Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza 2025 i inne luźne wątki

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)

Bogdan zrób to i pokaż że potrafisz ustawic dzielnice Warszawy na komórce. Przecież to dla ciebie łatwizna.

Bez użycia oprogramowania ktore zapewnie zainstalujesz aby wyszło na twoje.🤣

Edytowane przez Bezduszna
Opublikowano (edytowane)
6 godzin temu, Bezduszna napisał(a):

Nie mam zegarka ale masz. Zrobiłam zdjęcie z komórką bo nie noszę zegarka.  Niedowiarku 

IMG_20250921_213407237_HDR~2.jpg

Ręka męska było już się nie ośmieszać 🤣🤣🤣 teraz każda kobieta to ma paznokcie zrobione albo chociaż pomalowane a nie obgryzione .  🫣

No nic niech się bawi

6 godzin temu, 6465 napisał(a):

Niech telefon na nodze położy. Zobaczyta czy ogolona 😂😂😂😂 chyba że kowalsky na szybko swoją odrapie 😆😆😆

Niezła beka 

Nie wymagaj za dużo od niego 🤣 🤣 🫣

🤣🤣🤣

Edytowane przez Michał18
  • Like 1
Opublikowano

🤝 🙋‍♂️

16°☀️ 

😣 ⚒️ 🔨 ⛏️ T D i jego klątwe 

Dziś w planie P0siać jęczmień

5,18 ha w 4 kawałkach

8 godzin temu, jacor73 napisał(a):

A co to za jednostki mtg? Weź Ty wyp...ol ten  licznik, w jaki sposób można zrobić 6 mth w godzinę? Realnie to może było 30 a nie 300 mth..

Nowy licznik ustawiony na 6000

Silnik P0 przeszczepie zaczął liczyć od 6000

• Like 1
Opublikowano
34 minuty temu, Rolnik1973 napisał(a):

🤝 🙋‍♂️

16°☀️ 

😣 ⚒️ 🔨 ⛏️ T D i jego klątwe 

Dziś w planie P0siać jęczmień

5,18 ha w 4 kawałkach

Nowy licznik ustawiony na 6000

Silnik P0 przeszczepie zaczął liczyć od 6000

🙋 Się zdziwią na przeglądzie 🤔🤔🤔

Opublikowano
14 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Widno się robi...

Cza wstawać siać...

6 ha na dziś...

🙋🤝

Jeszcze kartofle kopać....w sobotę taśma zerwana... nie wiem które większe magnolia czy jurek....

• Like 1
Opublikowano

jak dobrze wstac skoro swit...

zimno sie zrobilo .przeskok o 20 stopni   br...

to podobno ostatni taki piekny dzien w tym roku..

8 godzin temu, Buszmen11 napisał(a):

Jest taka wieś,  20km ode mnie. W sąsiedniej miejscowości miałem dziewczynę. Sprawdzimy czy globtroter mówi prawdę 

dokladnie to niechmirow..

ilu jest tutaj takich, jak ja, co prawde pisze ?? moze paru .

8 godzin temu, 6465 napisał(a):

Ja pier**le jak dzieci. Kiedyś jeden pokazywał gardło , teraz rączki. Ciekawe co za tydzień będziecie pokazywać😆😆

ty zacznij pierwszy..daj dobry przyklad 😂

7 godzin temu, 12Pafnucy napisał(a):

Nie chwaląc się...

Na moją prośbę tak...😆🤭

ciekawe czy on jeszcze zyje ?? czy umarl na liczne trapiace go choroby..mial tego troche.

a tam gdzieslonce wschodzi  to nie ukraina czy bialorus ???

Opublikowano
8 godzin temu, 6465 napisał(a):

Ja pier**le jak dzieci. Kiedyś jeden pokazywał gardło , teraz rączki. Ciekawe co za tydzień będziecie pokazywać😆😆

Jeszcze kiedyś był kupsztak w kiblu 💩

• Haha 5
Opublikowano
9 godzin temu, Qwazi napisał(a):

Ooooo widzisz go cwaniaczka...raz syna brakło i nawet z kontaktem ze światem problem...a zamień się że mną na tydzień...zobaczymy jak będziesz potem ćwierkał 🫣

Pewny jesteś że chcesz się zamienić 🤔🤭 mnie to dzisiaj łydki tak jak bym konwi mleko nosił 🤭🤪

Opublikowano
Teraz, slawek74 napisał(a):

Pewny jesteś że chcesz się zamienić 🤔🤭 mnie to dzisiaj łydki tak jak bym konwi mleko nosił 🤭🤪

pewnie za słabe mięśnie, ćwiczenia regularne przysiady ze sztangą + białko wiadomo. ile ważysz?

• Haha 1
  • Confused 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v