Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza 2025 i inne luźne wątki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 minuty temu, Desperado napisał(a):

A wypadałoby najpierw swoje naprawić, a potem czujeść.   :P

Jak byś zauważył to poprawiłam swój błąd 😛 Nie podskakuj dziadku bo z tym nie trafiłeś w dziesiątkę.

Opublikowano
Teraz, Bezduszna napisał(a):

Jak byś zauważył to poprawiłam swój błąd 😛

Po moim zacytowaniu.   Ty co najwyżej możesz być konserwatorem powierzchni płaskich, albo babcią klozetową.   xD

Opublikowano
23 minuty temu, GRZES1545 napisał(a):

Plutyczaki w bezorkę idą...Nawet i rzepaku już dumają siać 🙆‍♂️

stary filmik , namieszali syfu do siłowników to tera nikt od nich tego z placu nie weźmie 

Opublikowano (edytowane)
19 minut temu, Desperado napisał(a):

Po moim zacytowaniu.   Ty co najwyżej możesz być konserwatorem powierzchni płaskich, albo babcią klozetową.   xD

Nie wcześniej dziadku ale to już nie moja winna że nie zauważyłeś tego. Nie masz z kim innym rozmawiać znajdź sobie samego do rozmowy. 🤣🫢

Edytowane przez Bezduszna
Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, Bezduszna napisał(a):

Nie wcześniej dziadku ale to już nie moja winna że nie zauważyłeś wcześniej.

Bezmózgo, jak zacytowałem twój post z błędem, to jak poprawiłaś wcześniej? myślisz trochę czy kompletne dno mózgowe?  xD Wystarczy trochę oleju w głowie by sprawdzić kiedy edytowałaś a kiedy był zacytowany twój post, za cienka jesteś w karku żeby mnie zagiąć.   :P

Edytowane przez Desperado
Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Desperado napisał(a):

Trzeba było tak od razu? a nie wciskać mi kit że poprawiłam wcześniej.

Nie wiedziałam pułkowniku o co ci chodzi więc kluczyłami. Zmęczona jestem i nie myśle na wysokich obrotach. 

5 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

.....udowodnij...🤭

Dlaczego wy nie zaczniecie udowadniać czy wy to wy a nie kto inny🫢 Tylko ja co mam ciągle udowadniać. Kolej może na was. 

Opublikowano
1 godzinę temu, jacus napisał(a):

chca im most zrobic a oni protestuja..

Trzeba by kilka kilometrów nasypów i dopiero drogę...

Ta miejscowość kiedyś, ileś set lat temu należała do innej ....

Rzeka oddzieliła nowym korytem...

4 minuty temu, Desperado napisał(a):

Podobno jej wierzysz, a teraz co?  🙆‍♂️następny palnie coś, a potem odwraca kota ogonem.  xD

Jak nie łapiesz, to lepiej nie zaczepiaj ..😄

Opublikowano
1 minutę temu, Desperado napisał(a):

taaa, nie wiedziałaś o co chodzi, srele morele.   xD

Ciągle mam być na wysokich obrotach nie raz człowiek też chce przestać myśleć. 

Opublikowano
1 minutę temu, 12Pafnucy napisał(a):

Jak nie łapiesz, to lepiej nie zaczepiaj ..😄

Sam masz problemy z łapaniem, wczoraj bodajże pisałeś że wierzysz jej że jest kobietą, a dzisiaj się pytasz żeby udowodniła że nie jest maszyną.   xD a wsadź jej, jak ci czego nie utnie, to nie maszyna.  xD

Opublikowano
6 godzin temu, 12Pafnucy napisał(a):

Pioter patrz..

Żyjesz jak lubisz...bez dzieci, sam, nie zwracasz uwagi na potrzeby innych....

A zobacz Tomek....

Rodzina, pracuje ciężko dla nich...własne przyjemności odkłada na później, bo rodzina...

Całe dnie nie ma go w domu....

Skoro Ty robisz dobrze.....czemu Ty jesteś nieszczęśliwy, a On bardzo zadowolony z tego jak żyje ..?

Zauważasz że błędnie wszystko oceniasz?

No bo nic więcej Ci niepotrzeba, a wiecznie, niezadowolony jesteś...

Coś to nie tak Chłopiorobotniku....

Zbyszku pięknie to napisałeś. Całą prawdę. Ja jak bym nie miał rodziny to pewnie bym leżał pod parkanem. Dzieci to sens mojego życia a żona jak to żona, czasami się pokłócimy ale jak to mówią. " Dzień pokluci , noc pogodzi"

• Like 3
Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, Desperado napisał(a):

chciałaś zabłysnąć, tylko że żarówka się przepaliła.   xD

To ty chciałeś pokazać że ci żarówka jeszcze działa w nocy. I ją przetestowałeś kilka razy dzisiaj bo myślałeś że to jakiś cud nastał że działa.

Lucyferze przyznaj się w końcu że u ciebie tylko jedna dobrze działa i jest ona tylko w telefonie bo reszta została przypalona przez Twój ogień piekielny. 

Opublikowano
6 godzin temu, szymon09875 napisał(a):

Na rotacyjna w moich warunkach to wcale nie mało. Większość tego to dziurawe poligony a nie łąki. Dziś chyba z 5 razy na bezpieczniku się rozłożyła, aż jeden raz było już za późno 🫣

5😱 razyO.o , a propo poligonu ,wczoraj cały dzień ,i całą noc przy Grodnie tłuką .  I to nie 2 razy na godzinę jak w Orzyszu ,tylko tak co minutę Burzę z 60 km nie słychać ,a ich a i owszem .Kurna przesmyk suwalski . Rychtuj nową kosiarkę ,i poczekaj ,może łukaszenka da Ci bilet i tam wykosisz co nieco;) .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v