Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza 2025 i inne luźne wątki

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
52 minuty temu, Łolek napisał(a):

Ano nie pomogę nim kontuzjowany,

Ile mogą się ziobra zrastać 🤔

Ja kilka tygodni odczuwałem.

A miałem tylko pęknięte.

Nie daj Bóg kaszlu 🙈 

I co najlepsze to sam sobie je złamalem, podczas snu 🤣

Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, pedro2 napisał(a):

A miałem tylko pęknięte.

Nie daj Bóg kaszlu 🙈 

Mówisz że byłeś się w pierś powtarzając ,,moja wina,moja wina"🤭dobrze zes se serducho w arytmię nie wprowadził 

Edytowane przez Baks00
  • Haha 1
Opublikowano
16 minut temu, Qwazi napisał(a):

Nie no gdzie🙆...to nie do porównania 

Czy ten czy inny wiadomo jedno na jego miejsce jest już kandydat ale czy z lepszym mózgiem to się dopiero okaże 

Nie liczyłam bym na zbyt wiele z tą władzą  

• Like 1
Opublikowano
4 minuty temu, Baks00 napisał(a):

Mówisz że byłeś się w pierś powtarzając ,,moja wina,moja wina"🤭dobrze zes se serducho w arytmię nie wprowadził 

Jakoś tak niefortunnie się położyłem, ręka pod spodem, rano cała zdrętwiała. Długo musiałem tak leżeć. 

Polecieliśmy na badania bo myślałem, że wątroba czy coś innego kłuje. Na prześwietleniu wyszło 

Truskałki pierwsze P0marzły, ale trochę ciepła i się rozkręcają 

IMG_20250618_131924_4.jpg

IMG_20250618_131029_4.jpg

• Like 2
Opublikowano
Godzinę temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

@slawek74 

Też masz taką szeroką posesję jak ja ,200 m 🤔

inbound2708720928590371008.jpg

Zakupiłeś to gospo cośmy ze dwa lata temu gadali?

Opublikowano (edytowane)

A ten to by był chory, jakby mi jakiego numeru nie wykręcił 🤦...ni uj mi teraz na przyczepę nie pasuje🤬

IMG_20250618_141141070_MFNR.jpg

IMG_20250618_141205016_MFNR.jpg

Edytowane przez Qwazi
  • Haha 12
Opublikowano
Godzinę temu, Baks00 napisał(a):

moje wina, moje wina

Opublikowano
Godzinę temu, pedro2 napisał(a):

A miałem tylko pęknięte.

Nie daj Bóg kaszlu 🙈 

Też sam no prawie sam 

Ale że podczas snu 🤔, że w łóżku to uwierzyć mogę 😉

• Haha 1
Opublikowano
Łolek napisał:

30 minut temu, Baks00 napisał(a):

Hmmm jałówka ze złamanymi  pojechała....a zero objawów 🤷 

Myślisz że moja żona zadzwoni po ubojnie 🤔

z konieczności 🙆‍♂️🤭

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v