Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza 2025 i inne luźne wątki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
23 minuty temu, Krzysztof81 napisał(a):

Nie jest to w porządku podawanie się za kogoś kim nie jest. Nie dociekam tego i to udowodniłem że to jest facet.

Jeden jest tu co się oburza jak ktoś powie na kobiete - baba. Tzw białorycerstwo.Ale żeby stawać w obronie chłopa, któremu notabene nikt krzywdy nie robi to nie wiem o co chodzi. Czemu się za niego pucujesz? Jeżeli wolisz chłopaków to ok. Twoja sprawa. Większość tutaj jest tolerancyjna i nikt nie będzie cię od pedałów wyzywał. Żyjcie sobie, kochajcie się, tylko nie mieszajcie do tego dzieci, albo nie chodźcie z gołymi d*pami po ulicy i tyle. Starczy miejsca dla wszystkich.

Widzę Krzysio, że Ci się syndrom oblężenia, tym razem przez pedałów, załączył. Czegoś się lękasz, że we wszystkich ich widzisz? Jeśli masz ciągoty do kakaowego oczka, to prędzej czy później to z Ciebie wylezie i dasz upust swoim pragnieniom. W końcu tyle o tym piszesz. 

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

o  przezroczysty rozwodnik i śmiec co czatuje  na cudze żony  na forum nauki  daje ...cyrk na kolach zeby taka gnida  glos jeszcze zabierala 😲

Edytowane przez Bogdan_ja
Opublikowano
30 minut temu, Bogdan_ja napisał(a):

bo ty masz zryty beret a one sa normalne

Za to wyglądają jak po dwóch menopauzach nie?😗

Spoko nikomu nie powiem toć to prywatna opinia to się nie liczy 😲

3 godziny temu, Desperado napisał(a):

No Twoja czysta, ale tamta jak u mechanika.

Powiedział ten co jedzie amoniakiem na kilometr od swoich chrachali🤣

Opublikowano
4 godziny temu, PAN88 napisał(a):

Jeszcze wcześnie kopać. W tamtym roku po Jurku koło 20 października siałem i najlepsze psie żyto było .

Siema słonecznie i ciepło. Na wieczór 10mm prognozują wody 

Też ma być psie żyto 

Też u was nie lubią dużych kartofli? kiedyś na wschód dużych nie brali bo mówili że to dwuletnie...

Opublikowano

cześć, właśnie założyłem tu konto i zaczynam aktywne przeglądanie forum! mam nadzieję sporo sie od was dowiedzieć i pośmiać sie z ciętych ripost! pozdrawiam ze słonecznego Podlasia :))

Opublikowano (edytowane)
34 minuty temu, Kallina86 napisał(a):

Aplikacja AF na androidzie dobrze działa? Zainstalowałam, zalogowałam się, ale jak klikam w powiadomienia, to mi zamyka apkę. 

U mnie jest wszystko w porządku. Spróbuj zainstalować przeglądarkę inna i zrobić skrót na pulpit ekranu komórki. 

Edytowane przez Bezduszna
Opublikowano (edytowane)
28 minut temu, Bogdan_ja napisał(a):

durniu niby  po co mialbym ci pisac prawde ...ty jestes taki tepy ze tego nie ogarniasz 🤣..po co zachecac takiego konowala 🤪

To wstawię link albo samą fotę tej Magdy z FB której komentowałeś wygląd 

W końcu to nie Kalina to jej ulży bo pewnie jej było przykro, a tamta pewnie nawet nie wie o istnieniu af w końcu pracuje w Anglii, a nie dojeżdża do Suwałk na ósmą😂

Edytowane przez Kowalsky30
Opublikowano
8 minut temu, marulekk napisał(a):

Cebula czosnek posegregowane, ziemniaczki posegregowane schowane zostało jeszcze tylko w polu buraczki pietruszka i marchew i może być zima 

17585384464846387182355662664525.jpg

Super...a u mnie kuku dziś z ręki 22%  FAO 220, kurna trzeba by kosić zaraz 🤔

Opublikowano
Godzinę temu, Bogdan_ja napisał(a):

o  przezroczysty rozwodnik i śmiec co czatuje  na cudze żony  na forum nauki  daje ...cyrk na kolach zeby taka gnida  glos jeszcze zabierala 😲

Rozumiem zakompleksiony Karle Intelektualny, że moja obecność może Cię drażnić, a Twój stan pogarszać, ale, stety/niestety, psychiatrą nie jestem i nie potrafię Ci pomóc, a nawet nie chcę. Musimy, obaj, jakoś obok siebie żyć. Ja Ciebie ignorując, Ty nieudolnie próbując mi dopiec. Przywykłem do tego Miernoto. Bez odbioru. 

Opublikowano
31 minut temu, Kowalsky30 napisał(a):

To wstawię link albo samą fotę tej Magdy z FB której komentowałeś wygląd 

W końcu to nie Kalina to jej ulży bo pewnie jej było przykro, a tamta pewnie nawet nie wie o istnieniu af w końcu pracuje w Anglii, a nie dojeżdża do Suwałk na ósmą😂

a co mnie to obchodzi co ty bedziesz wstawial pomylencu 🤣

Opublikowano
1 minutę temu, GRZES1545 napisał(a):

uważam że te wyliczenia to niezły odjazd . 

Do tego liczy się też cena mleka, mięsa itp itd. Owoce też w tym roku raczej drogie, to i wychodzą takie kalkulacje ...

Opublikowano

Panie Kwasi a jak wstawię zdjęcie z publicznego profilu który mi dał ogarek pisząc, źe to Kalina, a teraz, że to nie ona a ja tak naprawdę nie wiem kto to jest to jest karalne?

Bo ogarek wrzuca różne potem że strachu usuwa, choć ma córkę prawniczkę😂

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v