Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza 2025 i inne luźne wątki

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
53 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

...no i pierwszy przymrozek....tej jesieni..

Ech....kiedy ta wiosna...

....a cza się brać za robote...

@galan99 co śmiesznego napisalem że cieszysz?🤔

no i pierwszy przymrozek....tej jesieni.

Było + 5 .

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, 6465 napisał(a):

Zbyszek no jakoś mi ten zapał po woli mija. Tak że no nic na to się nie poradzi. 

Echch....😢 

Czyli nie będzie spotkania w połowie drogi...

...szkoda....

2 minuty temu, galan99 napisał(a):

no i pierwszy przymrozek....tej jesieni.

Było + 5 .

A u mnie szron na aucie...

Edytowane przez 12Pafnucy
Opublikowano (edytowane)

Teraz ty zaczynasz go karmić. Trzeba przestać to robić to sam zniknie. Nie będzie miał się czym żywic i będzie po sprawie. 🤣

To jest taki drugi Jacuś który ma swój świat i nim się kieruje. 

Tym bardziej jeśli nic nie wie to się nakręca niepotrzebnie 🤣 

Edytowane przez Bezduszna
Opublikowano

zimno,cimno,wieje,, ale na plusie bylo ..

w piecu sie pali..az sie nie chce z domu wychodzic..

11 godzin temu, konteno napisał(a):

nakarmiłeś psa? 🤔

oczywiscie ze nie  .zawsze rano karmie..wode w lecie daje takze wieczorem.

11 godzin temu, Bogdan_ja napisał(a):

ty nie jestes zadnym celem dla mnie ..pomyliłaś chyba forum 🤪..ale przezroczysty zobaczył potencjał w tej zaniedbanej i biednej  rączce ...moze poszczęści ci sie i owiecy poganiacz będzie miał co wstawic na forum 🤣 zobacz tak wyglada reka kobiety ze wsi ...zgadnij czyja to 🤪

Screenshot_20250924-203750 (1).png

od dawna innego drapie ????

patrzac na zdjecia twojego domu to kobiecej reki tam nie widac...stara cerata , puste meble 🤣

10 godzin temu, dsbh napisał(a):

Nie rozumiesz a mi się nie chce dziś tłumaczyć.

U ciebie w domu wszyscy zdrowi ? Zapomniałem że sam zostałeś. Żona zdrowa, bo tobie ewidentnie coś dolega. Ale pocieszę cię. Na ratunek za późno 🤫.

U ciebie kto zgasi, ty czy żona ?

To na budowie się tak da ? Jedną ręką worki trzepiesz  :ph34r: ? Pylicy się nabawisz.

sam -cwoku czytaj co pisze .. nie kazdy jest takim przegrywem z zadupia jak ty.. 

przed chwila dwoje mlodych do szkoly pojechalo.

pracowales na budowie ?? tam ci psychika siadla ?? czy mozg od wodki sie zlasowal..

10 godzin temu, witejus napisał(a):

Ciekawe co drugą trzepie?😐

nie kazdy jest piwniczakiem jak ty.

2 godziny temu, Chłoporobotnik napisał(a):

Co mnie obchodzi jak jest daleko stąd? 

Stawy wody pełne, jezior zero, rzeki to co najwyżej potoczki z melioracji...

Przecież u ciebie w chałupie to ty ostatni zgasisz światło a później buldożer bo żadne dziecko w tym twoim pierdolniku nie zostało.

Dużo u nas starych kawalerów a i starych panien sporo...

7 stopni, wiatr.

w jednym masz racje-tacy jak ty nie powinni sie rozmnazac 😂

stawy wody pelne- kurna debil ...jak maja byc puste jesli za uzywane... za niedlugo wode spuszcza 🤣

Godzinę temu, szymon09875 napisał(a):

Doglebowki też ? Oj masz ty pojęcie jak Pjoter o kobietach 🤭

na sucha glebe pryskasz ??

bylo paru takich madrych ,ale pogoda ich nauczyla..

a gdy pada to pare tygodni i po oprysku..

47 minut temu, 6465 napisał(a):

Zbyszek no jakoś mi ten zapał po woli mija. Tak że no nic na to się nie poradzi. 

i tak trzymaj-na motor masz czas ..na emeryturze 🤣

Opublikowano
22 minuty temu, Bezduszna napisał(a):

Teraz ty zaczynasz go karmić. Trzeba przestać to robić to sam zniknie. Nie będzie miał się czym żywic i będzie po sprawie. 🤣

To jest taki drugi Jacuś który ma swój świat i nim się kieruje. 

Tym bardziej jeśli nic nie wie to się nakręca niepotrzebnie 🤣 

Wczoraj to Ty ich nieźle napasłaś 🙆‍♂️🤦😁

Opublikowano (edytowane)

ty siedzisz w oborze po dziadku ,jedyne co sie dorobiles to kupy złomu i gnoju pod brama ....🤪 twojej to nikt nie zbałamuci, ty nie musisz sie obawiac ....smrodek z zeba przyciaga tylko muchy 🤣i ciebie ....dla was syf i brud to naruralne srodowisko 🤣🤣

Edytowane przez Bogdan_ja
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, slawek74 napisał(a):

Wczoraj to Ty ich nieźle napasłaś 🙆‍♂️🤦😁

Jechałam autobusem. Płynęła dobra muzyka przez słuchawki to i popłyneły też i słowa do Bogdana- Jacusia. 

Edytowane przez Bezduszna
Opublikowano
Teraz, Bezduszna napisał(a):

Jechałam autobusem. Płynęła dobra muzyka przez słuchawki to i popłyneły też i słowa do Bogdana- Jacusia. 

A jacus nie jechał tym autobusem 🤔🤭

Gdzie po nocy się tłuc 🤦

Opublikowano

Co z tą chałupą nie tak że już trzeba ją dogrzewać?

Toż pradziady już mchem i liśćmi gacili. Od tamtej pory technologia poszła do przodu, a i socjalsom to nawet i sponsorowali ciepło w domu...

Opublikowano

Bogdan jak dla mnie jesteś nowym Jacusiem.  Jesteś małym dzieckiem któremu zabrano wszystkie zabawki z pokoju. Nie masz się czym bawić dorwałeś stara zardzewiała komórkę która ledwo zipie i łączy się z światem. Tak sobie piszesz i piszesz swoje urojenia przez łzy jednocześnie wołając o pomoc i o jedzenie. Nikt jednak do ciebie nie przychodzi z powodu tego że wszyscy cie opuścili. 🤣

W tej chwili ty tylko bawisz publiczność nic więcej a tak naprawdę to już wszystkie twoje chwyty są znane i nikogo już nie złapiesz na te swoje stare jak świat słowa. Człowieku opanuj się z powodu tego że już to nudne. 🤣

Opublikowano
6 minut temu, slawek74 napisał(a):

Gdzie po nocy się tłuc 🤦

Jak pracuje się na etacie to nie raz wieczorami się wraca takie życie człowieka pracy. Nic na to nie poradzisz 

• Confused 1
Opublikowano

Piękna instytucje jakim jest urząd skarbowy zaliczony 

Podatek PCC uiszczony, nie rozumiem tylko po co na umowie kupna sprzedaży wpisuje się normalną kwotę a oni i tak w swojej urzędowej bazie mają większe wartości pojazdu i trzeba się ustosunkować do ich kwot 

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v