Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza 2025 i inne luźne wątki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Qwazi napisał:

Ja tam się nie podejmuję określić na podstawie zdjęcia, czy dloń jest męska czy damska. Co do pazurów, to moja żona i córki też nie mają wymalowanych i długich. Zastosuję domniemanie niewinności. Zobaczę na żywo, poinformuję o efektach

prędzej że mną się w tej stolicy kawy napijesz niż z bezduszna

• Like 1
Opublikowano
2 godziny temu, Wiesio80 napisał(a):

Też ma być psie żyto 

Też u was nie lubią dużych kartofli? kiedyś na wschód dużych nie brali bo mówili że to dwuletnie...

Moi klienci to ZK AŚ stołówki to nigdy nie było problemu z wielkością pyry 

• Like 1
Opublikowano
12 minut temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

Ile to ha ? Bo w różnych częściach kraju inna morga 

morga na ziemiach polskich różni się zazwyczaj 3 albo 4 miejscem po przecinku i oznacza 0,56 hektara w przybliżeniu

Opublikowano

Lato nadal..

5 godzin temu, Kowalsky30 napisał(a):

Nie widziałem aby ktoś wcześniej był tak weryfikowany, a ilu znasz wszystkich userow? 0,2 promila?

Najbardziej interesują się podrywacze w kalesonach. Ot posucha😲

Co pokazała? Dłonie w gumowych rękawiczkach i kawałek piany 

Na takie monstrum seksualne jak ty wystarczy abyś się zmoczył🤣

Na ciebie już nic nie zadziała.motocykl tylko został..tylko za kury się nie bierz.jak twój sąsiad 

4 godziny temu, Kallina86 napisał(a):

Aplikacja AF na androidzie dobrze działa? Zainstalowałam, zalogowałam się, ale jak klikam w powiadomienia, to mi zamyka apkę. 

Może i lepiej że nie czytasz tych glupot

46 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

@jacus jestes?

Chciales żebym pola ci pokazał...

Paaa...tak wygląda jedno z moich...

...13 morgi w jednym kawałku...

...masz takie?🤭

IMG_20250922_150704.jpg

Która to klasa,??7.8 ??

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Bogdan_ja napisał(a):

o jest ekspert z wszechstronna wiedza 🤣🤣🤣🤣🤣

Jeszcze cię coś boli. 🤣 

Widzę że dzisiaj szukasz zwady ze wszystkimi na forum Człowieku opanuj się naprawdę tylko się pogrążasz. 

A taki z ciebie był inteligentny człowiek co z nim się stało aż szkoda patrzeć jak z takiego podciwego człowieka robi się coś co tak naprawdę nie da się określić 

Edytowane przez Bezduszna
Opublikowano
Kowalsky30 napisał:

19 minut temu, Michał18 napisał(a):

I co piszesz się na to?😲

20 minut temu, Qwazi napisał(a):

Nikt nie weryfikuje, kiedy nie ma wątpliwości🤷...nie pytaj czy ja je mam, bo nie odpowiem 🤷

Kalina też nic nie pokazała ani mcz a ślinisz się jak głupi😗

mcz pokazała

Bezduszna napisał:

Jesli Kalina i Mcz nic nie ujawniły kim naprawdę są to dlaczego ja mam to robić 🤔

mcz pokazała znacznie więcej niż Ty

Opublikowano (edytowane)

12 minut temu, Bogdan_ja napisał(a):

piszesz glupoty ...po co te wypociny tworzysz jak gowno wiesz 🤣 

Ale widać że zmieniłeś płytę tak ja ci radziłam. Więc jednak coś tam jednak potrafisz wymyśleć. Jednak i tak nie warto z kimś takim jak ty rozmawiać. Lepiej ugryźć się w język i nic do takiego nic nie pisać. 

Oczywiście jak coś mądrego napiszesz to wtedy można w konwersacje wejść ale tylko wtedy. 

Edytowane przez Bezduszna
Opublikowano (edytowane)

piszesz glupoty i pokazujesz ze jestes poprostu glupia bo nawet nie potrafisz sprawdzic  ile to morga ..potem robisz wywody na moj temat ....no cyrk na kolach i psychiatryk 🤣🤣🤣🤣....pisalem ci nie wiesz nie wypowiadaj sie i nie osmieszaj sie ...😲

5 minut temu, Bezduszna napisał(a):

Ale widać że zmieniłeś płyta tak ja ci radziłam. Więc jednak coś tam jednak potrafisz wymyśleć. Jednak i tak nie warto z kimś takim jak ty rozmawiać. Lepiej ugryźć się w język i nic do takiego nic nie pisać. 

Oczywiście jak coś mądrego napiszesz to wtedy można w konwersacje wejść ale tylko wtedy. 

Edytowane przez Bogdan_ja
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v