Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza 2025 i inne luźne wątki

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
Kowalsky30 napisał:

I po kontroli. Babka mówi żebym brał tą starą pannę ale jest za niska. Mężatka fajna ale takich nie tykam. Ja nie Karol

a w ogóle jakieś tykasz 🤔🤭

Karol6130 napisał:

15 minut temu, slawek74 napisał(a):

jak żeś diamentów nakupował to i tak tanio 😁

dużo próchnicy... właściciel pieczarkarni u nas ma najładniejsze zboża rzepaki czy kukurydze tylko on tego daje w ogromnych ilościach

jedź z tym jacusem do tego lekarza...

Myślisz że tu taniej jest?

20250903_081430.jpg

20250903_081456.jpg

a skąd ja mam to wiedzieć 🤷‍♂️

Opublikowano

brac to ty mozesz baranie bobki w kieszenie 🤣🤣

21 minut temu, Kowalsky30 napisał(a):

I po kontroli. Babka mówi żebym brał tą starą pannę ale jest za niska. Mężatka fajna ale takich nie tykam. Ja nie Karol

Opublikowano
2 godziny temu, Rolnik1973 napisał(a):

Tyle w ogłoszeniu

Widać cena pasuje

Tylko nie ma przyczepki

A samochód pisdryk co 2 worki nie wejdą w bagażnik

Jeszcze 20 dychy dał za dowóz😁

Ale się Ja zapytałem się jaka odmiana? 

2 godziny temu, Bezduszna napisał(a):

Ile jeszcze do końca promocji? 

Do ostatniej skrzynki

Opublikowano
2 godziny temu, wojtal24 napisał(a):

slaba ta fotka z tym piwem za kierownicą

Czy  ja wiem ty się zainteresowałeś czyli nie tak słabo 🤭😁

Teraz, Rolnik1973 napisał(a):

Aleksandra

Ile lat po kwalifikacie czy to jeszcze dziadkowe nasienie??? 

Opublikowano
1 godzinę temu, wojtal24 napisał(a):

no ja w sobotę byłem z siostrą cioteczna po auto i właśnie oglądaliśmy taki od pierwszego właściciela krajowy i wczoraj się siostra zdecydowała ale już poszedł

ja w sumie też tak kupiłem swoją Octavię i nie narzekam I trzeba pomyśleć będzie o zmianie

W sannikach jest wystawiony ładny Tiguan , ale przeszło 70tys. Za auto z przebiegiem przeszło 250tys. To chyba lepiej Koreańczyka. 

Opublikowano
5 minut temu, Kowalsky30 napisał(a):

Niektórzy mogliby na legalu podrywać stare panny ale wolą mężatki nawet niskie. Zawsze to level wyżej używając terminologii z gier komputerowych

Odciski na dłoniach cię nie bolą jak piszesz te glupoty ??

• Haha 1
Opublikowano

Jak nie umie żadnego innego tematu rozpocząć to będzie wałkował jedeno i to samo aż do starcia płyty.  Normalne w tym przypadku  to jest. Nikt tego nie naprawi a tym bardziej tutaj. 

29 minut temu, marulekk napisał(a):

Ale się Ja zapytałem się jaka odmiana? 

Do ostatniej skrzynki

Ile procentów? I ile za skrzynki wszystkie? 🤣

Opublikowano

Bo tak jest. Jak była Kalina i Tereska to nikt się specjalnie nie wychylał a jak Paulina i mcz to Paulinko to Moniczko śmo. 

Karol coś tam wprawdzie próbował do Kaliny ale ona wolała danielaursusa który miał tego serdecznie dość  uciekł przed tymi zalotami i do dziś nie wrócił 

Nawet do bezdusznej poza Michałem nie widzę aby kto startował, a to tylko dlatego, że stara panna

• Haha 1
Opublikowano
3 godziny temu, kizak napisał(a):

Używacie jakichś przyrządów do rozkuwania i zakuwania łańcuchów ,takich jak w prasie   np.,tak żeby przykładowo zamontować półogniwo ,a go nie wywłóczyć z całego ustrojstwa ?

Kątówki. Ścinam lub szlifuję łby i samo się rozejdzie 

Opublikowano

Dobra to ja z innej beczki teraz ile przed Panem tutaj kobiet po uciekało? Posłuchamy z miłą chęcią i tym co tu pan wyrabiał aby ich wszystkich się pozbyć. Teraz na mcz próbuje to zrobić to samo ładnie to tak robić? . Stare tryki już się dawno przegrzały. Trzeba w końcu wziąć się w garść i zacząć się zachowywać jak mężczyzna a nie jak chłopiec któremu zabawki zabrano z piaskownicy. 

Opublikowano
37 minut temu, Chłoporobotnik napisał(a):

Nada się?

Rozdzielacz z Hydromotoru 1070zł. Trza będzie nabyć.

20250903_113241.jpg

Jednak centra. Jaki rozdzielacz? Żeby zastąpić ten pod siedzeniem?

Opublikowano (edytowane)

Niech pan weźmie gitarę i po śpiewa delaj. Każda z historii piosenek ludowych ma imię inna historię. Jednak wszystko się do jednego skłania. 

Nie ważne kto wyrzuca ważne kto maczał w nim paluszki aby do tego doszło. Winny w tym przypadku nie jest jeden.  

W każdej historii ta sama śpiewka tylko inne imię a gra taka sama i tymi sami bohaterami. 

Jak nie Bogdan to pan. Nie oszukujemy się nikt w żadnym przypadku nie jest bez winny. 

Edytowane przez Bezduszna
  • Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v