hf 13.50 netto niby. Mam jeszcze kilka sztuk tego i tego. Mogłem pchnąć razem, ale stwierdziłem, że za pusto mi się zrobi 🤦

Opublikowano
20 minut temu, Bezduszna napisał(a):

Jaka jest w takim różnica między jednym człowiekiem który jest hetero a drugim który jest homoseksualista. Jak dla mnie na różnicy to jest człowiek i to jest człowiek. Nie powinniśmy na niego patrzeć pod względem jego przynależności seksualnej czy religijnej czy czegoś tam jeszcze. Patrzmy na niego tak jak sami byśmy chcieli być traktowani

Bez różnicy 

Jeden się obnosi, drugi nie

Opublikowano
1 minutę temu, Chłoporobotnik napisał(a):

A nie powinien ani homo ani hetero. Niewiele rzeczy działa mi na nerwy tak jak napotkanie się w sklepie na przykład na jakąś parkę trzymającą się za rączki.

Piotr może to z zazdrości🤔 pewnie brakuje ci bliskiej osoby tylko usilnie z tym walczysz i zaprzeczasz samemu sobie?

• Like 2
Opublikowano (edytowane)
Teraz, 6465 napisał(a):

Piotr może to z zazdrości🤔 pewnie brakuje ci bliskiej osoby tylko usilnie z tym walczysz i zaprzeczasz samemu sobie?

Raczej się z nich śmieję. 

Oczywiście, że walczę. Muszę. Poddanie się to równia pochyła do zatracenia.

Edytowane przez Chłoporobotnik
Opublikowano
27 minut temu, 6465 napisał(a):

A dobre winko. Są kubeczki do próbowania i jak coś zasmakuje to są beczułki 2 i 5L. I sobie nalewasz.

Bo to dział dla  bogaczy. Ciebie mogli by nie wpuścić 🤣🤣🤣🤣

Jak bym zaczął próbować to chyba nigdzie bym już nie pojechał...

• Haha 4
Opublikowano

A Monikę ma już kto za rękę trzymać?

14 minut temu, Chłoporobotnik napisał(a):

A nie powinien ani homo ani hetero. Niewiele rzeczy działa mi na nerwy tak jak napotkanie się w sklepie na przykład na jakąś parkę trzymającą się za rączki.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v