Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza 2025 i inne luźne wątki

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
4 minuty temu, szymon09875 napisał(a):

Normalna kolej rzeczy. No i od zająca to by bliżej miał do swojej chrzestnej 🤣

Żeby tylko się nie skończyło jak u jednego we wsi, nowa C-330, nowy MF 255, nowy NH, dzierżaw i swojego ze 30ha a koniec końców zostało w domu dwóch dziadków po 70 lat i pierduson z trzydziestką do przejażdżek po polach.

5 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

Twoje pierdolety to są raczej pocieszne. Może jakbyś troche pobzykał to by przeszło albo przynajmniej 👊👊👊🐎

Twoja głupota to raczej zatrważająca.

Opublikowano
10 minut temu, slawek74 napisał(a):

ja mam normalne krowy to ty jesteś nie normalny 🤦 dvpka cię ciśnie to zluzuj bo wypróżnić się nie możesz i na mózg ci ciśnie 🙆‍♂️🤪

Z głową to chyba Ty chłopie coś masz 🤦 albo Cię gnój w gumofilcach uwiera

Opublikowano
6 minut temu, Chłoporobotnik napisał(a):

Żeby tylko się nie skończyło jak u jednego we wsi, nowa C-330, nowy MF 255, nowy NH, dzierżaw i swojego ze 30ha a koniec końców zostało w domu dwóch dziadków po 70 lat i pierduson z trzydziestką do przejażdżek po polach.

Twoja głupota to raczej zatrważająca.

A mi to nie przeszkadza. Zrobi co będzie chciał. 

Opublikowano
Krzysztof81 napisał:

4 minuty temu, Chłoporobotnik napisał(a):

Chyba ciebie, razem z ociężałością umysłową.

Pioter coś taki nerwowy? 

bo nie dziabną...

Chłoporobotnik napisał:

8 minut temu, szymon09875 napisał(a):

@Chłoporobotnik co tak się krzywisz?

O te przepisywania, następców i inne takie.

a ty innaczej tłumoku dostałeś alkoholiku ...

• Haha 2
Opublikowano
31 minut temu, witejus napisał(a):

U ciebie był Alfons Nowogrodzki?skąd się on wziął?sołtysa wybieraliście przy okazji?

I mnie nie był, karakan z Żoliborza sobie takiego wybrał na kandydata, następnym razem ma być szympans, aby sprawdzić jak bardzo zatwardziały jest beton PiSowski ...

• Like 2
Opublikowano (edytowane)
16 minut temu, slawek74 napisał(a):

bo nie dziabną...

a ty innaczej tłumoku dostałeś alkoholiku ...

Sieroto tępa, czytaj ze zrozumieniem i zrozum czasem głębszy sens.

17 minut temu, szymon09875 napisał(a):

A mi to nie przeszkadza. Zrobi co będzie chciał. 

Dlatego właśnie mówię nie wychowaniu cudzych bękartów. Ja będę przy tym łaził, utrzymywał a potem powie, że tego nie chce.

Edytowane przez Chłoporobotnik
Opublikowano
2 minuty temu, Chłoporobotnik napisał(a):

Sieroto tępa, czytaj ze zrozumieniem i zrozum czasem głębszy sens.

Dlatego właśnie mówię nie wychowaniu cudzych bękartów. Ja będę przy tym łaził, utrzymywał a potem powie, że tego nie chce.

Bo Ty jesteś dyktator. 

Może jakbyś spróbował jak wygląda inne życie to i zdanie byś zmienił. 

• Like 2
Opublikowano
3 minuty temu, Chłoporobotnik napisał(a):

Dlatego właśnie mówię nie wychowaniu cudzych bękartów.

Ale kto tobie każe?

Czemu ciągle piszesz o kobietach i cudzych dzieciach?

Słowo bękart jest krzywdzące dla dzieciaków tym mianem określanych.

To nie ich wina...

• Like 4
Opublikowano
Teraz, szymon09875 napisał(a):

Bo Ty jesteś dyktator. 

Może jakbyś spróbował jak wygląda inne życie to i zdanie byś zmienił. 

Nie będę na kogoś zarabiał bez korzyści i szedł na komrpomisy niekorzystne dla siebie. Zresztą nawet na korzystne bym nie poszedł. 

Teraz, 12Pafnucy napisał(a):

Ale kto tobie każe?

Czemu ciągle piszesz o kobietach i cudzych dzieciach?

Słowo bękart jest krzywdzące dla dzieciaków tym mianem określanych.

To nie ich wina...

No nie ich, owszem. Ale co mnie obchodzi, że to dla nich krzywdzące?

Opublikowano
Teraz, Chłoporobotnik napisał(a):

Nie będę na kogoś zarabiał bez korzyści

Kto cię do tego zmusza?

Po wuj ciągle o tym?

1 minutę temu, Chłoporobotnik napisał(a):

Nie będę na kogoś zarabiał bez korzyści i szedł na komrpomisy niekorzystne dla siebie. Zresztą nawet na korzystne bym nie poszedł. 

No nie ich, owszem. Ale co mnie obchodzi, że to dla nich krzywdzące?

A kogo obchodza twoje zapatrywania , dość odosobnione zresztą?

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

Kto cię do tego zmusza?

Po wuj ciągle o tym?

A kogo obchodza twoje zapatrywania , dość odosobnione zresztą?

A co mnie obchodzą wasze zauroczenia i zapatrywania, którymi na każdym kroku bombardujecie?

Edytowane przez Chłoporobotnik
Opublikowano
6 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Kto cię do tego zmusza?

Po wuj ciągle o tym

Dokładnie. Już dawno się tu z tym pogodziliśmy

Opublikowano

co mnie obchodzą wasze zauroczenia

Ktoś bezpośrednio do ciebie pisze że czujesz się w obowiązku poinformować o cudzych dzieciach i kobietach które koniecznie chcą się z tobą wiązać?

Opublikowano
1 minutę temu, 12Pafnucy napisał(a):

Ktoś bezpośrednio do ciebie pisze że czujesz się w obowiązku poinformować o cudzych dzieciach i kobietach które koniecznie chcą się z tobą wiązać?

Piszę w opozycji do was. Choć jeden co jak g... z prądem nie popłynął.

Opublikowano

Choć jeden co jak g... z prądem nie popłynął.

Dawno płyniesz...

Tyle że z opóźnieniem...jeszcze bardziej w gównie uwalony, bo udajesz że tego nie chcesz...

A przykład to nowe auto choćby...i to z laptopem...

• Like 2
  • Haha 1
Opublikowano
Nieustraszony1044 napisał:

10 minut temu, slawek74 napisał(a):

ja mam normalne krowy to ty jesteś nie normalny 🤦 dvpka cię ciśnie to zluzuj bo wypróżnić się nie możesz i na mózg ci ciśnie 🙆‍♂️🤪

Z głową to chyba Ty chłopie coś masz 🤦 albo Cię gnój w gumofilcach uwiera

deska ci baronie na łeb spadła 🤔🙆‍♂️

Opublikowano
5 godzin temu, Krzysztof81 napisał(a):

Boli i to konkretnie. Jakim to trzeba być dzbanem, żeby wierzyć, że opozycja sfałszowała wybory. Takich głupot to nawet Stalin by nie wymyślił.

To zobacz temat o polityce zaraz po ogłoszeniu wyników sondażowych. Ci co teraz mówią, że to nie możliwe, wcześniej głośno krzyczeli, że wybory sfałszowane🤔

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, 12Pafnucy napisał(a):

Dawno płyniesz...

Tyle że z opóźnieniem...jeszcze bardziej w gównie uwalony, bo udajesz że tego nie chcesz...

A przykład to nowe auto choćby...i to z laptopem...

Oj Pafnuc, Pafnuc, ty też już odpływasz, razem z resztą tego towarzystwa. Trza ten grajdołek opuścić bo to sensu najmniejszego. Głupi i tak nic nie zrozumie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v